Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A HH war és dry nem szokott gyorsan büdösödni.
Egyébként fasza cuccok ezek az aláöltözetek, meg bringás poló, túrázós pólók, csak azt utálom benne, h qrva büdös lesz pillanatok alatt. Mondjuk nem csoda, mert pikk-pakk szívja az izzadságot sztán marha gyorsan meg is szárad.
Hátránya, h sűrűn kell mosni-öblíteni, meg persze mosakodni.
Szinte látom a jelenetet magam előtt, ahogy a rémült anyukák takargatják el a gyerekek szemét.
Ja két ananász és egy zeller közt mehet Magyarország legszebb férfiteste a fókuszban.
Hogyaszongya
-A valódi ogre megérkezett a lidl-be.
Jaja, csak szóljon melyikbe megy, h én is ott legyek és tudjak röhögni.

Egyből meglenne aldi háziasszony mintájára, a lidl háziura.

Mehetnénk 3-an próbálni, na az lenne az igazi chippendale show!
Az a baj hogy magában is nehezen jön rám a bőrcucc, így valami viszonylag vékony de meleg aláöltöző kellene. Ha nyáron meg az izzadás ellen is véd az csak hab a tortán.
Simán próbáld fel.Legalább mindenki kiszalad és jön az rtl.
Azért még venni kell fölé 1-2 réteget, h ne fázzál.
Akkor lehet vályogból van.
Lehet be kéne ruházni egyre. Ha nem akarom ott helyben felpróbálni, akkor milyen méretet vegyek? Szerintem akkora kell mint neked van. Persze neked még egy kicsit nagyobb a hasad...
Igen, speciális képessége, hogy engedi magára venni a pulóvert és úgy elég meleg Egyébként meg elég fura volt, mert melegben hűtött, hidegben meg melegített, ezt eddig csak sörrel tapasztaltam.
Hát, van egyfajta kinézete, ami magáért beszél. tagadhatatlan műanyag érzet, recsegés és sorják, ez egy őszinte sisak. Aztán még van neki büdös szaga is általában, olyan műanyag mozdony szag, vagy granulátum illat, acetonnal keverve. Motoron milyen? Fogalmam sincs, én ehhez gyáva vagyok
Elvileg a fojtottakba van 115-120 as , a nyitottakba 130-135.
A tavalyit néztem.
Tudja valszeg a töréstesztet.
De KB ennyi.Hihetetlen gagyi a kidolgozása és minősége.
És nehéz is.

Azt tudom hogy az izzadtságot kurva jól szívja, de a hideg ellen is jó?
Nekem csak akkor tetszik a garázs, ha van benne 2-3-4 motor.
Mit tudhat egy ilyen sisak, mert ennyiért nem drága.
Köszi!
van egy papirom azon 130-. 135-ös van.mi az igaz?
most 120-as van benne.
És van egy tarcsi karbim abban 135-ös van.
Vasárnap körbemotoroztuk a balatont egyhuzamban két mocival.
Szuper volt! 4 literes fogyasztással, pedig nem kíméltem a gépet.
Van egy ötletem, megveszed a felsőt, én meg adok egy ezrest és az enyémet, na milyen ötlet? Máris behúztál egy ezrest
valamivel olcsóbban, talán a felső volt 3500, de a kivársz lehet jövőre megkapod 6-ért a felsőt
Nem akarsz venni esetleg egy gumit?
Csak az első kicsit öreg...ami pont elég.
Hát...........akkor nem biztos.
Annyiért pont megveszem az aláöltözős alsót.
Hali! Szasztok!

APA10: 115 vagy 120 a fő fúvóka mérete, MZ-é jó bele.

Jövő hét végén Motor show! Esetleg egy csoportos látogatás? Tudtommal 3500.- lesz a beugró!