Lehet, hogy még ma megcsinálom, hogy csak be kellejen kötni. Bár nem ártana a motort is látni. A féktartályra gondoltam rögzíteni. Elé-fölé-környékére.
üdv !
itt mindig történik valami (jobbra fenn kukkants rá a hsz. számlálóra ! )
-jó időben lehet unalmas a GSöccá (?) fórum. túrákról gurulásokról, motorokról is szó lesz. GS 500-at egy mondattal szét-összerakják vagy belinkelik a bibliává vált AKMT-GS-t, oszt haladjunk.
Kolondrum...vigyázz..nehogy egy kedves,csinos nő hívjon randira a neten...és én menjek helyette!
Annyira telefostad már magaddal az internetet,hogy gyerekjáték megtalálni a lakásodat.....csak gondolj bele..és húzz anyádba te kis ratyi!
Egy diplomás tanár is megígérte, hogy megtalál az "50-es mondatért", de végül jóba lettünk. Ha gondolod még lehetünk.
Lesz szercsi lávacsi meg minden.
Itt amúgy nincs moderátor?
Mikor megvettem a gs-emet azóta nézegetem ezt a fórumot is de ennyire rég dobták fel a napomat :D Az internetes "vélemény nyilvánítás"(cicaharc) mindig jó. Remélem ahogy jön a jó idő megismertek majd valamelyik guruláson.
Fisi...csak próbáld ki egyszer....meglátod ,hogy jót röhögsz,röhögtök majd az évek óta tartó ritmikus egymás baszogatásán.
Azt nem ígérem ,hogy nem lesz ritmikusan az orrok alá dörgölve....mert hát vagyok olyan geci
Egy csomó motor soha nem tetszett...de amikor láttam ,hogy a gazdája vigyázott rá.....valahogy a motor is megtetszett..
Vagy elég volt mennem egy kis karikát..és mindjárt másképp fogtam fel a koncepciót.
Kedden mentem az 1.1 classikkal...az első 2 km-en kiba alattomosnak éreztem...pedig előtte nagyon tetszett...aztán a rövid úton kicsit mindketten csiszolódtunk.....most megint tetszik.
(még jó ,hogy a csajom használja majd )
Ezeknek a pixel harcoknak kiba nincs tétje,értelme....kell az arc is hozzá..
Nyahh majd ha jön a jó idő..
ne süss több "fini" sütit ! összetörik a dobozod motorral együtt. csak jót, ízletest !
itt mindig történik valami (jobbra fenn kukkants rá a hsz. számlálóra ! )
-jó időben lehet unalmas a GSöccá (?) fórum. túrákról gurulásokról, motorokról is szó lesz. GS 500-at egy mondattal szét-összerakják vagy belinkelik a bibliává vált AKMT-GS-t, oszt haladjunk.
Az idei első közös gurulást nevezzük majd el Évadnyitó Ketrecharcnak. A párok már úgy látom kialakultak.
Amúgy miért jársz oda...ahol rühellik a fejedet?
Annyira telefostad már magaddal az internetet,hogy gyerekjáték megtalálni a lakásodat.....csak gondolj bele..és húzz anyádba te kis ratyi!
Lesz szercsi lávacsi meg minden.
Itt amúgy nincs moderátor?
eeeeezz!
Azt nem ígérem ,hogy nem lesz ritmikusan az orrok alá dörgölve....mert hát vagyok olyan geci
Egy csomó motor soha nem tetszett...de amikor láttam ,hogy a gazdája vigyázott rá.....valahogy a motor is megtetszett..
Vagy elég volt mennem egy kis karikát..és mindjárt másképp fogtam fel a koncepciót.
Kedden mentem az 1.1 classikkal...az első 2 km-en kiba alattomosnak éreztem...pedig előtte nagyon tetszett...aztán a rövid úton kicsit mindketten csiszolódtunk.....most megint tetszik.
(még jó ,hogy a csajom használja majd )
Ezeknek a pixel harcoknak kiba nincs tétje,értelme....kell az arc is hozzá..
Nyahh majd ha jön a jó idő..