Sokan a schubi sisakhoz is használnak füldugót.. szóval nem hiszem hogy csak ezért érdemes sisakot cserélni, pláne úgy sisakot választani hogy az csendes legyen, mert csendes sisak nem létezik.. maximum 0 km/h-nál a nappaliban a fotelban ülve.
Igen, MZ-s koromból nem emlékszem a szélzaj problémára. Pedig sok éven át nyomtam vele télen-nyáron. Először alubiliben azután, nagy luxus volt, kiskőrősiben. :)
A szélnyomás hiánya miatt megyünk gyorsabban az idomos, szélvédett motorokon. Legalábbis én ennek tudom be azt hogy eléggé elszállt a komfortos utazótempóm
Én is TDM-re cseréltem a GS-t, s egyelőre nem bántam meg:) Sor kettes mint a GS, és nyomatékos. Bár sok tapasztalatom még nincsen róla, de szerelem volt első látásra... Igazi túramotor, bár a szélvédelemmel mindenkinek vannak problémái. A 18-as első kerékre sajnos szűkös a választék és drága a gumi.
Ok. köszi, megkeresem. De azért szeretném ha Lovi is kipróbálná, mert az övé az alacsonyabb plexivel szerelt változat, és ugyan úgy jónak találja mint te és alapból azzal ajánlják. 34 ezerért kapható kompletten és ha tényleg jobb akkor megveszem.
Csend volt vagy sem,már nem emlékszem.
Alacsony,kis plexis motorokon viszont nem tudok nyugodtan megülni,vagy rángat a szél,huppog a sisak.........naked csendesebb,füldugóval relaxálok....
Úgy tűnik a fotód alapján mintha nagyon meg lenne ívelve ez a toldás,próbálj vágatni egy sima egyenes plexidarabot és fogasd ideiglenesen a nagy plexid tetejére,kísérletezz a dőlésszögével,hátha!Olyat is halottam,sőt láttam,hogy a plexi felső peremére autósboltban kapható kb 5mm-es élvédőszerűséget ragasztottak és ez a pici törés is rengeteget elvezet a légnyomásból,kérdezd Csabut a bandit topicban!
Csendet szerintem semmilyen plexitől ne várjál. Én úgy tapasztaltam, hogy a csupasz motorokon a leghalkabb a sisak, a szélvédő mögött valahogy mindig zaj van.
Zoli nem lesz itt semmi gond!
http://youtu.be/KPWLRA6EPCM
Én is TDM-re cseréltem a GS-t, s egyelőre nem bántam meg:) Sor kettes mint a GS, és nyomatékos. Bár sok tapasztalatom még nincsen róla, de szerelem volt első látásra... Igazi túramotor, bár a szélvédelemmel mindenkinek vannak problémái. A 18-as első kerékre sajnos szűkös a választék és drága a gumi.
http://youtu.be/z1Z7a3nzvGo
Alacsony,kis plexis motorokon viszont nem tudok nyugodtan megülni,vagy rángat a szél,huppog a sisak.........naked csendesebb,füldugóval relaxálok....
Úgy tűnik a fotód alapján mintha nagyon meg lenne ívelve ez a toldás,próbálj vágatni egy sima egyenes plexidarabot és fogasd ideiglenesen a nagy plexid tetejére,kísérletezz a dőlésszögével,hátha!Olyat is halottam,sőt láttam,hogy a plexi felső peremére autósboltban kapható kb 5mm-es élvédőszerűséget ragasztottak és ez a pici törés is rengeteget elvezet a légnyomásból,kérdezd Csabut a bandit topicban!