Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Normális motorokon azért van, hogy ha oldal tamaszon sebessegben hagyod, és rá akarsz indítani, már úgy hogy pl. nem ülsz rajta, akkor ne ugorjon le a sztenderrol.. Bár azt nem tudtam hogy a Gs 500- on ezért van, pláne hogy állítólag -500 fokban is poccre indul lapos akksival..
Egyéni vagy csoportos foglalkozás?
mocivásár...de ha közben meggondolom...ööö motorozás
Térjünk a lényegre, vasárnapra ki mit tervez?
Nincs mit kicccsávó....ööö azért már kaptál azt is....de nem akarom ,hogy megszokd..
Köszönöm a dicsérő szavakat nagy tudású mester!
Mindig is mondtam ,hogy egy sötét kis csíra vagy....
..mire elfelejtenénk ezt a tényt...rendre emlékeztetsz bennünket..
Csak tudnám minek a kuplungkarhoz kapcsoló ami szakítani tudja az önindító áramkört. Ja megvan, hogy amikor reggel siet az ember és be akarja indítani a vasat, az ne induljon be csak tolásra. Azért 30 perc motorozás után leesett miért nem történt semmi.
Ha másért nem. d.e az egyedüli narancskirály címnek örülhetne.

dataaammm platós narancs király
öööö izééé van sárga fekete télikabátom..
Cool!

Zoli: Téged sürgősen elküldünk egy "pozitivitás" trainingre, hihetetlen, hogy mennyire nem tudsz más örömében osztozni
Mentem 600-as daytonával.
Nincs meg benne az a plusz vezetési élmény ami a 675-ösöket jellemzi a hasonló korú 600-as többi géppel szemben.
Ha meg ugyanolyan mint egy cbr,gsxr,r6,zx6 akkor már inkább azok.
Azonos állapot mellett.
És az itthon fellelhető pár példány általában kint leharcoltabbak közül jön be nem a patent drágábbak közül.
Meglepett az ára, elég olcsó... de van fenn egy 650 is és az is olcsó...és hát igen szépek...
Ok, meggyőztél :D
En nem vennem meg.inkabb egy cbr.
Mintha a kabátod is sárga lenne...
Ezek nagyon szépek és állítólag jók is, én a cibere vásárlása előtt kacérkodtam velük, csak elég drágák voltak. Ez pl. nem vészes.
A hasidomra fel fogom írni ,hogy: My ugly pony
...ha pedig az orrom előtt elviszik...még mindig lehet...öööö melyik a másik?..
..jahh ER-5
Tulajjal már 3x beszéltem...remélem minden igaz amit hallottam..
Erre vagyok rágerjedve...kötöttem kompromisszumot...de ha minden igaz lesz egy garantáltan 10700 km-es...tehát egy 12 éves új motorom..
..passzol a kocsimhoz és a telefonomhoz..
..lassan picsásodok....a cipőhöz passzol a táskám
Titeket szánalmas halandókat Ganja tájékoztat, vagy megtagadja tőletek e fennkölt tudást, így halálotok a tudatlanság és sötétség leple alatt fog bekövetkezni!
(ne kiabáljuk el, még nincs meg)
Azért szűkítem a kört, nem GSX-R 1000 k5.