Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a halandók?
Ha elér téged már te is fogod tudni
Szerintem Ő sem.
Boci vagy TL?
Eddig senki nem találta el! Krissal már tudja
Szerintem megint elavult szám van meg :(
Abból pont könnyű válogatni.
Hornet lesz a vége fehérben.
A minap belinkelt egyet.
Ha nem talál, majd vesz Hornetet
SV-ből elég ritka a sárga.
Fogadjunk hogy a csupasz SV lett!
Él az és be is van kapcsolva.
A hahu tud olyat hogy motor köll és sárga?
Tsanyi miért nem él a számod?
Jahhh! Sáááárgaaaa
bocs, hogy belevau...

kölcsön kérnéké egy kereket...
Ajánlom a wikipédia gumiabroncsokkal foglalkozó oldalát, ahol külön fejezet van a diagonál radiál kérdésnek. Egyébként szerintem egy GS esetében majdnem teljesen mindegy hogy radiál vagy diagonál gumit veszel.
Pilot Streetből láttam radiált meg diagonált is? Mekkora különbség van köztük és miben nyilvánul meg?
Ja és ami otthon van az 120/65. Lehet azt fel sem engednék rakatni?
Ha meglesz a műszakim akkor én lehet gurulnék egyet, de most hívott haver hogy szigorú volt a biztos és nem engedi át ezzel az első gumival, mivel van ahol kisebb mint 1,6. Az más kérdés hogy ezzel még ezreket elmegyek, de hát a szabály az szabály.
Otthagytuk a motort és ha holnap viszek egy gumit, fel is dobják nekem és megkapom a pecsétet. Na most van otthon az a kemény Pilot Power, de lehet rászánom magam és rakatok fel egy újat... A gond az hogy hívtam kerékcserét és ott is 3-5 nap mire megjön a gumi.
Tudtok valami olyan kereskedést ahol bemegyek és kezembe nyomnak egy gumit?
110/70 Pilot Street vagy Pilot Road2 kellene.
Mi kéne?
Eldöntötted?
Jahh...Székesfehérvár..
Ki ér rá vasárnap?
Motorozós idő lesz...
...és asszem megvan a következő szarom....de jó lenne több szem többet lát játékot játszani..
Az fel ér egy gyárival.
no problem ! az olcsó poénért is "le kell hajolni" ( )
de ataaa is jól emléxik. pár száz km-es metzellert amortizált le egy 65-ös u alakú szög. a @ 60km-t bírt. a "gombás" kicsivel többet, aztán kuka. de azért nem veszek használt gummát, mert avval óccsóbban megúsznék egy újabb defektet.