Nekem is csak emelkedőn jelent gondot, hogy nem ér le a lábam. Amúgy már egészen jól megszoktam. Kétszer már sikerült elborítanom a gépet álló helyben ezért. Mert ha egyszer megindul nincs erőm, hogy megtartsam. Hogy ezt kiküszöböljem szeretném ha alacsonyabb lenne.
Nem arra való ez. ...nézz meg egy tgk-t milyen simán követi az utat a kerék rakva vagy üresen....amelyik pattog az azért mert a gumi szar, de már magában van egy jóképű csillapítása a légrugónak.....
Üdv a klubban!
A hátsó rugós tagot függesztő alkatrész cseréjével lehet módosítani a magasságot. (más nevén kutyacsont)
Szerencsédre valaki pont most szabadult meg itt a nem gyári, hosszabb kutyacsonttól, amivel sok centivel volt mélyebb az üléspozíció. Pont ez kell neked.
Egyébként nekem sem ér le teli talpal a lábam, de nem izgat...
Isti verziója jó, de a kutyacsonttol se félj, ha nem te vagy Rossi, nem veszel észre semmit. En 165 vagyok es nem ér le telibe a talpam, de mar stabilan állok, ha le kapsz az ülésről, elég is lesz.
Szia! Túrakormányra akarod cserélni? Majd írd meg a költségeket, mert kíváncsi lennék mennyiből jön ki. Az SV az egyik vágyam, de túrakormánnyal. Szépet vettél.
Szia! Nézd meg a 134002 hozzászólásom. Én most vettem ki a 19cm-est és tettem be a gyári 18cm-est, mert én meg 183cm magas vagyok és ültetve vettem a motort (amit persze nem tudtam). Lucas 19cm kutyacsont volt benne. Kb. 8 cm-t emelkedett így a háta a motornak. Nagyon egyszerű a csere. Pár perc alatt elvégezhető. Ha kutyacsont csere mellett döntesz és érdekel, keress meg emailben(adatlapon).
vagy csak ki kell hajlítani oldalra jobban