Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ha tehetném adott túrához venném a motort, aztán adnám is el egyből. Ritkán vannak szerelemből éveken át a motorok ugyan annál a gazdánál..inkább kényszer az (persze azért mindenki megideologizálja magának)
Nem is biztos, van aki kisebbet vesz. A feljebb lépéssel is meglehet járni...mert ugye kiderül, hogy drágább a fenntartása, nem való a városba, nincs kihasználva, akkor meg minek, nagy az árvesztés időarányosan stb.
Csak kínszenvedés!
Ez egy körforgás... megveszik mások, akik megint évekig használják. Több ezer motor van, nagy a kísértés.
Írj neki! Hátha arra is megy egyszer majd!
Nincs benne HC?
Az jó! Akkor bele kuksizom, első rész lesz ha minden igaz, utána meg a második.
Szoktam nézni. Elég jól bemutatja Erdély igazi értékeit.
A nyáron Erdélybe készülőknek: 22.00 Travel Chanel: Vad Kárpátok
Én a vásárlás előtt gondoltam volna meg.
Bár ha plusszal szállsz ki belőle az nem rossz.
A raptor meg kifejezetten jó ötlet.
Jahh...na ezzel vágtass..vagy ugrass...olyan mint a drag...szép szép...de aztán mi van?
Ha zsaru lett volna megpróbál megállítani, szerintem csak egy köcsög volt.
Ganja meg hosszabbon.
A szó szoros értelmében csak én léptem feljebb. Most magasabb lovon ülök...
Lehet gixxerrel is lassan menni.
Bizony! :) Az otthonom már jó pár éve.
Szlovákiában szoktam ilyenekkel találkozni. Tele vannak versenyszellemmel, csak az a baj hogy úgy csinálják, mintha el akarnának pusztítani...ez ilyen Rezesová feeling...
Ja, de az is lehet hogy csak egy f...sz volt akit irritálnak a motorosok, de persze csak irigységből. :) Sokat vezetek és van jónéhány értelmetlen hülye az utakon.
Ott a helyszínen én is így vettem le, csak már itthon indult el a vezérhangya...
Minek, hogy minden hétvége után rettegjek hogy jön a 300 ezres?
100% hogy nem rendőr, meg nem videózott. Legfeljebb emberkedet veled valamiért, hogy ő is tud olyan gyors lenni, vagy zokon vette a jobbról előzést.
Nem is az a probléma, hanem az, hogy igen nagy tempóval haladtunk, és már szerintem bent voltunk a Süttő táblán belül.
Kápmegyer, yee!
Sokat tökölsz.
Vegyé egy gixxert.
Legalább kipróbálom mennyire kényelmetlen.
-egy