Ááá Szülinapi asszonynap volt kocsival. Felmentünk a nadapi Csúcs-hegyre. (legalább starthelyet nézzünk). Rengeteg motorossal találkoztunk. A többiek megkezdték az évet. Mától indul a verseny és október végéig tart. Az első 4 legnagyobb repülés van értékelve. Tavaly 2. hely lett az enyém. http://www.xcontest.org/hungar...
Srácok, jó volt titeket látni
Mi most értünk haza. Fent voltunk Citadellán is, tekeregtünk még a fotózás után. Holnap irány Pomáz aztán még ki tudja mi lesz!
Itt 17192 és 17177 hozzászólásoknál látható gumikat ismeri valaki? 2500 pénzért adja darabját és azt írja hogy pálya gumi. Kíváncsi lennék mennyit bírnak és mennyire jó közútra?
Nekem is durván 200 lett a vége.
Remélem gyorsan felszántanak és bevetnek mindent a parasztok, mert elég porosak, agyagosak még az utak. Majd a tavaszi esőzések lemossák.
ha esetleg érdekel: link
az utolsón látni hogy még a relének is találtam egy egész jó helyet
az üresjelző izzó vezetéke van megcsapolva az vezérli a relét
az fbs csak egy extra boztosítás, hátha kirázná a murva
Nemtok semmit most már.
Móniék shoxba mentek, ha végeztek recsegnek Ganjának, h találkoznak az egérút sarkán, Ganja recseg nekem, h Móniék elindultak a shoxból és akkor én is elindulok Nagykóból és találkozunk a törökbálinti rmc-nél. Oszt onnan hova-tovább még rejtély, de ha kiderült és van esély a találkára, akkor rádrecsegünk.
Tudtad követni?
Azért néha még beparáztam, mikor a kanyarban még taknyos volt az út.
Mi most értünk haza. Fent voltunk Citadellán is, tekeregtünk még a fotózás után. Holnap irány Pomáz aztán még ki tudja mi lesz!
25e-ből válogathatsz felrakással együtt.
De csak tippelek.
Remélem gyorsan felszántanak és bevetnek mindent a parasztok, mert elég porosak, agyagosak még az utak. Majd a tavaszi esőzések lemossák.
az utolsón látni hogy még a relének is találtam egy egész jó helyet
az üresjelző izzó vezetéke van megcsapolva az vezérli a relét
az fbs csak egy extra boztosítás, hátha kirázná a murva
Móniék shoxba mentek, ha végeztek recsegnek Ganjának, h találkoznak az egérút sarkán, Ganja recseg nekem, h Móniék elindultak a shoxból és akkor én is elindulok Nagykóból és találkozunk a törökbálinti rmc-nél. Oszt onnan hova-tovább még rejtély, de ha kiderült és van esély a találkára, akkor rádrecsegünk.
Tudtad követni?