Sztem. kipróbálni minden motort jó még egy babettát is. Így érted meg igazán, hogy mi a különbség a kategóriák között és, hogy mire valók. Ha például lájtosan akarsz közlekedni, nézelődni, kényelem, brutál hang már szinte alapjáraton, életérzés stb. akkor chopper kell. Ilyen felhasználásra egy sportmotor csak nyűg lesz. Viszont ha ezzel akarsz gyorsan menni az megint nem kóser. / Csak gondolkodom, tudom, nyílván nem mondtam újat. / Ha nincsenek megpiszkálva általában 50-80 le között mozognak, brutál hengerűrtartalom mellett sem több. És érdekes módon a papíron gyengébbeket sem éreztem feltűnően gyengébbnek.
Amúgy nem sok választás van.
Az amis csajt letiltotta a mafiózó nagybácsi az indián lenyomta pikk-pakk,a volt barátnő a sitten a szőke akinek kinyírta a férjét meg eltünt.
Többször lett volna lehetőségem,de sosem tudtam magam rávenni,hogy kipróbáljak ilyen chopperféleséget,nem az én világom.
Neked a GS után,hogy jött az ihlet?
Az én Gs-em után már egy normális Gs vezetése is más....ez jóval kényelmesebb.
A nagy az egy hajó...úgy is viselkedik....gurulásra tervezték....a kicsivel jobban lehet őrültködni..Igazán sietni egyikkel sem túl célszerű.....bár a nagy az brutálisan megy.
Gs-el sőt egymással sem nagyon összehasonlítható a viselkedésük..
Csak feliratos van.nem lesz szinkron.
Szed le.jo.
csak még nem tudom megéri-e leszedni
Az amis csajt letiltotta a mafiózó nagybácsi az indián lenyomta pikk-pakk,a volt barátnő a sitten a szőke akinek kinyírta a férjét meg eltünt.
De az a benga terminátot nem értem.
Kiaffene az.
Banshee spoiler.
A serif most húzta meg az egyetlen főszereplőt akit még nem.
A serifhelyettes nénit.
Neked a GS után,hogy jött az ihlet?
Majd jövő héten konzerválom télire
A nagy az egy hajó...úgy is viselkedik....gurulásra tervezték....a kicsivel jobban lehet őrültködni..Igazán sietni egyikkel sem túl célszerű.....bár a nagy az brutálisan megy.
Gs-el sőt egymással sem nagyon összehasonlítható a viselkedésük..
Az a lógós izé a kormányon remélem nem lesz rajta.