Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hát, csak Ganjának akadozott a gépe a mérhetetlen mennyiségű rétes elfogyasztása után.
Akkor decemberbe kivonatod, és majd az új tulaj fizet, ha megvette.
Egyébként ha olyan vasat vettél volna, aminek érvényes forgalmija van, akkor neked sem kellet volna 2013-ra fizetni, mert kifizette az előző gazda. De hát akinek telik újra, az fizessen....
Mondjuk az a szopás, ha január 2-án adod el.
Ez azért van, mert a köcsög önkormányzat (azaz állam), nem fog neked szarakodni a már természetesen befizetett adód visszafizetésével. Így neki tök 1xrű.
Persze lehetne ugyan olyan konzekvens, mint a biztosító, addig fizetsz, míg a tiéd volt, ha eladod lóvé részarányosan vissza. Utána fizessen az, aki az új tulaj, de hát ez állam bácsinál természetesen nem működik.
Nem is mentünk gyorsan.
Szerencsére adás-vételis! Azért parasztság, hogy az újra fizetek arányosan, a régire meg nem írják jóvá..

Mint az ügyintézés: Neked 15 napod van, nékik 30 és pénteken csak 2-ig melóznak. De akkor nekem miért nem ketyeg a heti 40-be az ebédidő? Lehet mert kötetlen?!
aki nem lép egyszerre
nem kap rétest estére...
Ehh...............senki se lehet tökéletes.
Nem írtad meg a pontos címet!
répatortát szeretem...Kérek szép szóval...különben..

..ö nem tudom még mit különben...de ez olyan jól nyomatékosítja ,hogy pattints azt a tortát hirtelen
elesel te magadtól is...ne várd el a többiektől ,hogy kövessenek
Én gondoltam rád de még így sem tudtam tartani a tempót Atáékkal, nem hogy ha még fel is pakolok rétesből
Hm...........volt/van itthon meggyes lepény és répatorta.
De nem jöttek a gyerkőcök téglát pakolni.
Akinek a nevén van a gép jan.1-én, az fizet egész évre. Így a 2013-as évet végig neked kell fizetni. Ha még 2013-ban leadtad a GS-t a kereskedésnek adás-vételivel, akkor arra nem fizetsz. Ha bizományosan van leadva, akkor fizetheted, míg el nem adják.
Az új gépét meg onnantól fizeted, amikor a nevedre került.
hajrá!
Így várjátok legközelebb a sütit tőlem!
Egész jó időt ír jövő hétvégére.
Ha ilyen ütemben fog menni a motorozás, hamar át fogom forgatni a km számlálót. Aztán rakok bele még 30-at és felrakom úgy hirdetni 30 000-el.
Vagy egy zsírosdeszkát D.kőről...ejnye fiúk!
A hétvégén bepótolok mindent...moci, rétes, stb.
Basszus mennyit tudtok tényleg írni...csak 2 napig nem néztem fel
Na szép srácok senki nem gondolt rám, hogy hozzon nekem egy kis rétest! Samy, Tby nektek útba is estem volna hazafelé!
Hìvd őket, mert nincsenek a helyzet magaslatán. Nekem évek óta kiküldik először a kocsira aztán a motorra, aztán együtt mindkettőre.
Olyan mintha nem is lenne egy egységes adatbázisuk, hanem mindenféle táblázatokbòl meg papìrokból dolgoznának.
Kénytelen leszek hívni Őket én is, pedig az okmányiroda kellene lejelentse, de utánanéztem, szerencsére véd a törvény