Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lesz neki szlovák túra több, hogy ismerkedjen a géppel. Bár lehet, hogy átnyergel utasnak a rizlás gixerre.
Az is megvolt, még GS-el.
Én is.
Bár mónit azért edzeni kéne az új géppel a fogaras előtt mert ha új lesz neki küzdeni fog vele az ilyen trükkös fordítókkal mint malac a jégen.
Láttam, hogy nem a Fogaras...... azé' ide is elmennék
Jól birtad na.
Simán elindulhacc a fogarasra akár törött csuklóval is.
Csak ne lettek volna huppanók, meg gödrök. Azt hittem majd besz..k.
Az jó mer ez a Stelvio.
Igen! Ilyesmi. Móni képei között is van.
Ahhoz képest szépen jöttél kilohuszat a 6-oson.
3 egymás alatt. Szaknyelven sorozatos bordatörés
Valami ilyesmi?
Végülis mennyi volt törött?
Számomra az a látvány, ami a Fogaras tetejéről visszanézve elémtárul, na, az minden.
A para az nem baj, rosszabb ha nincs para.
Igen. Nincs semmi szövődmény, nem fáj semmim Azért még néha beparázok, de ezen kívül semmi.
Ott még tartott a lé...
Egyébként hogy vagy? Rendbejöttél teljesen?
Hú, az nagyon gáz volt. Az összes törött bordám újra belesajdult
Tényleg olaszok csinálják és ahol megcsinálták, ott jók is. Ezen látszik, hogy 40 éve nem foglalkoztak vele.
Zakopáne környékén első osztályú volt az út!
Mi tavaly Szlovákiában egy ennél durvább szakaszba futottunk bele.
Sőt itthon az "ominózus" Mecsek túrán még annál is durvábba...
A lengyeleknél meg a kínaiak....ja mégsem.....mivel nyáron a lengyelek fellázadtak mert a kínaiak kijelentették, hogy a dupláját kérik az eredeti összegnek amivel a tendert elnyerték a fele megépítendő útért miközben a m,ár megépített utak is teljesen szarok...
Állítólag olaszok csinálják náluk az utat, de ezt csak hallottam nem mernék rá mérget venni
a főutak jók
a többi nem annyira, sajna csapnivaló a memoriám de mintha gurahont-bihar viszonylatban lettek volna azok a bazi nagy úthibák
ráadásul kamion is volt nem kevés
de jó pár szerpentinen voltam, kevés ami 100%-os
Bele lehet futni csodákba a románoknál a mai napig is, pl. Foksán és Kézdivásárhely közt végig olyan, mint a képen látható. Összességében viszont nem ez a jellemző, sok nagyon jó minőségű út van ott.