Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hangoskodók rendszámát nem sajnálom.
Én már ezt nem tudom követni. Nekem az a tapasztalatom, hogy ki kell próbálni a szóba jöhető motorokat, sokat agyalni, hogy mi illik az egyéniségünkhöz, pénztárcánkhoz, hol használnánk legtöbbet stb. És még így is mellé lehet nyúlni, sejtésem szerint a motorosok több mint a fele ilyen problémákkal küzd, legfeljebb nem beszélnek róla.
Ott kezdődik hogy kikerülni (ha jól tudom) hivatalosan csak álló járművet lehet, a többi már előzés. Azt meg jobbról nem igazán "illik".
Esküszöm pont ez jutott eszembe utólag.
Ilyen esetben lehet felebezni, mert simán úgy tűnt hogy egy troll elkezd üldözni. Nem volt egyértelmű a szitu. Egy motorost meg nem nehéz így kicsinálni.
Egyébként csak akkor lehet valakit jobbról kikerülni ha már indexel? És ha olyan tahó hogy nem indexel, akkor ott kell mögötte rostokolni a szabály szerint?
Az objektív felelősség odabasz

Láncos rendszámmal az ilyen idegeskedéstől viszont simán megkímélheted magad. Mert ha azzal hazaérsz, garantált hogy nem jön papír a későbbiekben sem.
Fasza!
Hány nap/hétig kell kiküldeniük?
Bár én úgy gondolom (vagy úgy szeretném) hogy ilyenkor félre kellett volna állítaniuk, és akkor lehet róla beszélni hogy mi miért történt.
Vagy akár ott a helyszínen is lelőhettek volna, mert hasonló a hatás mint egy pár százezres csekknél.
Nem tudlak megnyugtatni....nem kizárt az elméleted.
Tegnap hazafelé érdekes dolog történt velem. Lábatlanról kifelé haladva tötymörgött előttem egy bordó (ha jól emlékszem) civil kocsi.
Már ment le a nap, hűvös volt és siettem volna. Gyanúsan a felezővonal felé húzódott de nem indexelt. Balra volt utca , jobbra semmi és azt gondoltam hogy be fog kanyarodni indexelés nélkül. Már eljátszottak ilyet velem előzés közben, és majdnem sikerült felkenődnöm egy ilyen faszra. Szóval attól tartottam hogy ez is simán be fog kanyarodni, ezért jobbról kikerültem. Majd húztam neki. Egyszer csak azt vettem észre hogy ott van a seggemben pár méterre, pedig már száz felett mentem. Arra gondoltam hogy zokon vette hogy jobbról elsuhantam mellette és így akarta az értésemre hozni. Még jobban odahúztam neki hogy lepattintsam magamról, de akkor már beértem Süttőre elég nagy tempóval.
Csak itthon kezdtem rajta agyalni hogy lehet rendőr volt civilben, és azért jött rám ilyen szorosan hogy elkészítse a sztárfotót? Vagy ilyenkor inkább megállítottak volna? Mondjuk ha én szabályt sértettem, akkor ő is jócskán. Nyugtassatok meg hogy így nem baszhatnak meg, mert ha igen, az 6 számjegyű lesz...
Tudtommal ott még nem szórakoznak vele....bár ez könnyen változhatott.
Hang.
Mondjuk ezt vétel előtt megmondhattam volna.
Lemaradtal, vett egy Dragstar-t, de nem jött be, most nézelődik....
Nem ezzel jöttél fagyizni!
Mibe kötnének?
Ma hova menjek? Gondoltam megnézem Szlovákiában a zenélő házat, de nem akarok bajt a kinti jarddal. Ki tudja mibe kötnek bele.
Ha sikerre jártál lapka ügyben dobd már fel az elérhetőségüket, köszi.
Apa10-nek köszönöm az infót a szeleplapkához. Magyarán hengerfej felújító csapatnál lehet lapkát csináltatni. 17. kerületben lakom, legközelebb a 18. kerületben találtam ilyen csapatot, őket fogom megkeresni.
Ez megdobogtatta a szívemet. Ha ez tényleg olyan, amit írnak, akkor bomba üzlet. De te nemrég vettél motort, úgy tudom. Látom nem férsz a bőrödbe.
A legfurcsább az, hogy ha nyomva tartom a pass gombot (ami hatására ugye nő a terhelés), hirtelen 14.2V-ot tölt. Egészen addig még nyomva tartom.
Szép darab ....,de alkudj kicsit.
Ő lenne az
link
790 lenne a vége
Egyébként ilyen lett a gyári kutyacsonttal. 19cm-es ültetett volt és a gyári 18cm-est szereztem hozzá.
Én is olyan flakonba raktam a petróleumot amikor még tisztítottam vele láncot. Valószínűleg ragasztva lehetett a flakon két része, mert a petróleum szétdolgozna, és csak egy folt lett belőle a betonon.