Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként majdnem biztosra veszem hogy 1-3 év és erősen behorpad majd a 900 Divik ára. Tudatosan nem figyelem, de mintha erősen lépcsőzetesen menne le az ilyen jellegű motorok ára.

FJ1200.. ha lett volna elég della akkor kacérkodtam volna vele 2009-10 körül. Akkor 550-700 között voltak, most meg sokszor találni 400 alatt is (ha még van egyáltalán eladó)... pedig elég sokáig jól tartották az áruk. Na mindegy... hamarosan az FJR-ek ára is megzuhan majd
2 AAA.
..amit lapos elem hajt?
Mert abban még van anyag................nem egy sznob műanyagmotor.
Nem tudom mi a normális.. de soha nem gondoltam volna hogy egy tizenéves átlag motor 2 év után többet fog érni mint vételkor. Na jó.. inkább az én esetemben csak ugyan annyit, de csak azért mert tettem érte
Inkább csak visszaállnak a normál szintre. Az milyen már, hogy az utóbbi időben innen hordták külföldre a használt járgányokat, mert olcsóbbak?!
Na persze nem a leharcolt ezeréves öreg romokról beszélek, azokat továbbra is olcsóbban lehet kint megkapni mint itthon...
Fűtésszámlát lehetne berhelésre tartalékolni.
Egy kis Cuba feeling jó lenne. Ülnénk az utcán, lesnék a nagy feka seggeket, tolnánk a szivart meg a rumot és szarnánk a világra. Ja és persze nem kéne bélés a motoros ruhába.

Mondjuk lehet Urallal nyomnánk, d ki nem szarná le!
Ja.............az lenne fasza ha senki nem venne új járgányt.................és maradna a használt.........ami évről-évre csak még használtabb lenne.
A végén Cuba kinézetűek lennénk.
Isti az olajszűrő csavart beletörte.

Bocs Isti, de magas labda volt.

Ilyen alapon akkor semmi új dolgot nem érdemes venni, motort se, mert úgyis eldobod és akkor jobban fáj címszóval.

Ataaa, van egy hátsó 24e km-es metzeller lasertecem, odaadom ingyé.
Mondjuk azt még nem értem hogy mitől jobb egy 3 milis 4 éves gumi defekt a szlovák paradicsom közelében mint egy új gumié.
Nekem Minden @-olásom sikerült! Volt olyan @-om, amibe 15ezret tettem!
Én is így látom.
Emelkedtek a motorárak..
Tavaly rám hozta a frászt egy fém szilánk, most hétvégén meg Perikre.
Szerencsére nekem nem szög volt, de bármikor előfordulhat. A kukacolás meg nem mindig sikerül. Isti is küzdött vele tavaly. (szintén új gumi )
Tökmindegy, mindkettőt kukacolom es kész.
Lehet van az utcaban egy patkolokovacs aki egyben gumis is.
Milyen sűrűn szoktál szögbe menni, hogy ez ilyen fontos kérdés? Nekem még nem volt defektem.. pedig már motoroztam pár kilométert.
Ezt én is tapasztaltam, de csak akkor ha öreg is volt a gumi nem csak használt.
Mint már mondtam azért vannak kivételes esetek. Mint pl. amikor egy 90% körüli PP elsőt vettem 10 000-ért. Annyi volt vele hogy valaki jól megpályázta a tetejét, és még időben lecserélte pályagumira.
A másik hogy a 10 000 Ft-os gumiba kevésbé fájdalmas látvány egy szög, mint egy 30-40-50 ezresbe.
Mondomén.
Sokat használtoztam.
A vége jobban kopik valahogy.
Ugyan annyiba kerül mint ha újat vettél volna.. viszont csak az utolsó 3, nagyon jó esetben 4 mm-ert tudod élvezni.. pedig a teljes mintamélység első 2-3 millimétere sokkal értékesebb a mindennapokban, mint a maradék.
Az esetek többségében ez tényleg így van, de néha azért ki lehet fogni.
Hali, itt valami akció is van márciusig, hátha:

http://olcsoakku.hu/component/...