Egyébként ezen én is vacilálok, mert a lasertecet megrendeltem tőlük, de azt mondták h a beszállító legkorábban március vége április elejére ígérte. Nem is nagyon értem a metzellert, ilyen kiba... jól megy nekik, h nem gyártanak elég gumit?
No mindegy, április elején felhívom őket, oszt ha semmi, akkor marad a michelin v. sport damon.
A gumi topic ua., mint az olaj, a láncspray stb. Mindenkinek más jön be még ugyan abban a kategóriában is. Szóval nézz ki magadnak egy ár/értékben megfelelőt, sztán majd ha mész vele rájöszösz h jó vagy sem. Mondhatom én h a lasertec fasza, vagy mondhatja lovi + szilárd h a sport demon fasza, neked lehet az is kemény lesz, vagy puha, mint a pöcsöd.
Agyhugykövet kapok ettől a védekezéstől.
Persze.
Egyenesben basz pofára nem döntve.
Döntve fog a puha oldala.Egyenesen meg a bakelit közepe simán kiesik alólad és nem kell nagyon fékezni sem.
Eddig volt hogyaszongya D280,PR2,COrsa,Metz M3,D211,Power elöl mindegyik olyan volt hogy kanyar előtti féktávon még ha elkottáztam akkoris majd fejreálltam de semerre nem ment csak emelte a farát.
A Pr2 meg a 40 fokban araszolva gyökkettővel a hungárián járt alattam mint a kacsa segge.
Elöl nem hátul.
Akkor a PR2 nem a te gumid............olyan faszán úszott hogy vonalcsíkos lett a gatyám tőle.És előjel nélkül.
Szóval én az idei nagy túrát PP+PR2 combóval nyomom végig.
Csak tudnám miből.
Néztem ezt a Pilot Streetet, de eddig nem ismertem, olyat sem ismerek aki használt már ilyet. Az látszik hogy S-es. Tehát gyengébb szövésű, ezért kátyúkat kerülgetni kell rendesen.
Valakinek van róla véleménye?
Itt van michelin első már 18-19-ért. Én se értem mit faszozol, ha rászámolod az állandó le-fel szerelést meg a parát, h szar gumikkal mész, szerintem sokkal jobban jársz az újjal. A hátsó meg 2-3 ezerrel drágább. http://www.kerekcsere.hu/searc...
A metzeller lasertecet 54.200km-nél rakattam fel, most már rendesen csereérett, mert középen már nem látszik a minta, de 77.000 felett vagyok. Nem mondom, h a legpuhább gumi, de simán lehet lábtartóig dönteni.
De ha a Lovi féle sport demont raksz fel, nálad az is lemegy szerintem min. 15ezret.
Persze te tudod, h mit szeretnél.
PR2-t raknék előre ha újat vennék, de az is 32 000. Pofátlanul drága! PP az olcsóbb, már 25 000 körül van, de azt szabad szemmel látod ahogy elfogy. Ha nem lesz addig valami akkor muszáj lesz, mert ezeken kívül mást nem akarok. Úgyis mindig attól félek hogy az eleje elmászik a kanyarban. A hátulját leszarom, azt könnyebben visszahozom.
Oda kéne egy normális első gumi, mert elég kopós. Ami meg cserének lenne az tapintásra elég kemény. Bár lehet csak a felszíne kemény, aztán ha kopik puhább lesz. Mondjuk 2007-es.
Bryen nem hirdet valamit?
...csak azért írok ilyen halkan, nekogy Perik71 meghallja hogy nem rakok fel egy normális új gumi előre...
A tetoválás véd a nap ellen (ja, tuti, olvastam a neten ), lehet akkor két nagy szárnyat kéne tetoválni a karodra. A balt bevállalom, jobbra megkérünk valakit! Zoli?
Én még soha nem tetováltam, tök kipróbálnám ataa-n
No mindegy, április elején felhívom őket, oszt ha semmi, akkor marad a michelin v. sport damon.