Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem oda írtam a sztorit? Leírtam hogy sebességben volt a motor..
Konkrétan veszélyeztette az életedet azzal a bukócsővel. Minimum, hogy megcsinálja gariba.
Szerintem kihagytad, hogy közben persze végig sebességben van a motor
És ezáltal ha fent ülsz a motoron, és behúzod a kuplungot akkor enged indítani, de ha kiengeded, és lent az oldaltámasz kapcsoló megállítja. Bár már kezdek belekeveredni..
Nem.
Ezek az egyedi dolgok sajnos mindig rejtenek buktatókat.
Ha nem egy gyári cucc pontos mása készül, akkor általában számítani lehet erre-arra.
Mindenesetre sok sikert a kálvária mielőbbi sikeres lezárásához
Valóban szeretem olvasni a topicot- jókat röhögök, mikor a csepptankos Dzsawwa nagyobb feelinges 60- nál ,mint a Yahaha 130- nál meg ilyenek
És kb. nem ezt írtam?
Mondjuk a próbakör se ért volna sokat, mert nyilván nem forszírozta volna.. meg nem is lett volna a környékükön hol... tejbetök üzemmódban meg nem jönnek ki a hibái úgysem. Szóval talán jobb is hogy nem motorozgatott vele.
Utólag nagyon könnyű okosnak lenni.
Én ugyan nem fogok fizetni pluszba az ziher.

A srác olyan helyen lakik ahol csak képeslapról ismerik a kanyarokat, de még a mellékutak burkolata is csak távoli emlék. Szóval nehéz lett volna az alföldön a puszta közepén kipróbálni ezeket a szituációkat. Egyébként azt mondta hogy minden fasza, mert mindent ezerszer megnézett. Szemre jó volt.. ő már csinált bukócsövet én nem, szóval nem volt okom túlzott kétkedésre.

Egyébként én furcsának tartottam volna hogy megrendelőként belefolyjak a munkafolyamatokba. Neki kellene tudni mit érdemes és milyen sorrendben megcsinálni. Egyébként meg nála volt a motorom, kulccsal együtt, elvihette volna próbakörre a cuccot. De nem tette.
Félreértés ne essék !
Egy szóval nem említettem, hogy bárki hülye, fogyatékos és egyebek.
Pont azért, mert nem vagy hülye gyerek kellett volna fizetés előtt kipróbálni bizonyos szituációkat.
Kikötni, hogy hegesztés után próbát tegyél, egyeztessen a pluszkiadásról, stb és akkor nem ér kellemetlen szitu.
Elvégre mégiscsak egy kisipari műremek és nem egy nagy gyár terméke, ezért sem a pontosság, sem a garanciális feltételek nem hasonlíthatók össze.
Igazából kár volt megszólalni, de szerintem csinálja meg jól, próbáld ki, teszteld le és a színezést meg max fizessétek felesbe és akkor legalább túl vagy rajta.
Ha ennyire kíváncsi vagy

Aznap tettem fel a galériát amikor elhoztam. (nyilván örültem neki..) Ekkor mentem kemény 60 kilométernyit zömmel egyenes és jó minőségű úton a cuccal.
Utána pár napig motorra se ültem, majd elmentem szegedről alcsútra, ahol egy hetet voltam (ott aztán egy hétig be se volt indítva a motor). Odafelé nem siettem, csak egyszer kellett nagyobbat fékeznem, ami furcsa volt de nem tudtam miért. Alcsútról a bakonyon, őrség érintésével somogyon át akartam hazajönni. Na veszprémig nem jutottam mire a bukócső összes hiányosságával szembesültem. Ekkor motoroztam már összesen kb 400 kilométernyit a cuccal, majd toronyiránt hazajöttem a kirándulás helyett, mert életveszélyes lett volna tovább menni a dombok között. Igazából ez a dimbes dombos vidék volt az ami megmutatta hogy szar van a palacsintában. Hazaértem, kiméregettem hol a hiba, és szóltam a srácnak hogy bibi van, majd leszereltem a csövet a motorról. Visszajöttem budapestre, ő meg végül nagy nehezen novemberben eljött hozzánk és megnézte valamint elvitte a cuccot. Én mindig mindent időben csináltam...
A próbaúton hazafelé jött elő hogy nem kerek.
Elsőre jól nézett ki.
Vanilyen hogy a százlábú is megbotlik.
Követem a topikot hébe-hóba, de Dipshit galériáját is láttam. Ott nem igazán hangzott el panasz, szóval ez valahogy el lett hozva, ki lett fizetve és még egy galérián belül be is lett mutatva.
Szinte biztos, hogy én vagyok rosszul beállítva, de én egy méret pontatlan munkadarabot nem veszek át.
Mondjuk adott esetben is a 10hónapon átívelő netes bukócsőnapló helyett már az első hetek után megfogtam volna a telefont és rákérdezek a helyzetre, szóval tényleg én vagyok elvarázsolva.
Nem küldött senki, pusztán furcsálltam az egyoldalúságot.
ismered a teljes történetet vagy felvázoljam?

