Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem eszembe sem jutott, hogy ez nem alkuár... 720-740 körül simán odaadják ezeket... annyit meg is ér simán, szvsz.
Egy szazassal minimum.
Meg a harom ufo-val a seggen is.
Kereskedeses.
Vagy bizomanyos vagy beszamitott.
Szerintem elso korben ki kene deriteni hogy melyik.
Es ugy lepni.
Soknak érzed?
Gyönyörű állapotban van ránézésre, csomagtartó, dobozok...így is?
Hali!
Ennyiből megvan a CBR is simán... felesleges előtte még pettingelnem, nem beszélve róla, hogy az SV közel nem annyira kényelmes, mint a CBR. Ülj fel mindkettőre, ég és föld...
Konkrétan fogyiban nincs különbség, viszont a CBR azért komolyabb cucc, maradok egyenlőre álmaimban a Ciberénél :D
Sorry... figyi ataa... izgulni meg ne izgulj, mert eladó motor mindig annyi van, mint a szemét, legalábbis SV, meg CBR és barátai...nincs olyan, hogy a tuti vételt elszalasztottad, majd jön másik
Nyolc kilot jobban is el lehet kolteni.
Úgy tervezem hogy jövőre. Sajnos most ellőttem erre a célra tartogatott lét.
Ez nem érdekelne?
Aztán ha nem jönne be neked, év végén megvenném tőled ugyan ennyiért.
Konkrétan lassan elfogynak körülötte a GS-ek, cserélni fog ő is, maximum nyár közepére saccolom, vagy legrosszabb esetben jövőre.
Thx, de már nem igazán szeretnék a GS-el gurulni, konkrétan megkattanok már az új gépért, szóval valahogy meglesz, ha nem basz be a villám...
Még nincs meg a lé, de megvan a terv, azért mostmár elkezdem olvasgatni ismét
Gyakorlatilag minden hatszaz kozeli motor 5-6 liter kozt eszik.csuklotol fuggoen.
Hali!

Ez nekem kurvára tetszik, illene is hozzád... cool nagyon!
Ne nagyon cseréld le a GS-t, mert más sem eszik jellemzően kevesebbet.
Ez tok rendben van.es meg csak nem is hajtos.
Ha kellenek a majmok banant is vegyel.
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna-e ajánlani egy jó karbantartásmentes akkumulátort?

Előre is köszönöm!
De hangsúlyozom ebbe benne volt Csabi keze is. Így viszont nem rémültem meg annyira az eredménytől!
Nem kevés!
Na majd hosszabb távon lesz érdekes.
ataaa!
Na az első fogyasztása Suzinak 5,4 L lett, de hozzá kell tennem ebben nem csak az én kezem van benne!
Gratula!
Ez eleg rosszuk nezett ki.
Bar a vegen nem hasznaltam fel.
Mindegyik gányol ha után gyártásról van szó, többnyire sikerül, de néha nem...
Jobbulást, gyógyulj minél előbb tudj jönni te is gurulni!
Es meg ganyoltak is.
600f fórumon szokták kínálgatni, ha vki eladja majd szólok, de lehet te is olvasod a topicot.
Na végre egy normális motor, ez neked való és persze honda.