Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt ilyen?
Szia!
Üdv köztünk
Helló!
Adatlap frissítve. Igazad van, újra végiggondolva a kutyacsont rövidítésével lehet emelni a Vason. Holnap megnézem hány centis a kutyacsontom. Bízom benne valaki megméri az övét, de első körben a 18 centit veszem alapul. Köszi.
A rugóstag már a maximumon, azaz 7-esen van. Szerintem alacsonyabb mint kellene. Majd rakok fel képet. Ha a rugó nem gyengült akkor csak az lehet hogy ültetve van. SV rugóstaggal eléggé megemelkedik ahogy láttam, de úgy írták hogy stabilabb.
Hali!

Üdv köztünk, ha az adatlapodon is mesélsz magadról az kifejezetten kedves gesztus lenne.
Gyanítom a kutyacsont nevű alkatrészről beszélsz, ez tudtommal minél hosszabb, annál jobban ültet, úgy fél centinként 2 centivel lesz alacsonyabb a gép, mintha olvastam volna valahol, hogy 18cm hosszú a gyári, de nem tuti. Sajna nem vagyok Vas közelben, hátha másnak a garázsban áll és van is kedve lemászni :)
A rugóstag állítható. Próbáld beállítani a legkeményebbre. Ha ez már megvan, és még mindig szar, meg kéne vizsgálni, vajon nem engedi-e az olajat. A rugó nem hiszem, hogy kilágyulna. Ettől a motortól azért csodát nem kell várni, ez egy népmotor. Ha így állsz hozzá, nagyon szerethető, pl. hangja, kényelme, nyomatékos jellege, jó fogyasztása stb. Nagyon nem érdemes buherálni sztem. Viszont az SV650 rugóstagcseréről jók a tapasztalatok.
Üdv!
Nemrég vettem meg GS500-amat és segítséget kérnék a hátsó teleszkóppal kapcsolatban. Nagyon alacsonynak találom hátul. Ez lehet több okból is: mondjuk elgyengült a rugó vagy lehet hogy leültették, stb. 105kg vagyok, szóval ha ráülök még alacsonyabb lesz.
Első kérdésem, hogy valaki meg tudja-e mondani nekem, hogy mennyi a gyári emelő kitámasztó kar hossza a hátsó rugóstagon? Feltételezem egy rövidebb emelő kitámasztóval lehet ültetni a gépet. Ha valaki megmérné az övén azt megköszönném.
További kérdésem, hogy mi a véleményetek az SV650 hátsó rugóstag használatáról GS500-nál? Van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat
Igen csak már a 15w is koppant teli tankkal meg néha, mert itt olyan az út. Nem baj marad így a szezonra az fix. Ez legyen a legnagyobb baj.
Aha....na mindegy, olyan gyárilag is...
10w
nem szóltam h 15w menjen bele. Ennyi.
Hogy lett puha az olaj?...milyen ment bele?
Szokták mondani.
Motorozni kell vele.
Hm hm hm! Most éppen minden fasza. Max a teló olaj lett puha semmi extra.
Amint újra nálam a motor beépítem a cuccokat és lesz róla egyetlen videó. Aztán ezzel a GS projekt be is fejeződött. Szegény annyit van szidva mert fapados.
Nem kell elvonulni csak más témában is lehetne tevékenykedni.
Akkor kicsit elvonulok. Lassan amúgy sem sok időm lesz a motor témára.

Legyetek jók!
mint a szálka a tenyérben
És egy napja csak téged olvaslak ebben a témában.
Nem érdekel hogy ki csak kussoljon.
figyelj a hülyék(újabban troll a neve) addig kavarnak amíg foglalkoznak velük, tökmindegy mit és hogyan csak legyen valami
csak egy mód van rá hogy csendben legyenek ha figyelmen kívül vannak hagyva
ekkor pár nap(kitartóak pár hét) megunják a dolgot
ugyanez megy a ktm részlegen is

a tiltás nem feltétlen jó dolog, egyrészt nagyon elfogyna a nép( egyszer véletlen beírod mi a picsa aztán kitiltanak) másrészt meg egy csomó embernek volna vele meló ami költséggel jár
léteznek programok amik kicsillagozzák a nem kívánt szavakat de gondolom ez sincs ingyen
De nálam lesz az utolsó szó. Ha megemészti oké. NA ez már a rossz oldalam.
Pedig kaptam -----t nincs rossz napom.
Nem lehetne csak egyszerűen bekussolni?
"egy lószart Mama ! "
Nem harapóztak volna el ha létezik itt a bünti. X napra hónapra vagy végleg.