Egyébként majdnem biztosra veszem hogy 1-3 év és erősen behorpad majd a 900 Divik ára. Tudatosan nem figyelem, de mintha erősen lépcsőzetesen menne le az ilyen jellegű motorok ára.
FJ1200.. ha lett volna elég della akkor kacérkodtam volna vele 2009-10 körül. Akkor 550-700 között voltak, most meg sokszor találni 400 alatt is (ha még van egyáltalán eladó)... pedig elég sokáig jól tartották az áruk. Na mindegy... hamarosan az FJR-ek ára is megzuhan majd
Nem tudom mi a normális.. de soha nem gondoltam volna hogy egy tizenéves átlag motor 2 év után többet fog érni mint vételkor. Na jó.. inkább az én esetemben csak ugyan annyit, de csak azért mert tettem érte
Inkább csak visszaállnak a normál szintre. Az milyen már, hogy az utóbbi időben innen hordták külföldre a használt járgányokat, mert olcsóbbak?!
Na persze nem a leharcolt ezeréves öreg romokról beszélek, azokat továbbra is olcsóbban lehet kint megkapni mint itthon...
Egy kis Cuba feeling jó lenne. Ülnénk az utcán, lesnék a nagy feka seggeket, tolnánk a szivart meg a rumot és szarnánk a világra. Ja és persze nem kéne bélés a motoros ruhába.
Mondjuk lehet Urallal nyomnánk, d ki nem szarná le!
Ja.............az lenne fasza ha senki nem venne új járgányt.................és maradna a használt.........ami évről-évre csak még használtabb lenne.
A végén Cuba kinézetűek lennénk.
Tavaly rám hozta a frászt egy fém szilánk, most hétvégén meg Perikre.
Szerencsére nekem nem szög volt, de bármikor előfordulhat. A kukacolás meg nem mindig sikerül. Isti is küzdött vele tavaly. (szintén új gumi )
Mint már mondtam azért vannak kivételes esetek. Mint pl. amikor egy 90% körüli PP elsőt vettem 10 000-ért. Annyi volt vele hogy valaki jól megpályázta a tetejét, és még időben lecserélte pályagumira.
A másik hogy a 10 000 Ft-os gumiba kevésbé fájdalmas látvány egy szög, mint egy 30-40-50 ezresbe.
Ugyan annyiba kerül mint ha újat vettél volna.. viszont csak az utolsó 3, nagyon jó esetben 4 mm-ert tudod élvezni.. pedig a teljes mintamélység első 2-3 millimétere sokkal értékesebb a mindennapokban, mint a maradék.
FJ1200.. ha lett volna elég della akkor kacérkodtam volna vele 2009-10 körül. Akkor 550-700 között voltak, most meg sokszor találni 400 alatt is (ha még van egyáltalán eladó)... pedig elég sokáig jól tartották az áruk. Na mindegy... hamarosan az FJR-ek ára is megzuhan majd