Hát, néha jó, mert elfelejtem, hova váltottam, de alapban felesleges... nekem nincs és még élek... konkrétan egy kurva lépést nem tennék, hogy legyen... ugyanígy a töltésem sem érdekel, mert van, vagy nincs és kész. Ha van leszarom, ha nincs, akkor meg fosinger van
Ezek arra jók, hogy két szezon között matyizz a vassal és ne haljon meg a fórum
Én ezt nem így látom. Többet próbálnak érte kérni, de több pénze nem lett az embereknek, nem is fognak többet kapni, én sem. Ez egy alap trend, hogy megbecsülöd a motorod értékét a többiek alapján és felé lövöd, aztán majd nem megy el és szopsz, vagy leengeded...
no para. Szvsz. a kinti árak vannak most nagyon fenn.
Azt tudom,hogy micsoda,bár abból amit mondtál,úgy érzem nem ér egy lyukas garast se de gondoltam megkérdezem,hátha valaki,vett,használt,látott haverjának az ismerőének a motorján,stb...
Naná ,hogy ér! Fokozatkijelzőnek hívják...ez azt jelzi ,hogy a váltód hányadik fokozatban van. Ha szeretnél jól informált lenni..és neked megéri az árát...akkor ér valamit. Tehát pontosan annyit amennyit az infóért fizetnél..
Amúgy minden járműnek megy le az ára.
Nem véletlen lehet 6-8 1100-1200-as gixxer-bandit blokk lomokból összekutázni 1 normálisat még olyan árban hogy megérje.
Próbálj az enyémből ennyi hulladékfémként it tetemes mennyiséget összehordani mint amit az őreg összelomolt magának.
És abból kimazsolázva összehozni egyet ami működik is.
1000 font körül vannak a bontott blokkok.
Annyiból már komplett új motort összehozok.
Érzésre kell fel vagy leváltani.
Nekem csak az szokott gondot okozni, hogy gyakran akarok hetediket kapcsolni, és ez nem vicc.
Gyárilag.
Ezek arra jók, hogy két szezon között matyizz a vassal és ne haljon meg a fórum
no para. Szvsz. a kinti árak vannak most nagyon fenn.
http://www.ebay.co.uk/itm/Blue...
Ha valakit érdekel, eladó lett a FINSTER sportkipufogó rendszer:
FINSTER
Youtube:
Sound
Mert azokat veszik mivel kellenek...........nem tom mért.
Nem véletlen lehet 6-8 1100-1200-as gixxer-bandit blokk lomokból összekutázni 1 normálisat még olyan árban hogy megérje.
Próbálj az enyémből ennyi hulladékfémként it tetemes mennyiséget összehordani mint amit az őreg összelomolt magának.
És abból kimazsolázva összehozni egyet ami működik is.
1000 font körül vannak a bontott blokkok.
Annyiból már komplett új motort összehozok.