Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja értem...téli elvonási tünetek...kinél hogy jelentkezik
A nyugalom unalmas....nem jobb ha zajlik az élet?...legalább tudjuk, hogy élünk...
Félreértetted a mondandóm... csak a régi nyugodt hangulatú fórumot akarom
Miért ne lehetne érdeklődni? De csak olyan dolgot kérdezz amire nem találtál megoldást az AKMT oldalon
..amúgy nem feltétlen fontos idejárni
Oké Ganja- téged e miatt amúgy is kedvellek. Látszik még a régebbi motoros iskolából vagy, manapság sok a műmájer..
A normál benyában is van cefrés cucc....ha számlát kérsz...elvileg feltüntetik.
Az octával használtam E85-öt...háát nem tett túl jót....kiszáradtak a szelep szimmeringek....néhány műanyag is porózus lett.
Egyszeri ballépés nem okoz fájdalmat..
Elmentettem könyvjelzőnek ezt az oldalt/gs500 fórumot.Hmm mondom de jó,lehet kérdezni,érdeklődni dolgokról,stb...
Közbe meg átalakult egy unalmas vitafórummá!
Betörök a Drag topicba ..mert áll mint a cövek.
..jahh saját honlapunk van

fisi. Ébresztő!
Vedd már lazábbra.
Itt szinte már alig van GS...őőőő..pontosabban a fórum csak nyomokban tartalmaz GS-t.
Fika túra van mindenre! Én minden motort le szarozok....még a sajátomat is. Úgy hívom ,hogy a szarom.
Szarom
Szarod
Szarja
szarunk...ez lehet közös fosás is...vagy gurulás.
szartok.....csináltok bármit..de nélkülem.
Szarnak..kapod már föl a vizet!

Egyszer az életben eljössz velünk gurulni...és látod az arcokat is a mondandóhoz...mindjárt rájössz ,hogy a szélmalom harc amit vívtál...totál faszság volt.
Egymás vérét is szívjuk...de senki nem veszi komolyan.
mindenki folyamatosan megkapta már a magáét...és jót röhögünk a végén.
...Vagy valld be ,hogy szimpatikus neked ez a kretén társulat...mert végre nem egy bólogató birka brigád.

Kolondrumra ez nem vonatkozik....a kis buzit még levadászom.
Hát ez nem hangzik valami túl jól:

http://totalcar.hu/magazin/koz...

Ez rosszabb, mint amikor bevezették az ólommentes benzint, mert azt legalább adalékkal lehet igazítani a régebbi járgányokhoz. De itt nem írnak semmi javítási lehetőségről.

Én egyszer tankoltam véletlenül E85-öt, mert rossz pisztolyt vettem le. Csak a minimális 2 liter tankoltam belőle a többit meg természetesen 95-ösből. Így szerencsére nem történt semmi: hidegen is indult.
ja...
Ha lehetne kicsit nagyobb tűrőképességed könnyebb lenne az életed.
Ha mindenkivel leállnák feszkózni mert lebugyizta a motorom már ketrecharcos lehetnék.
Mint már írtam ha nem jampizgatna vissza nem szólnék ide én sem.
Ha nem alacsonyodsz- le minek írkálsz ide, meg osztasz meg faszságokat?
Azért hogy utána feltüntesd magad mint felsőbbrendű? Evvel megmutatod a falkának hogy te is ide tartozol ám, én is tudok ám jampi lenni- meg rugdosni a másikon, nem maradok ki a buliból.. És még te nem alacsonyodsz le? Lejjebb vagy már te tőlem, csak szeretnéd ha feljebb lennél...

Csak arra nem jöttök már rá ha elfelejtenétek a másik hülyének nézését már rég nem szólnék hozzá ehhez a topickhoz.

Úgyhogy párszor leírtam már- le lehet szállni a másik basztatásáról.
Szerintem ha az ER fórumon faszozod le lovit nem fog egészestés litániázni ott.
Ja.
Fisi kontra GS world.

Szappanopera a végtelenségig.
Becsülöm kitartásod de nem alacsonyodok le a szintedre.
Részemről a téma lezárva.
Kezdetek kibaszottul idegesítőek lenni!
Szép az önkritika csak ne reklámozd ennyire...
És ez most a mérvadó?
Hogy te csapatsz olyan helyen ezerrel, ahol más nem járt és a végén evvel beégeted?
Tehát te egy ilyen vagány gyerek vagy aki pl. evvel vadít hogy amit marhára tudsz, a másik meg nem annyira- akkor evvel levered és megalázod? Tehát neked a motorozás a versenyről szól?

Köszi, ha majd arra járok szívesen elmegyek veled motorozni, de kurvára nem fog érdekelni mennyire hagysz le.

A vakot meg kihívod rajzversenyre?
És még te fikázod le a másikat. Szánalomparty
Miután te egy akkor szövegtértő szakértő vagy abból hogy kiderült a szuper vasatok hu de nem is annyira szuper erre jössz a motorversennyel.
Cumifejűkém, én nem azt mondtam hogy egy Kawás jobban motorozik nálad, hanem azt hogy valótlant írtok, és utána még ti támadjátok a másikat. Ne engem fikázz hanem dugulj el, hallgass Zoli pajtásra éljétek a kis családi életet felejts már el engem Talmácsi alamuszi lovi- jó?
Én még mindig ezt mondom
Most direkt kell ez?
Örültem hogy egy hét eltelt mentesen.
Nem nagyon olvasom az er5-öt, ezután sem fogok rászokni, főleg nem a Te kedvedért nyuszi-muszi!
Ha már mindenképp virtuskodni akarsz, gyere el velünk egy Tátra karikára! Semmi verseny, kötött sorrend, csupán 2 kritériumnak kell megfelelj:
1. Tartsd a tempót (ugyebár kawával nem kérdés)
2. Ne ess el!

Nem bonyolult ugye? Persze ha nyuszi vagy?!
A hülyének nézés kölcsönös szóval zárjuk le- feszkózni járok ide? Oké, majd elkezdek amott arról irkálni mekkora fax vagy te meg szépen hallgasd csak szó nélkül komám - jó?
Tudtommal- épp te voltál az a nagy party arc aki evvel akart jópofa lenni, csak hát erre szokták mondani hogy az ilyeneket inkább jól ...
Inkább felejtsd el azt hogy- fisi- Kawasaki Er5- és a többi...
Aztán nyugodj ebbe bele azt írkálj ezen kívül amiket akarsz, kutyát nem érdekli, csak tartsd magad ehhez- rendben?
Ha megszólítasz kisöcsém, meg baromságokat írkálsz ami nem igaz ahhoz úgyis hozzá fogok szólni sorry...
No Isten áldjon meg ezek után- ha már megvert avval a pillekönnyű izével amivel motorozol, aztán béke poraidra.
Szóval Téged senki ne kritizáljon, de Te bárkit elküldhetsz helyből az anyjába?! Folyamatosan általánosítasz, egyfolytában szitkozódsz és pont úgy viselkedsz másokkal, mint amilyen viselkedés ellen felszólalsz! Talán 1-2 embert ismersz innen, de a többiekről fogalmad sincs. Nem ártana következetesebbnek lenned! (szerintem)