Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ez már rég nem így van. Ez inkább ukrán jellegzetesség.
A román úthálózat szerintem összességében veri a magyart.
A bihari hegyi utakról, amire te valszeg gondolsz, most nem beszélek...
én csak 1x
szép volt jó volt érdekes volt, de többet tuti nem fogok oda menni
ami valamelyes tetszett az a fogaras utáni vidra-tó köröli menet, ott nem volt forgalom
utána toltunk egy kis murvát az öreg havasokra, na azért megérte "szenvedni" az aszfalton
Ja?..hát ez lehet, de akkor én már télleg öreg vagyok, hogy csak a nyugodt túrákat kedvelem... ....amúgy egyszer voltunk ott 2009-ben....azóta inkább nem.
Én már 4-szer voltam.
románia jobban tolja az adrenalint, bárhol lehet murvafelhordás, úthiba(néha akkora hogy egy kutya elhever benne) tehén-ló-stb
minden kanyar akár az utolsó is lehet
egyszer majdnem lezúgtam egy toldás miatt a szakadékba, szerencsére volt egy útjelző betontömb ami megfogott
Már nem tudom, be vagyunk osztva. Nem baj, megyünk ketten. Amúgy is egy hétre akarunk menni, nem 3 napra.
Ezért mennék nyáron inkább az alpokba...ott olyankor üresség van, kiváló utak és nyugalom...
Gratula!
Keményen húzzuk az igát...
hétközben érdemes menni, hétvégén annyi sok nép van hogy kilométereken át kell az álló kocsisor között kavarni, utána meg 10-50 méterenként autó
Nem. Mentünk a Fazer-es haverjaimmal, ők meg egy Varás kollegával csatlakoztak hozzánk.
Az. Voltam vele már Adrián, meg tavalyelőtt Transzfogarason is. Tavaly az ominózus pécsi kirándulás emlékei miatt családilag le lettem tiltva. Nem mehettem. A szabi nem gond, csak a családot kell puhítanom. Igyekszem.
Veled volt és nem Te vele? ...
Csöpi túra?
Jó arc az ipse, volt már velem a Kazán-szorosba.
Hozd előrébb a szabit, vagy vedd ki azt a pénteket! Én már olyan későn nem megyek sehova, mert szülünk!
Én júl.31-08.03 között megyek Transzfogaras, Transzalpinára, de ha összejön, akkor szívesen mennék veletek is
Dettóóó
Mi megyünk július közepe-vége felé. 21-27-ig vagyok szabin. Szívesen mennék innen akárkikkel. Transzfogaras és Transzalpina van a tervben.
Még ponyva alatt van, de 3 hetente kötelező röffentés, pöcc-röff ez is!
Egészségedre! Nekem is kellene egyet innom, mert meg vagyok fázva, de a gyógyszerek semmit sem érnek.
ma olyan jó idő volt hogy örömömben letoltam egy üveg mézes házi szilvát
Nem éreztem. Soha nem mutatja jelét ha meg akar halni. Képes úgy meghalni, (ha nem engeded el a gázt), hogy hirtelen bólint és nyekk.
Nem érezted amikor elkezdett meg-megtorpanni? Olyankor még kilómétereket mehetsz anélkül hogy leállna.
Én is beletettem 250Km. Egyedül az nem tetszett, hogy az M0-ás kellős közepén 110-nél egyszercsak elfogyott a benya. Még gurult üresen felcsavartam tartalékra és beröffent. :D
Ma kint alszik a szabad ég alatt a motor. Megnézzek reggel mit mutat indulásra.