Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gázos hanem fűrészelős
vagy csak ki kell hajlítani oldalra jobban
Így videón elég alsóörsi hangja van...
Akkor bedobom a kocsiba a cuccost és haza felé összefutunk, majd hívlak!
A héten bármikor
Háát a közepet kissé tényleg nehezebb használni, de ahogy írod, az oldaltámasz gázos lesz... ...
Határozottan, biztosan állíthatom, hogy több annál!
Tby mikor tudunk koccanni?
Köszi! Most megnyugtattál kicsit. Szerintem csak műszakira kapja meg a gyári dobot, mert nekem is nagyon tetszik a hangja.
A középtámasz használatát nem könnyíti meg az ültetés...sőt az oldaltámasznak is odaver.
Jó hangja van!
De szerintem e miatt ne parázz, egy rendőr sem fog cseszegetni. Inkább azokra vadásznak, akik a pörgős 600-asukra trombitát raknak.
No most annyi ötlet jött, hogy győzök válogatni.

Nekem is csak emelkedőn jelent gondot, hogy nem ér le a lábam. Amúgy már egészen jól megszoktam. Kétszer már sikerült elborítanom a gépet álló helyben ezért. Mert ha egyszer megindul nincs erőm, hogy megtartsam. Hogy ezt kiküszöböljem szeretném ha alacsonyabb lenne.
Nem arra való ez. ...nézz meg egy tgk-t milyen simán követi az utat a kerék rakva vagy üresen....amelyik pattog az azért mert a gumi szar, de már magában van egy jóképű csillapítása a légrugónak.....
Ne higgy neki, épp hogy 160.
Aztán rap zenére lehet ugráltatni a nyóc kerben.
itt mindenki akkora mint a tacskó ülve?
tessék megnőni gyorsan és endúróra pattanni
Szokj hozzá a gyári magassághoz.
Egyébként a rugóval a magasságon nem tudsz állítani, csak a feszességén.
Üdv a klubban!
A hátsó rugós tagot függesztő alkatrész cseréjével lehet módosítani a magasságot. (más nevén kutyacsont)
Szerencsédre valaki pont most szabadult meg itt a nem gyári, hosszabb kutyacsonttól, amivel sok centivel volt mélyebb az üléspozíció. Pont ez kell neked.
Egyébként nekem sem ér le teli talpal a lábam, de nem izgat...
Isti verziója jó, de a kutyacsonttol se félj, ha nem te vagy Rossi, nem veszel észre semmit. En 165 vagyok es nem ér le telibe a talpam, de mar stabilan állok, ha le kapsz az ülésről, elég is lesz.
Köszi, igen lecserélem.
Szia! Túrakormányra akarod cserélni? Majd írd meg a költségeket, mert kíváncsi lennék mennyiből jön ki. Az SV az egyik vágyam, de túrakormánnyal. Szépet vettél.
Vagy esetleg ez.
Feltöltöttem a videót a sportdob hangjáról.
Add el Neki, lehet, hogy pont jó lenne.
Szia! Nézd meg a 134002 hozzászólásom. Én most vettem ki a 19cm-est és tettem be a gyári 18cm-est, mert én meg 183cm magas vagyok és ültetve vettem a motort (amit persze nem tudtam). Lucas 19cm kutyacsont volt benne. Kb. 8 cm-t emelkedett így a háta a motornak. Nagyon egyszerű a csere. Pár perc alatt elvégezhető. Ha kutyacsont csere mellett döntesz és érdekel, keress meg emailben(adatlapon).
oké oké , oké
ne engem győzz meg ! én csak leírtam ÉN hogyan oldottam meg, mennyiért, és nekem hogy vált be.