Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a pénz, adok blokkot a tesco-ból
Holnap ki tudom próbálni a fesz mérőt élesben a GS-en, ha esik ha fúj. Este "jelentek", ha érdekel valakit.
Az egyik nem szállít magyarba a másik ugyan teszi de nem hinném hogy 3 kilóért szeretne blokkot.
Ennyiért komplett GS-t lehet kapni.

Szóval mikéne a blokkból?
Rendben! Mondjad mit tegyek?
Köszi, próbálkozom
Sziasztok!

Léci segítsetek!

Egy 2004-es GS 500-ba szeretnék blokkot vásárolni
Ott van a Motorbontók meg az Alkatrészek topic, ha oda írod be, jó eséllyel jelentkezni fog olyan, akinek van eladó blokkja.
Jajj a profi motorosoknak.
http://444.hu/2014/01/28/ket-m...
Pénz kéne vagy blokk?
Sziasztok!

Léci segítsetek!

Egy 2004-es GS 500-ba szeretnék blokkot vásárolni
Nem is a km-ek száma a lényeg,hanem az időintervallum amit nyeregben töltesz.Sztem meghatározó az út milyensége,pl autópályázni alig bírok,1 óra után minden bajom van,de ha érdekes a táj,az ország akkor 4 órát is simán ülök a nyeregben.
Azt is észrevettem,hogy olyan 20 fok kürüli időben sokkal tovább jól esik a gurulás,mint nagy melegben.
Hát itt van minden, köszönöm!
Hát ez tényleg szép, a hajmáskérit is így felújíthatnák. Felírtam, köszi neked is!
Az akkor nem is lehetett olyan régen.
Ha már a Balaton keleti környékén jársz, akkor érdemes Nádasdladányba ellátogatni, szépen fel van újítva a kastély és nem szoktak sokan lenni. Tavasszal mi bringával jártunk arra.
http://nadasdykastely.wix.com/...
őszintén, még gimis voltam és csak arra emlékszem hogy kurvára sokat esett az eső amikor ott voltunk
Ha itthon leszek lehet megyek, bár a gs-n a hátsó gumi az már elég sima, szóval lenne kihívás.

Mondjuk valszeg előtte 1-2 nappal fog eldőlni, h tudok-e menni, de majd hét elején figyelmeztess, h hétvégén mulatság. A hidegtől meg a sátorozástól nem szarok be.
Pedig van az is..... valahol.
Tetszett amit ott láttál? mennyi idő végigjárni?
Egyébként jobban szeretem az olyan helyeket felfedezni ahol aránylag kevés az ember, tehát nem turistacsomópont. Valahogy az jobban felvillanyoznak az olyan dolgok, mint pl a hajmáskéri kastély. Véletlenül találtunk rá Csesznekről hazafele, és hihetetlen látványt nyújt ott a település közepén!
Te más lábnyomát szoktad mutogatni a nőknek?....hááát, mondjuk a bélyeggyűjtemény már tényleg elég avétos.