Hollókőn már voltam többször, Ipolytarnócot viszont megvettem, asszem láttam a tv-ben arról egy műsort. Tán tanösvény van ott vagy mi, midjárt rákeresek, Köszi!
Olyanokra gondolok mint pl. az Apcon található tengerszem, vagy a Sasbérci kilátó, Vácrátóti Arborétum... Engem teljesen feltöltenek ezek a kis relaxálós vasárnapi gurulások.
Sziasztok!
Megint itthon ülök (építőipar év eleji leállása), szóval van időm motoros túrácskákról álmodozni.
Olyan dolgokat, helyeket,látnivalókat keresek ebben a kis országban amikért érdemes elindulni egy laza egynapos (vagy csak félnapos) gurulásra. Nem kell feltétlen kanyarvadászatról szóljon, de az sem hátrány ha az útvonal is érdekes.
Ötletek esetleg? ? ?
Én már így vettem. Aztán belekukkantott a szerelő és mondtam, hogy ide nem ez kell. Kapott másikat jó drágán és úgy meglódult tőle.
Jó lesz ez a gép arra, hogy megismerkedjek a motorozással. Csak ne nézném minden áldott nap meg a hornet hirdetéseket.
pár napja volt egy kis "adok-kapok" hideg-ben indításról.
jelentem a GS indul mínusz C'-on is az eresz alatt áll, csak az akksit kellett megpiszkálni csepptöltővel vagy 2 órára. mentem is vagy 30km-t
Tanösvény is van, több km gyaloglás után láthatsz 1-2 őslábnyomot.
Viszont van 4D-s filmvetítés, az faja.
Hollókő
Megint itthon ülök (építőipar év eleji leállása), szóval van időm motoros túrácskákról álmodozni.
Olyan dolgokat, helyeket,látnivalókat keresek ebben a kis országban amikért érdemes elindulni egy laza egynapos (vagy csak félnapos) gurulásra. Nem kell feltétlen kanyarvadászatról szóljon, de az sem hátrány ha az útvonal is érdekes.
Ötletek esetleg? ? ?
Jó lesz ez a gép arra, hogy megismerkedjek a motorozással. Csak ne nézném minden áldott nap meg a hornet hirdetéseket.
jelentem a GS indul mínusz C'-on is az eresz alatt áll, csak az akksit kellett megpiszkálni csepptöltővel vagy 2 órára. mentem is vagy 30km-t