Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha arra és úgy használja az ember amire kitalálták, akkor óriási élmény tud lenni egy ilyen amerikai style. Ez szerintem továbbra is az amerikai létforma, életérzés motorja és a közép európai virtus és ego sokszor nem tud ezzel mit kezdeni.
Nekem eddig egyetlen egy eseményem volt. Egy utánam forduló motoros rendőr. Ha behúzom a kuplungot és elengedem a gáz hirtelen lopakodóvá alakul. A gond az vele, hogy jelzések szerint akár 500méterről is hallani ha jövök. Itt felénk olyan az akusztika. Csobánkán van egy utca ahol azért még szerintem is durva ami nyom. Majd megkérek valakit, hogy vigye el a motort, mert nem hallom magamat.
Értem. Lehet amit vettem gyárit az is ki van herélve. De azt mondták akiknél fogom műszakiztatni, hogy érdemes megvennem, mert a mostani látszódna a fényképen, hogy nem gyári, mert rövidebb. Volt már tapasztalat hatósággal a hangosabb dob miatt? Külföldön komolyabban veszik mint itthon?
Én is megmértem és nekem is ennyi. Üresen 71 körül. ALig ül meg ha ráülök.
Gyári a kipufom, de ki van herélve.
Sajna bizony. A kresz szerint csak akkor előzheted el jobbról ha már ő jelezte a balra kanyarodási szándékát, vagy elkezdte a balra kanyarodást, bár akkor meg csak kikerülésről beszélünk.
Neked milyen a dob rajta hogy a nagy hangja miatt aggódsz? Úgy néz ki mint a gyári nem?
Akartam egy képet felrakni. Hátha most sikerül.
Nem azééééé mert tonna donna. :P 25 kilót fogyott és már vékony. :P
Lehet, hogy a tiéd még magasabb. Én a hátsó index közepét szoktam mérni vagy üresen vagy ha ráülök. Asszem legutóbb üresen egyenesben tartva 69-70cm-t mértem. Ez előtte 60-61cm volt. Szóval jócskán emelt a gyári kutyacsont. Lehet neked sem a gyári van benne hanem a gyárinál még rövidebb? Mondjuk 17,5cm-es ha van olyan.
Amivel még tudnék emelni az a mások által már kipróbált SV650 rugó, de egyelőre próbálom a gyári állapotot 7-es rugóelőfeszítéssel.
Ma egyébként én is gurultam kb.70km-t. Jó volt. Kicsit aggaszt az a benzincsap probléma amit írtam korábban, de egyelőre nincs gond vele. Viszont ha kicsúszik a cső akkor lesz "buli".
Akartam már mondani neked, hogy nekem sztem még ennél is magasabb a motor. http://t7.hu/13xm
Ha bnőm is felül akkor ül meg. Addig nem nagyon.
Halk lesz vizsgán. Nekem eddig csak előny származott a hangjából. Lopakodni nem tudok az tény. Használat kérdése is. Lehet 3-asba menni 80-al is, az nagyon hangos tud lenni, meg lehet 6.-ba is 10x halkabban. Még nem 100%-os a motor. Vizsgára ami 1 hónap kerek lesz.
Én sportdobbal vettem a GS-t. Nem is volt hozzá gyári dob. Vettem egy régi gyári dobot, hogy műszakin ne legyen gond. Szép a sportdob hangja, de nem tudom, hogy ki és mikor köthet bele.
Szlovákia kimaradt, jobb a béke. A szentlászlói után ökörködtem és elmásztam Visegrádra. Csak 1x akartam eltaposni, elég jó arány/nap.
Nyahhh..
Ma lenyomtam egy fél "kisunalmast". Annak ellenére ,hogy ez a tehetetlen vibrátor volt alattam..még élveztem is. (az egész pofázmányom fáj mert végig vigyorogtam az utat mint a tejbetök)
A kanyarodás továbbra sem megnyugtató vele...vagy csak én nem tudok motorozni.(öööö izééé...de hát én nem is tudok motorozni )
Néhányszor meg is feledkeztem arról ,hogy mi van alattam....aztán jött a para...de rájöttem ,hogy ez a motor nem büntet annyira mint ahogy én azt elgondoltam.
Tény ,hogy a Gs tempós motorozásra képes...de nem igazán alkalmas. Nehezebb is korrigálni a bakit. (de ez csak az én privát véleményem)
Egy biztos....hosszú távon nem ez az én stílusom...
..talán majd 10-15 év múlva vén szottyadt nyuggerként már ez is elég lesz.
Eddig csak előnyöm származott belőle. Észrevettek az autósok.

Na végre! Már olyan borúsan kezdtem látni a világot. Már kezdtem azt érezni hogy számomra a szezon kezdete egyenlő a végével is. Tuti csak egy troll volt, legközelebb be is intek neki.
Jelen allas szerint mozgo trafi talan ketto van az orszagban.mind abpakos opel vivaro kisbuszban.
Megállítottak. Alig mentem többel, megúsztam 5000Ft-al.
És utánad eredtek vagy csak a csekk ment?
Mennyi?
A legutóbb engem egy lepukkant régi Suzuki Swiftből radaroztak le.
Hát ezzel a Borával meg Golfal most jól megnyugtattál, mert 80% hogy VW volt.
Legtöbbször Golf, Bora, Astra, Fabia, Octavia. De igazából bármivel.
Nem tudom, még a színe is kétséges.
Valahogy bordó szín van az emlékeimben, és talán régebbi Passat, vagy Jetta. De lehet hogy nem.
Miért milyen civil autókkal szoktak settenkedni?
Milyen autótípus volt?