Ajánlom a wikipédia gumiabroncsokkal foglalkozó oldalát, ahol külön fejezet van a diagonál radiál kérdésnek. Egyébként szerintem egy GS esetében majdnem teljesen mindegy hogy radiál vagy diagonál gumit veszel.
Ha meglesz a műszakim akkor én lehet gurulnék egyet, de most hívott haver hogy szigorú volt a biztos és nem engedi át ezzel az első gumival, mivel van ahol kisebb mint 1,6. Az más kérdés hogy ezzel még ezreket elmegyek, de hát a szabály az szabály.
Otthagytuk a motort és ha holnap viszek egy gumit, fel is dobják nekem és megkapom a pecsétet. Na most van otthon az a kemény Pilot Power, de lehet rászánom magam és rakatok fel egy újat... A gond az hogy hívtam kerékcserét és ott is 3-5 nap mire megjön a gumi.
Tudtok valami olyan kereskedést ahol bemegyek és kezembe nyomnak egy gumit?
110/70 Pilot Street vagy Pilot Road2 kellene.
no problem ! az olcsó poénért is "le kell hajolni" ( )
de ataaa is jól emléxik. pár száz km-es metzellert amortizált le egy 65-ös u alakú szög. a @ 60km-t bírt. a "gombás" kicsivel többet, aztán kuka. de azért nem veszek használt gummát, mert avval óccsóbban megúsznék egy újabb defektet.
Hornet lesz a vége fehérben.
kölcsön kérnéké egy kereket...
Otthagytuk a motort és ha holnap viszek egy gumit, fel is dobják nekem és megkapom a pecsétet. Na most van otthon az a kemény Pilot Power, de lehet rászánom magam és rakatok fel egy újat...
Tudtok valami olyan kereskedést ahol bemegyek és kezembe nyomnak egy gumit?
110/70 Pilot Street vagy Pilot Road2 kellene.
Eldöntötted?
Motorozós idő lesz...
...és asszem megvan a következő szarom....de jó lenne több szem többet lát játékot játszani..
de ataaa is jól emléxik. pár száz km-es metzellert amortizált le egy 65-ös u alakú szög. a @ 60km-t bírt. a "gombás" kicsivel többet, aztán kuka.