Egyébként ha olyan vasat vettél volna, aminek érvényes forgalmija van, akkor neked sem kellet volna 2013-ra fizetni, mert kifizette az előző gazda. De hát akinek telik újra, az fizessen....
Ez azért van, mert a köcsög önkormányzat (azaz állam), nem fog neked szarakodni a már természetesen befizetett adód visszafizetésével. Így neki tök 1xrű.
Persze lehetne ugyan olyan konzekvens, mint a biztosító, addig fizetsz, míg a tiéd volt, ha eladod lóvé részarányosan vissza. Utána fizessen az, aki az új tulaj, de hát ez állam bácsinál természetesen nem működik.
Szerencsére adás-vételis! Azért parasztság, hogy az újra fizetek arányosan, a régire meg nem írják jóvá..
Mint az ügyintézés: Neked 15 napod van, nékik 30 és pénteken csak 2-ig melóznak. De akkor nekem miért nem ketyeg a heti 40-be az ebédidő? Lehet mert kötetlen?!
Akinek a nevén van a gép jan.1-én, az fizet egész évre. Így a 2013-as évet végig neked kell fizetni. Ha még 2013-ban leadtad a GS-t a kereskedésnek adás-vételivel, akkor arra nem fizetsz. Ha bizományosan van leadva, akkor fizetheted, míg el nem adják.
Az új gépét meg onnantól fizeted, amikor a nevedre került.
Egész jó időt ír jövő hétvégére.
Ha ilyen ütemben fog menni a motorozás, hamar át fogom forgatni a km számlálót. Aztán rakok bele még 30-at és felrakom úgy hirdetni 30 000-el.
Hìvd őket, mert nincsenek a helyzet magaslatán. Nekem évek óta kiküldik először a kocsira aztán a motorra, aztán együtt mindkettőre.
Olyan mintha nem is lenne egy egységes adatbázisuk, hanem mindenféle táblázatokbòl meg papìrokból dolgoznának.
Persze lehetne ugyan olyan konzekvens, mint a biztosító, addig fizetsz, míg a tiéd volt, ha eladod lóvé részarányosan vissza. Utána fizessen az, aki az új tulaj, de hát ez állam bácsinál természetesen nem működik.
Mint az ügyintézés: Neked 15 napod van, nékik 30 és pénteken csak 2-ig melóznak. De akkor nekem miért nem ketyeg a heti 40-be az ebédidő? Lehet mert kötetlen?!
nem kap rétest estére...
..ö nem tudom még mit különben...de ez olyan jól nyomatékosítja ,hogy pattints azt a tortát hirtelen
De nem jöttek a gyerkőcök téglát pakolni.
Az új gépét meg onnantól fizeted, amikor a nevedre került.
Ha ilyen ütemben fog menni a motorozás, hamar át fogom forgatni a km számlálót. Aztán rakok bele még 30-at és felrakom úgy hirdetni 30 000-el.
Olyan mintha nem is lenne egy egységes adatbázisuk, hanem mindenféle táblázatokbòl meg papìrokból dolgoznának.