Normális motorokon azért van, hogy ha oldal tamaszon sebessegben hagyod, és rá akarsz indítani, már úgy hogy pl. nem ülsz rajta, akkor ne ugorjon le a sztenderrol.. Bár azt nem tudtam hogy a Gs 500- on ezért van, pláne hogy állítólag -500 fokban is poccre indul lapos akksival..
Csak tudnám minek a kuplungkarhoz kapcsoló ami szakítani tudja az önindító áramkört. Ja megvan, hogy amikor reggel siet az ember és be akarja indítani a vasat, az ne induljon be csak tolásra. Azért 30 perc motorozás után leesett miért nem történt semmi.
Mentem 600-as daytonával.
Nincs meg benne az a plusz vezetési élmény ami a 675-ösöket jellemzi a hasonló korú 600-as többi géppel szemben.
Ha meg ugyanolyan mint egy cbr,gsxr,r6,zx6 akkor már inkább azok.
Azonos állapot mellett.
És az itthon fellelhető pár példány általában kint leharcoltabbak közül jön be nem a patent drágábbak közül.
Erre vagyok rágerjedve...kötöttem kompromisszumot...de ha minden igaz lesz egy garantáltan 10700 km-es...tehát egy 12 éves új motorom..
..passzol a kocsimhoz és a telefonomhoz..
..lassan picsásodok....a cipőhöz passzol a táskám
Titeket szánalmas halandókat Ganja tájékoztat, vagy megtagadja tőletek e fennkölt tudást, így halálotok a tudatlanság és sötétség leple alatt fog bekövetkezni!
(ne kiabáljuk el, még nincs meg)
Azért szűkítem a kört, nem GSX-R 1000 k5.
..mire elfelejtenénk ezt a tényt...rendre emlékeztetsz bennünket..
dataaammm platós narancs király
Zoli: Téged sürgősen elküldünk egy "pozitivitás" trainingre, hihetetlen, hogy mennyire nem tudsz más örömében osztozni
Nincs meg benne az a plusz vezetési élmény ami a 675-ösöket jellemzi a hasonló korú 600-as többi géppel szemben.
Ha meg ugyanolyan mint egy cbr,gsxr,r6,zx6 akkor már inkább azok.
Azonos állapot mellett.
És az itthon fellelhető pár példány általában kint leharcoltabbak közül jön be nem a patent drágábbak közül.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_dayto
na_600-7433137
..jahh ER-5
..passzol a kocsimhoz és a telefonomhoz..
..lassan picsásodok....a cipőhöz passzol a táskám
(ne kiabáljuk el, még nincs meg)
Azért szűkítem a kört, nem GSX-R 1000 k5.