Egy szazassal minimum.
Meg a harom ufo-val a seggen is.
Kereskedeses.
Vagy bizomanyos vagy beszamitott.
Szerintem elso korben ki kene deriteni hogy melyik.
Es ugy lepni.
Hali!
Ennyiből megvan a CBR is simán... felesleges előtte még pettingelnem, nem beszélve róla, hogy az SV közel nem annyira kényelmes, mint a CBR. Ülj fel mindkettőre, ég és föld...
Konkrétan fogyiban nincs különbség, viszont a CBR azért komolyabb cucc, maradok egyenlőre álmaimban a Ciberénél :D
Sorry... figyi ataa... izgulni meg ne izgulj, mert eladó motor mindig annyi van, mint a szemét, legalábbis SV, meg CBR és barátai...nincs olyan, hogy a tuti vételt elszalasztottad, majd jön másik
Meg a harom ufo-val a seggen is.
Kereskedeses.
Vagy bizomanyos vagy beszamitott.
Szerintem elso korben ki kene deriteni hogy melyik.
Es ugy lepni.
Gyönyörű állapotban van ránézésre, csomagtartó, dobozok...így is?
Ennyiből megvan a CBR is simán... felesleges előtte még pettingelnem, nem beszélve róla, hogy az SV közel nem annyira kényelmes, mint a CBR. Ülj fel mindkettőre, ég és föld...
Konkrétan fogyiban nincs különbség, viszont a CBR azért komolyabb cucc, maradok egyenlőre álmaimban a Ciberénél :D
Sorry... figyi ataa... izgulni meg ne izgulj, mert eladó motor mindig annyi van, mint a szemét, legalábbis SV, meg CBR és barátai...nincs olyan, hogy a tuti vételt elszalasztottad, majd jön másik
Aztán ha nem jönne be neked, év végén megvenném tőled ugyan ennyiért.
Ez nekem kurvára tetszik, illene is hozzád... cool nagyon!
Ha kellenek a majmok banant is vegyel.
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna-e ajánlani egy jó karbantartásmentes akkumulátort?
Előre is köszönöm!
Na majd hosszabb távon lesz érdekes.
Na az első fogyasztása Suzinak 5,4 L lett, de hozzá kell tennem ebben nem csak az én kezem van benne!
Bar a vegen nem hasznaltam fel.