Alapszitu. Mutattam neki képeket milyen JELLEGŰ bukócsövet szeretnék. Ő mondta hogy oké, ennyi meg ennyi lesz, de majd ott kel hagyni nála a motort. Mondom ok. Eljött a nap odavittem a motort, azt mondta 2 hét és kész lesz.. na ez lett 4 hét. Ekkor odaadtam neki a pénzt, ami ráadásul több lett mint az előre megbeszélt és elhoztam a motort. Menet közben meg kijöttek a hiányosságai. Az az ő döntése volt hogy egyből szinterezte is.. nyilván nem vette észre hogy hány sebből vérzik a cucc.

Elvárásaim a bukócsővel szemben szerintem nem voltak nagyok.
A lábtartó érjen le először ne a bukócső (ez nem sikerült), mindössze ennyi és hogy olyan jellegű legyen mint a rendőr Divié.

Erre lett egy olyan bukócsövem ami hamarabb ér le mint a lábtartó, plusz kedves bónuszként a fékezéskor összeülő első futómű miatt a pluszba betett keresztmerevítése (ez a mester saját találmánya) beleért a sárvédőbe, így kitámasztott és kurva erősen félrehúzta a motort erős fékezésnél. Ez még veszélyesebb szitu mint a kanyarban mi ér le először történet. Az hogy furcsa volt a csavarválasztás is az már igazából nem számít.

Na te erre mit léptél volna? Én megmondtam hogy ez és ez a hiba, lécci javítsd ki. De biztos én vagyok a balfasz...

Én nem vagyok szakember, szóval nem méretre készítettet cucc volt ez. Az rá volt bízva.

Én megrendeltem egy terméket, ő elvállata hogy megcsinálja és kitalálja hogy lehet megoldani. Nehogy már én legyek a hibás mert ő túlbecsülte a saját képességeit...
Ha a megrendeléskori méretek stimmelnek nincs gond te állod.
Ha azok nem jók én.
Ennyire egyszerű.
Tehát ha nem azt kapsz amit megrendelsz akkor be kell nyelnem.
Bár van olyan hogy még akkoris én nyelem be ha te vagy a hülye.
Ez az üzletpolitika része.
Te ismered a sztorit, vagy átküldött a srác, hogy védd meg a seggét?!
Ha a méretre gyártott ágyat visszaviszed, mert nem a megadott méret lett, akkor ok.

Az a tisztességtelen, ha egy szaki nem végez jó munkát, olvass vissza és utána oszd az észt!
Én azért a Te mosolyodra is kíváncsi lennék, ha a méretre gyártatott ágyat visszavinném, hogy mégis legyen 5centivel rövidebb és minden nemű ezzel járó költséget állj saját zsebből.
Kicsit túlpörgitek ezt a hónapokon át tartó bukócsőhisztit
Nem kellett volna átvenni, vagy színterezés előtt gondolkodni és próbálni. Kicsit tisztességtelen hozzáállás most még az újraszínezést is bónuszban elvárni szerintem.
Azé a reményhal megy utoljára.
Volt egy elszórt ER5 fricska Ganjaninjától...én vártam.
Nem bíznék benne hogy lesz valami produktum.
Viszonylag jó referenciái voltak (képről)

De most már ez van, ebből kell kihozni a maximumot... vagyis inkább csak az elvárható minimumot
Nem túl jó ötlet ez a tehén.
A szarhoz meg még több