Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akku kistarcsán a motorbót...............fingom sincs még milyen csak azt hogy YTX9bs.

Gumi.
Ahogy észrevettem mivel mindenféle volt fenn hogy a használtkukázott gumi az árban ugyanaz mint az új összességében csak 3x-rra adja ki az ember a pízt.
Ha talál valaki egy fasza használtat 10 rugóért az KB 1/3-át birja mint az új.Ami mondjuk 32e.
Csak addig 3x cseszi szét a gumis a felnit nem 1x.
E heti szokásos kvízkérdésünk:
ki - hol milyen akku?
Asszem cserés lett.
Yuasakat látok 9-10 körül. 4-5 éve 6ért vettem, ekkora lenne az infláció?
Értem. Igaz aza gumi, amelyik drágán árulja magát az gonosz gumi, nem rendes... az olcsó a rendes gumi, mert az jó fej, ok, így ok.
Költök én rendes gumira, csak nem egyszerű megtalálni. A 30 illetve 50 ezres nem valami rendes...
Pedig a susogós trénlngre kell.
Egy rendes gumira se, nemhogy tréning...
Költenél ilyesmire? Elég ha "csak" rójuk a Pilis köröket (Lásd galériám)
Köszi , be fogok nézni! Nem is tudtam , hogy itt nyitottak csabán üzletet.
Fenét.
Irány Horány.
Ezek jóféle filmek!
Kár hogy nincs több...tudom, irány a tanfolyam.
Én ma is azzal jöttem.
Cukkollak, bocsi

Amióta tanyáztam, kétszer annyira fontosnak érzem, hogy fejben felkészüljek a szezonra, gyanítom egy hónap és motorra ülünk!
Szereti a fene.
Nem neked készültek, te szereted újjáépíteni szezononként a géped
Ezek ilyesztoek.......sok a melo ezzel a motokazassal.
Ideje nekiállnom a szezonnyitó filmjeimnek és rögtön ezt találtam, mindenkinek ajánlom, kezdőknek és haladóknak is, tudom mindenki nagyon penge, én viszont béna vagyok, tehát nézem

http://www.sportmotor.hu/motor...
Mintha lett volna egy nyulfarknyi bolgár is csak a szerb-bolgár-bolgár-görög az már nem jön be hogy mellik.
Ha rám hallgatsz vegyél protektoros nadrágot és csak abban motorozz. Én tapasztalatból mondom
Asszittem tudtok valami új balkáni folyosót....
Az egy jó nagy WC volt, és perem fölé ért...
Szerbia határos Görögországgal?
Szerintem ne várj áprilisig! B...ák meg, mit képzelnek?
Mond le a Mez-t a pi..ába és dobasd fel ezt a Pilot Streetet. Ha PR2 alapján készült, akkor rossz nem lehet...aztán meséld el hogy milyen.
Nézz szét Ádámnál!
Úgyis jársz arra.
Adamoto
Persze H-s van nekik, de az 7-8 ezerrel drágább, annyiért meg csesszék meg.