Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Valaki meg tudja mondani/mutatni(képen), hogy a gyári dobon hogyan van elhelyezve, felfogatva a króm burkolat? Amit beszereztem gyári dobot sajnos ez hiányzik és szeretnék csinálni rá egy ilyen burkolatot. Ki akarom próbálni a gyári dobot és összehasonlítani a sportdobbal.
Köszönöm válaszod.Írhatod is mind a 3 helyet,amit tudsz,hogy mielőbb menetkész legyen a gépem.
Mi ma elmegyünk Pomázra a dobozért az biztos a továbbiakat nem tudom. Egyenlőre ma még nincs az a hűűű de jó idő, mint tegnap volt.
A régi bowdent magadhoz veszed és keresel egy készítőt aki felhasználva a végeit csinál egy újat 2 rugó körül, Bp.-n és környékén tudok 3-at.
Megnézem ott is köszi!
Én tavaly vetten ebay-en olyan 3000 ft-ért max.. Érdemes körbenézni mert nálunk általában drágább szokott lenni.
Holnap mi a pálya?
Oda egyébként sem terveztem idén
Hajrá..................azé olaszba még ne menj.
Jóóó...a kezem mondjuk estére fájt rendesen, de mem lesz itt semmi probléma, pláne ha már a másik kormány is felkerül, de addig is megyünk amikor csak tehetjük.
És?...........milyen vót?
Akkor próbáld meg esetleg a motorradot, én náluk rendeltem gyárit a GS450-esemhez... talán 2009-ben, valami 8-9 ezerbe került.
Köszi a válaszokat!Azt a vidéki boltot én is néztem,csak bíztam benne,hátha kapok itt Pesten is.Sajna nagyvasnál sincs.A gyári vajon horror áron van?
Igen, valóban Somoto kárpit! Nagyon kényelmes és kb 3cm-t emel.
Én Mosonmagyaróvárról rendeltem anno. Postával együtt megvolt durván 5000-ből. Sajnos az elérhetőséget nem tudom fejből, de keress rá gugliban. Arra figyelj, hogy kétfajta van, attól függően hogy csutka vagy túrakormányos a GS-ed. (eltérő a hosszuk)
Fasza lett. Évek óta szemezgetek egy hasonlóval a ciberére, csak még nem volt "kedvem " hozzá.
Igen, az. Meg is találtam a Facebook-on őket. Már csak az ár érdekelne és hogy zselés-e vagy nem.
A fizimiskájából ítélve, szerintem ez somoto kárpitos ülés.
nagyvasnál vagy a motorradnál biztos van.
Szia! Hol csináltattad és mennyiért? Mennyivel magasabban ülsz? 2-3cm?
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,hogy tudtok-e olyan motoros boltot,ahol lehet kapni kuplung bowdent.Nem találok sehol se Megcsináltam a lánccserét,raknám össze,akkor látom,hogy kb 3 szál tartja már csak a végét.
Akkor jól telt a te szülinapod is.
Köszi Drága. :)
Boldogat itt is!