Semmi különös, csak amiket te is hallottál és olvashattál itt a fórumokon össze-vissza. Az biztos, hogy a használatban eddig semmiféle hátrányát nem tapasztaltam. Inkább csak kíváncsiságból próbálom most a gyárit.
Lovi, járjál egy kicsit az enyémmel! Szívesen kölcsönadom, ha lejössz 5 perc alatt feldobjuk. Én most úgy is a gyárit próbálgatom, össze akarom hasonlítani többféle szempontból a kettőt. Tegnap is mentem vele 1 100-ast. Mert annyi nagyokos, egymásnak ellentmondó véleményt hallok. A toldócsövön, van a sztenderütközőgumi.
10 euro az a nagyon előszezon, meg az ősz. Mikor voltál?
Románia viszont tényleg olcsó (persze drága szálláshely mindenütt van). A Deltában 3 nap 2 éjszaka, napi háromszori meleg étkezés + az egészséges mennyiségű sör mellé, valamint a két motorcsónakkal való bő félnapos (ha emlékeim nem csalnak valami 30 liter benzint pacsáltunk el így) kirándulás volt 80 euro, júliusban, a főszezon kellős közepén.. és itt aztán volt szolgáltatás dögivel.
Megnéztem mind, Two brothers is tetszett, de mindnél az volt, hogy ami szép az nem E-s, ami meg E-s az csúnya, vagy drága. Marad a Bodis.
Spontán szállást nem szeretem, Horvátra is 10 € volt mondva, nem is foglaltam semmit, és 16€-ért épp hogy sátorhelyet kaptunk, minden más drágább vagy fullon volt.
Ezekhez képest a kamuti út kész autobahn
Van ket zold egy kek.
Ma délután vagy vasárnap lehet rá alkalmad.
Köszönöm.
Románia viszont tényleg olcsó (persze drága szálláshely mindenütt van). A Deltában 3 nap 2 éjszaka, napi háromszori meleg étkezés + az egészséges mennyiségű sör mellé, valamint a két motorcsónakkal való bő félnapos (ha emlékeim nem csalnak valami 30 liter benzint pacsáltunk el így) kirándulás volt 80 euro, júliusban, a főszezon kellős közepén.. és itt aztán volt szolgáltatás dögivel.
Spontán szállást nem szeretem, Horvátra is 10 € volt mondva, nem is foglaltam semmit, és 16€-ért épp hogy sátorhelyet kaptunk, minden más drágább vagy fullon volt.
Vagy megint mész az igaz barátaiddal?
Néztem is, h milyen hurka hangja van.