Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

K jót gurultam
Én benne vagyok
jövő vasárnapra egy "spontán" laza ismerkedős ( új vasakkal, aszfalttal) guriga ?
Jövő hétvégére már elég jókat mondanak
http://www.idokep.hu/elorejelz...
Két gyermek van, úgyhogy osztozkodhattok Zolival.
Én most puha vagyok, kihagyom a mai gurulást.
Azzl már megvagyunk a hulladékot kéne talicskázni.
galambház-talanítás gyerekrabszolgamunkával ?
nálam is lenne mit csinálni . nekem láncfűrészem is van...
Hozd őket.
Motort szerelünk hulladék fát aprítunk körfűrésszel és bontunk is úgyhogy tudnak téglát tisztítani.
Bizony a jövő hétvége csak az enyém lesz
türelem kicsilány ! eljön mindennek az ideje. nem a rétes izgat téged, hanem viszket a s... csuklód !
Én is akarok menni!
Zoli nem akarsz gyerekfelügyeletet vállalni?
Hááát skaCOK..ÉN MEGNÉZEM ,HOGY MI VAN AZZAL A RÉTESESSEL!
Kiba jó idő van..kár lenne kihagyni
Összehozzuk
Picit még makrancos?
Igen, és az egész más, össze kell szoknunk
Erősebb.
Ráadásul rohadt jól is néz ki és full burkolt.
Még a végén mindenki besövőzik.
Nem is lenne szerintem olyan nagy baj.

Amikor anno vettem a GS-t úgy gondoltam ha csak kétszer annyi pénzem lenne motort venni mint akkor volt, mennyivel egyszerűbb lenne a helyzetem. Aztán amikor eljött ez az idő, rájöttem hogy az se elég.. még kétszer ennyi kéne..talán

Nem véletlenül vettem meg az első, leinformálható az igényeimnek többé-kevésbé megfelelő motort.
Motorféket próbálgattad? Erősebb mint a GS-en?
Még egy motort sem néztem meg élőben...de már tele a tököm az egész vásárlósdival..
A srác digóból hordja a burgmant és mindent haza legalább 6-8 éve.Szóval mindenképp külföldi volt.
Valamint 10 éves, és rendszám alapján nem itthon volt először forgalomba helyezve.

Szerintem egyébként többé kevésbé reális áron kínálja
A képek szerint semmi.A teljes ujrafényezésen és a szarul felragasztott s emblémán kívül.Nem látom jól de szerintem nem gyári domburú S hanem sima matrica. .