Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom nem motor de ennek most nagyon örülök. Új szárny és ki is próbáltam.
Már le is nyelted?
Nem röhög!
Bp. környéki vagy?....akkor az első biatorbágy telszám: 06702661610, Bp-n a Reno udvarban van a bowdenszerviz (ők nem annyira olcsók, de közel van annak aki Bp.-n lakik) és Diósd Szabadság út, a számot nem tudom, de megkérdezed és mindenki tudja.
Ki, a Zsófi?
Gratulálok a kislányhoz.
A fékcső hibátlan. Legalábbis az én ellenőrzésem szerint.

Most kimentem és megnéztem még egyszer. Javult a helyzet a tegnapihoz képest, már nem szaggat annyira. Kissé megpuhult, de nem pont olyan mint mielőtt kicseréltem. Lehet hogy ennyit számítana az új folyadék ?
Minden esetre kipróbálom a szilikont és (ma már sajnos nem tudok) holnap kipróbálom itt az utcában hogy tudom-e adagolni. Remélem megoldódik a helyzet és köszönöm a válaszaitokat !
Fékcsőt ellenőrizted? Nincs kitüremkedés?
Folyadékszint min és max között van?
Lehet hogy a munkahenger el van koszosodva és szorul.
Gratula! Egy újabb motoros csaj...
Emésztem.
Fújjál be szilikon spray-t a fölső munkahenger dugattyújához,oda ahol a kar találkozik a dugattyúval.
Mert baj?
Voltunk ultrahangon. Lány lesz....
Sziasztok !

Tegnap kicseréltem a fékfolyadékot elöl és hátul is. A hátsóval nincs is semmi gond de az első "felkeményedett". Amikor behúzom rögtön megkeményedik és utána szaggat a kezemben. Nem tudom jobban leírni. Fogni fog de adagolni lehetetlen.
Már kétszer próbáltam légteleníteni és nem látom hogy jönne bármiféle buborék a csövön keresztül. Nagyon figyeltem hogy ne ürüljön ki a tartály és hogy a csőből se tudjon levegőt visszaszippantani. Azt hittem jól csinálom de ezek szerint jól elbasztam valamit.
Tudnátok segíteni ?
Jogos, egy festés még éppen ráférne
Szerintem neked pont passzolós az a motor.
Lehet nem is baj hogy tegnap nem ütköztem Mónival, mert ha én is ráülök, már meg is vettem volna azt a tűzpiros, full burkolt full dobozost.
Pont azon kattogok ,hogy guruljak egy kicsit or not guruljak..
..next version ,hogy hazavágom a népet a WoT-on
Tegnap rácsüccsentem Móninéni új szarára....szerintem nagyon megérte...csinos kacat....nekem kicsi lenne....furán hajtogatnám össze a NAGY TESTEMET. Kevésbé termetesnek szerintem 175 centiig ideális..
Agyaltam ,hogy a dragot miképp kellene alakítani ,hogy jó legyen...háát drágából jönne ki
Előrébb a súlypont..keményebb első vella...más kormány és ülés...stb.stb.
Nekem hazamsincs nemhogy ablak[ O16]
Még ki sem tettem a lábamat a házból. Az egyetlen kapcsolatom a külvilággal, hogy egy fél órára kinyitottam az ablakot.
Itt most nem süt a Nap, úgyhogy nem lesz nagy kalandozás.
Ebéd után lecserélem az olajat, aztán elviszem haverhoz, aki le műszakiztatja nekem a jövő héten. Csak még azt nem tudom hogy visszarakjam a gyári 130-ast hátra, vagy így menjen?
Nehogyaszidd csak te vagy otthon.
Látom jó napod van... akkor is irigyellek, itthon baszom a rezet és dögledezem, ti meg mászkáltok a prérin a vasakkal... mindjárt végigtolom a Far Cry 3-at, pedig az nem 2 óra, megnéztem isten összes sorozatát és megittam minden teát a földön és alig javultam... lehet tényleg a pálinkával kellett volna kezdeni

Aki nem tölti ki a reglapját, azt meg leszarom. Nem paraszt, csak mintha nem létezne, majd kitölti, ha akar valamit.

Más:
Nézegetem megint a ciberéket és van egy csomó, aki csak reklámozza, nem is akarja eladni, fenn vannak már vagy 1 éve... lehet én is csinálom majd, ha jön egy fasz és elviszi másfélszeres áron, akkor vigye, lehet meg is hirdetem mindenemet, autót, motor, házat, aztán ha jön a kretén viheti, veszem is a másikat...
egy lan 1, 5-ös szorzóra gondoltam
Vissza a jövőbe..

750 vfr volt már vagy 25 éve...azt szerettem..
Még jó ,hogy szinte engedélyt ad rá ez az arc nélküli paraszt....pff