Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááá Szülinapi asszonynap volt kocsival. Felmentünk a nadapi Csúcs-hegyre. (legalább starthelyet nézzünk). Rengeteg motorossal találkoztunk. A többiek megkezdték az évet. Mától indul a verseny és október végéig tart. Az első 4 legnagyobb repülés van értékelve. Tavaly 2. hely lett az enyém. http://www.xcontest.org/hungar...
Vajon Widi kolléga repült, mondjuk szép idő volt hozzá, meg szél is volt.
Holnap én GDP-ek itthon, meg lehet bringával tekerek egy kicsit. Jó motorozást.
Azért néha még beparáztam, mikor a kanyarban még taknyos volt az út.
Srácok, jó volt titeket látni
Mi most értünk haza. Fent voltunk Citadellán is, tekeregtünk még a fotózás után. Holnap irány Pomáz aztán még ki tudja mi lesz!
Jaja.
Naná, hogy azt!
Ehun ataaa. http://www.kerekcsere.hu/searc...

25e-ből válogathatsz felrakással együtt.
De legalább SV-t hajtotta?
Nem jöttek velünk.
RMC-ből ők mentek vhova a gixert fotózni.
Szerintem ezek esőgumik pályára.Szárazon csúszik mint a rosseb és melegen elfogy pikk-pakk ha nem pöcsig vízben mész.
De csak tippelek.
SV-tündér ? elveszett ?
Itt 17192 és 17177 hozzászólásoknál látható gumikat ismeri valaki? 2500 pénzért adja darabját és azt írja hogy pálya gumi. Kíváncsi lennék mennyit bírnak és mennyire jó közútra?
Jo lett.
Nekem is durván 200 lett a vége.
Remélem gyorsan felszántanak és bevetnek mindent a parasztok, mert elég porosak, agyagosak még az utak. Majd a tavaszi esőzések lemossák.
Bakker..én még csak most értem haza..de jólesett
ha esetleg érdekel: link
az utolsón látni hogy még a relének is találtam egy egész jó helyet
az üresjelző izzó vezetéke van megcsapolva az vezérli a relét
az fbs csak egy extra boztosítás, hátha kirázná a murva
Na, a végére 200km lett. Ataaanak köszönet, qrva fasza Tata-Tát közti szakasz, persze ahol felújították, az eleje még szaros.
Honda.
Honda
Elindulok én is, majd csörömpöljetek...
Pedig tavaly okt-nov. óta nem is indítottam be sajna.
Csak mondanám, h 2 tekert és már indult is, hiába honda.
Na és most megpróbálok életet lehelni a ciberébe.
Nemtok semmit most már.
Móniék shoxba mentek, ha végeztek recsegnek Ganjának, h találkoznak az egérút sarkán, Ganja recseg nekem, h Móniék elindultak a shoxból és akkor én is elindulok Nagykóból és találkozunk a törökbálinti rmc-nél. Oszt onnan hova-tovább még rejtély, de ha kiderült és van esély a találkára, akkor rádrecsegünk.
Tudtad követni?