Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon. 200km. Akksisaru?
Hát mindenre gondoltam volna, csak arra nem.
Akkor mint egy normális használt motor. Átírás plusz 100k és minden ok.
Egyébként Ganjaninja is felment végül D.kőre. Az akkusaruja lazult le, az volt a gond.
Jó passzban volt. Akksija kuka, gumik kemények már. Tárcsák, betétek, lánc, telók jók. Viszont volt egy kis olajszivárgás...
Szép sárga, de majd a hozzáértőbbek megszakértik.
Hehe, én is pont eszem.
Mindenki ilyen későn kelő?
Én már nem mentem fel D.kőre, csak Samydavis. Jól elmotoroztuk az időt.
Azért még egy kicsit hűvös a levegő, könnyen lefagyhat a jancsikánk ha nem kezd el melegedni az idő.
Milyen volt a boci?
A végére csak 1 maradt :)
Székesfehérvári motornézés rétesevéssel kombinálva. Én haza jöttem, de a többiek még megnézik Dobogókőt.
Tegnap este 7h-kor még 10fok volt, Ganjáékról már lekéstem, de egy Pilis kör még belefér
Jogos terv, szép az idő, lehet én is elmászom a motorig és röffentem...
Mondjuk én megyek egy kört délután helyileg.
Bekötöttem az olajzóba egy kapcsolót és töltöm az akksit.
Így talán 1 indításra fussa majd meglátom megyen a dolog akkor keverek egy rövidet.
Ha lefullad muris lesz tolni.
Épp tegnap cseréltem olajat, eddig kb 5000-et mentünk vele vagy többet.
örülök ...
Kösz, már van egy. ....esetleg a motor ha működik, de eddig még ennek sem állt be.
Halhó tsanyi !
egy ismerősöm 60 e píízért árul egy swiftet. ez járóképes
nem érdekel ? (1 hónap múlva jár le a műszakija, és több sebből vérzik)
Szia "Kék asszony" !
szobafogság ? én meg bealudtam. a fijjuk pedig a környékemen rosszalkodnak, ha jól olvasom...
Na vazz, erről lemaradtam, most kapcsoltam csak be a gépet.
Szia,
én szintén napi szinten használtam a GS-t melóba járásra csak úgy mint isti tavasztól őszig, és semmi gondom nem volt vele a városba sem
üdv ! én tavaly tavasztól őszig melóba ingáztam napi 120km.t
minden f...a a GS sel, (fogyasztás megbízhatóság) ha higgadt tudsz maradni. igaz én autópályáztam, de sokszor elkapott az ideg , és akkor a 4l körüli fogyasztás távoli álom !
Pontosan erről van szo: a munkába járáshoz nem lehet kihasználni egy sportmotort, tobb a hátránya, mint az előnye - legalábbis szerintem. Nehezebben fordul, nem szeretek vele lassan menni, egyszerűen felesleges oda ennyi erő. A tömegközlekedés nem racionalitás: ami autóval 35 perc, motorral 25, az BKV-val kb. másfél ora. Persze a legracionalisabb egy 125-os robogó lenne. :)
Vagy előbb...
Neeeeeeem! 11:15 réteses.