Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mivel bizonyítják,hogy te szabályok nélkülözésével kerülted ki jobbról? Menet közben videózott? Akkor azon látszik az út felezője...és a manőverből látszik ,hogy mire utalt a magatartása...mi több ,hogy a seggedben volt az pedig veszélyeztetés. A 2 állítás egy tagadásra viszont..mögötted ment egy lemaradva egy másik motoros és látta ,hogy mit művelnek. Szerintem csak egy helyi polgárőr játszotta az agyát...
Szerintem csak feljebb lépnek.
És nem adja el mindenki, pl. én sem.
Most szombaton is nagyon jól tudtam terelgetni, a hideg aszfalt dacára.
Akkor lehet a részletek is érdekelték, mert konkrétan a seggemben volt.
Mert ők is át ülnek másik gépre csak nem xj-vel kezdték.
3 hét? Kössz az infót!
Én is ebben bízom!
Meg is szűnt a csikorgás!
Srácok itt miért akarja mindenki eladni a mociját és nagyon szeretem egy Yamaha XJR400 ról ültem át és sokkal jobban szeretem mint a régit
Nem lehet, hogy csak tetszett nekik a géped és meg akarták nézni hátulról is?
Mehet de a digók fogják üldözni.
És még külföldre se mehet vele.
Elláttuk jótanácsokkal.
El fog romlani,kényelmetlen lesz,nehéz kezelni,fájni fog a háta,karjai,le fog fulladni és szakadékba zuhan szal csomó pozitív dolgot mondtunk.
Az kár hogy nem vigyázhattam a gyerkőcökre egy félórát.
Eldöntheted, hogy ebben a fórumban maradsz, vagy átmész az sv-be, de ugyanazok az emberek lesznek ott is.
Pedig én néztem a gastlandban is.
Ja, ja, csak kellett még menni egy kicsit!
A színét nagyon jól eltaláltad. Én kihagyom 7X lóerős gépeket majd. Rögtön 100-al folytatom.
Kimondottan jól áll neked. Összeilletek.
Móni!
Széles utat és gumifákat, szokták volt mondani, avagy balesetmentes közlekedésben legyen részed! :-)
3 héten belül ki kell küldeniük.
De nem hinném, hogy ilyen aljas rendőrök lennének főleg civilben.
Sokáig tologattad a féket próbálva....
Ti is voltatok Andrettiben, meg Ganjaninja is? Nagyon későn érkező voltam akkor...
Köszike!
Tényleg?...nem láttalak..
Benéztem, sorry :D
Sziasztok!

Móni: GRATULA az új sárkányhoz!

Már csak az enyémet kéne eladni.
Hogy sikerült a tegnapi buli, pont most nem értem rá.
Tby, amiről tegnap beszéltünk, hogy miért kell a nyomatékkulcs....motorszerelés topic...
A DragStarral jött fagyizni tegnap! :-)