Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk a Bodishoz képest elég csúf hurkatöltő.
Semmi különös, csak amiket te is hallottál és olvashattál itt a fórumokon össze-vissza. Az biztos, hogy a használatban eddig semmiféle hátrányát nem tapasztaltam. Inkább csak kíváncsiságból próbálom most a gyárit.
Semmi extra, olaj+szűrő csere+kap bukógombát kezdésnek!
Ehhez hasonló a Kondoros-Csorvás szakasz is, ott hagytam el az üres jelző elől a kis zöld műanyagot

Ezekhez képest a kamuti út kész autobahn
Köszi, lehet élnék vele. Hívlak majd ez ügyben. Addig is: Mik ezek az okoskodások? Nem javasolják mégsem, vagy mi?
Mi lelte a kis sarkanyt?
Melyik szin?
Van ket zold egy kek.
Még a szerelőnél van!
Most a csendességet próbálgatom. Gyári dob, szélterelőszárny stb.
Lovi, járjál egy kicsit az enyémmel! Szívesen kölcsönadom, ha lejössz 5 perc alatt feldobjuk. Én most úgy is a gyárit próbálgatom, össze akarom hasonlítani többféle szempontból a kettőt. Tegnap is mentem vele 1 100-ast. Mert annyi nagyokos, egymásnak ellentmondó véleményt hallok. A toldócsövön, van a sztenderütközőgumi.
Ez engem is érdekelne. Elmaradt az élménybeszámoló. Mondjuk motorozós idő nem nagyon volt azóta.
Ma délután vagy vasárnap lehet rá alkalmad.
Enyémet a Tibi fogja elhozni
Köszönöm.
Mostakkor mentél már az új géppel vagy nem?
Max irigyek
Az úgy mondjuk korrekt
megszoktam
De gonoszak vagytok, de már megszoltam!
Nem tudom előbb még megjárom Boszniát (az igazi barátaimmal ), és tervben van egy Ausztria is.
10 euro az a nagyon előszezon, meg az ősz. Mikor voltál?

Románia viszont tényleg olcsó (persze drága szálláshely mindenütt van). A Deltában 3 nap 2 éjszaka, napi háromszori meleg étkezés + az egészséges mennyiségű sör mellé, valamint a két motorcsónakkal való bő félnapos (ha emlékeim nem csalnak valami 30 liter benzint pacsáltunk el így) kirándulás volt 80 euro, júliusban, a főszezon kellős közepén.. és itt aztán volt szolgáltatás dögivel.
Megnéztem mind, Two brothers is tetszett, de mindnél az volt, hogy ami szép az nem E-s, ami meg E-s az csúnya, vagy drága. Marad a Bodis.
Spontán szállást nem szeretem, Horvátra is 10 € volt mondva, nem is foglaltam semmit, és 16€-ért épp hogy sátorhelyet kaptunk, minden más drágább vagy fullon volt.
És ha úgy adódik nem csatlakozol?
Vagy megint mész az igaz barátaiddal?
Így van jól mondod..no para ha én végig mentem rajta ti simán veszitek majd az akadályokat!
Visszavonom, szép a Bódis is, és elég jó a hangja. Csak video elejét néztem és mint kiderült az a gyári dob.
Néztem is, h milyen hurka hangja van.