Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Francba! akkor majd mit mutatok neked?
Valóban , köszönöm!
Ott én is jártam már
Adatlapomon találsz 1, illetve félnapos karikákat. (a teljesség igénye nélkül)
Megvetted? Akkor utald a lét!
Tanösvény is van, több km gyaloglás után láthatsz 1-2 őslábnyomot.
Viszont van 4D-s filmvetítés, az faja.
Hollókőn már voltam többször, Ipolytarnócot viszont megvettem, asszem láttam a tv-ben arról egy műsort. Tán tanösvény van ott vagy mi, midjárt rákeresek, Köszi!
Gyere, tényleg jó....én eddig mindig sátraztam, jó a társaság is.
Hát ez jó kis mulatság lehet.
Ipolytarnóc
Hollókő
Ja, így akkor oké
Az összittya szíriuszi keresztyényeknek van szívcsakrája, hamarabb volt mint Buddhának.
A csakra az budhizmusos cucc, teeeee... !
Reményeim szerint addigra beindul...
Már rá is kerestem, meg is fogom nézni ott a barlanglakásokat meg a kilátót! Köszi
Addigra lesz meló.
No akkor a legjobb hely erre Cserépfalu, valami szívcsakra ősszittya relax van ottan.
Köszi a meghívást, de ehez én papírkutya vagyok, kivárom inkább a jóidőt!
Olyanokra gondolok mint pl. az Apcon található tengerszem, vagy a Sasbérci kilátó, Vácrátóti Arborétum... Engem teljesen feltöltenek ezek a kis relaxálós vasárnapi gurulások.
Gyere 1 hónap múlva a hóbagolyra ...gyó lesz az... ...tűzrakás, sütögetés és feredés a közeli thermálban....no meg a legfontosabb:
Sziasztok!
Megint itthon ülök (építőipar év eleji leállása), szóval van időm motoros túrácskákról álmodozni.
Olyan dolgokat, helyeket,látnivalókat keresek ebben a kis országban amikért érdemes elindulni egy laza egynapos (vagy csak félnapos) gurulásra. Nem kell feltétlen kanyarvadászatról szóljon, de az sem hátrány ha az útvonal is érdekes.
Ötletek esetleg? ? ?
Én már így vettem. Aztán belekukkantott a szerelő és mondtam, hogy ide nem ez kell. Kapott másikat jó drágán és úgy meglódult tőle.
Jó lesz ez a gép arra, hogy megismerkedjek a motorozással. Csak ne nézném minden áldott nap meg a hornet hirdetéseket.
Szerintem te először fojtottat rakhattál bele, aztán meg jót, azért kelt életre.
Elég durva.
Az enyémbe mi lehetett ha nagyobbra lett cserélve és észhez tért 140 felett? Volt vagy 7-8ezer a szar.
pár napja volt egy kis "adok-kapok" hideg-ben indításról.
jelentem a GS indul mínusz C'-on is az eresz alatt áll, csak az akksit kellett megpiszkálni csepptöltővel vagy 2 órára. mentem is vagy 30km-t