Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A töltés visszajelző is megérkezett és ezzel egy időben derült ki, hogy legalább egy-másfél hétig nem lesz motor amin kipróbálhatnám.
Ezen a fórumon nagyon nem ezt az oldalát mutatta (már ha egyáltalán tényleg tud ilyen is lenni), úgyhogy bocs ha hülyének nézlek ilyen kijelentések után, ide feszkózni jár, nem másért...
A fisi most sem azért írt ide mert valamit fikáztatok, de nekem ne szövegeljen senki fia borja, hogy nyúlbéla vagyok, mert egyrészt kurvára nem fedi a valóságot, másrészt meg ha nem ismer ne általánosítson, meg hasonlítgasson senkihez.
Harmadrészt nem a Kawasaki komplexus bír sokszor szóra, hanem épp mintha te írtad volna régebben azt a hülyeséget hogy az Er5 nem indul 0 fok alatt meg át kell fúvókázni, erre mit olvasok pár hete? A gyönyörűséges hiper- szuper modern tárcsafékes, központi rugós blablabla- Gs 500 már a plusz 5 fokok alatt, meg két- három hét állás után akadozik, na ilyenkor tudok jókat mosolyogni magamban.
Ezeken akadok én ki semmi máson.
Párszor elmondtam de utoljára. Annak idején úgy indult ez a hülyeség valaki feltette a kérdést GS 500- vagy Er5.
Akkor én leírtam amiket tapasztaltam- azóta hülyének néztek, pedig rendre- saját magatok támasztjátok alá azokat a dolgokat, amiket anno leírtam.
Rád is lehetne mondani, hogy GS 500- meg csepptankos Jawa komplexusban szenvedsz, mégsem fikázlak emiatt.

Aztán elkussol az ember, még a baromságokhoz se írok inkább, erre jön egy ilyen cumifejű ember- aztán nyulacskáz- húzná a csődör a fa..ára az ilyet...
Szerintem Fisi magához képest már fejlődött, javuló tendenciát mutat. Az viszont elég bosszantó,amikor idejön fikázni. Amúgy Kawasaki komplexusban szenved... még mindig jobb mintha állatok kitömése lenne a hobbija. Az ER5 őrülete bízom benne idővel tompulni fog, mivel lecserélte a motorját. Vannak jó tulajdonságai is: pl. segítőkész, szeret bütykölni is stb.
Közeledik.
Nem hát!
a pátkai haciendákon most kezd havzani . lehet mégis lesz tél ?
Zolival konzultáltál már ?
Nem hát!
én igen !
pólóba, strandpapucsba , kesztyű nélkül motort vezetni !
De az minden kétséget kizáróan igaz, hogy egy nő 16 fölött már csak öregszik!
És nem is igaz, hogy minden 50-es csóka gyöpösfejű vén hülye. Mint ahogy az sem, amit egyik ismerősöm szokott hangoztatni, "hogy 30 fölött minden nőt falhoz kéne csapkodni.
Ez a Ford Fairlane kalandjai-ra emlékeztet a sajtreszelős poénra.
Kb. 5x mondtam már én is, de semmi hatása. Egyik se bírja megállni.
Most komolyan srácok.Hagyni kéne ezt a fisi srácot a fenébe.
Az életbe nem fog változni.Mindíg is idegzsába lesz ha csak kiejti a száján valaki hogy ER.
Szóval helyén kéne kezelni és nem válaszolni arra ahogy ugrik.
Köszönöm kérdésed nekem is megvan a véleményem egy két emberrol itt. Hogy hol!? Ott ahol ilyen süllőket is alkalmaznak mint te...
A hozzászólásaid alapján már mindenkinek van Rólad elképzelése...
Tényleg, csak úgy az ismerkedés kedvéért: Hol alkalmaznak ilyen csodás egyéniséggel áldott embereket?
Téged bírlak...
1.Mert kitartóan álltad a sok ogre,troll,kisbiszbasz,nagybiszbasz rohamát.
2. a süti miatt is..
3. mert nem úgy motorozol mint egy tudálékos,energiavámpír buzi.
4.stb.
5.stb.
Na ááááácsi...a kis buzit csak én osztottam mert utálom a szájhős,IQ fighter,pöcsfejeket..nehogy már másra oszd
..de emlékeim szerint neked is pacekba mondtam a gondolataimat.
Ettől ne félj, mert ha én e miatt a fórum miatt ennyire ideges lennék, akkor az azt jelentené, hogy idegesitem magam amiatt hogy merre fújja a porszemeket a szél. Ne aggódj, legalább olyan jókat röhögök itthon ezen mint ti.
Téged egyszer vérző gyomorral fognak elvinni a géped elől. A böngésződben a GS 500 fórum lesz nyitva, a keresőben ilyen címszavakkal: Fisi, ER-5, nyuszi, ipari hulladék.
Vedd már észre hogy azért húznak, mert reagálsz rá.
Te meg egy pöcs...