Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magától?
Nagyon profi gép.
Holnap jön haza a kicsike
Mert lopott digó motor.
Tsanyi megmondta!
Este feltöltök egyet.
Csak nyugalom.
Sima liba lesz a gép.
Én meg megyek annyit mint a ló.
Tavaly 8000 megvolt idén szerintem picit több.
4000 a minimum juni 16.-ára.De inkább 5000.
A kormányt azt kapásból lecserélem, de remélem nem lesz vele tényleg semmi gond.
Nyugi, csak paráztat, mert irigy.

Többet szereli a gépét, mint amennyit megy vele. Nálad ez fordítva lesz, sőt, nem hiszem, hogy hozzá kellene nyúlni.

No para!
Nincs véletlen egy videót a motorról? Szívesen meghallgatnám a hangját
Miért nem?
Zoli most már tök beparáztam miattad!
Nem hagyom itt a társaságot
Ez olyan volt mint egy gyászinduló.
Gabennek jo lenne.
Marad. Ha eladom, valszeg nem veszek már motort.
Freewind.
Mi?
Eladó?
Teccik?
Jó kérdés, nem is tudok rá racionális választ. Lehet azért, mert a GS gyerekkori álom volt, a Freewindet meg a szükség szülte. Eredetileg BMW 650 GS Dakart szerettem volna....
Freewind miért nem szerelem? Pl. nyomatékos, jobb a futóműve mint a GS-é.
Szerencsés az, aki elsőre megtalálja az igazit. Sajnos sokan mellényúlnak, mert nehéz a sok szempontot összeegyeztetni. Én is jártam már így. De alattomos az is, amikor megvetted jól is döntöttél, de nemsokára megváltoznak a körülményeid: betegség, anyagiak, időhiány, munkába járásra kell már nem kirándulni stb... és akkor megint lehet venni másikat.
Nyahh...megnéztem az összes eladó szart....megyek és szétlövöm mindenki seggét a WoT-on
A GS szerelem volt, eladtam. Ez nem szerelem, ami most van, bár teszi a dolgát. Ez lett, mert amire használom, ez való.
Szerintem is.
Egy olcsó motornak is megvannak a maga fontos előnyei a minőségi elvárásokon túl. Ilyen motor a GS is.