Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűű de nagy a csend!
Sanyi küldtem neked e-mailt !
El van tömítődve kosszal, szedd szét tisztítsd meg/szedesd szét tisztítassad meg!
Akkor rosszul fogalmaztam. Nekem igy is popec a hangja, de ha lehet szeretnek javitani rajta. Igazabol szep lassan ki akarom pofozni (most sincs vele gond), csak sokaig tervezek vele lenni, szoval mert ne :)
Pörgősebb? Ez nem fog visítani.. ahhoz kéne még két henger
Sziasztok! Kicsinyke help-et kérnék:
a november vége óta hibátlanul müködő (akkor vettem) Suzuki GS 500 (1998) ma beinditás utan elkezdte folyatni a benzint a karburátorból. A felülről nézve bal oldali karburátor pici fémcsövecskéjéből folyik (képeken karikával jelöltem) a benzin, kizarolag járó motornál. Szétszedtem az egész mindenséget, a karburátort is, hátha látok benne egy gonosz manót, ennél kisebb problémát úgysem ismernék fel..., de nem lettem okosabb.
Valakinek van ötlete? előre is thx
Kinezete miatt is es gondoltam jobb hangja is lehetne.
De ez a ket video nem annyira gyozott meg, sztem most is jobb hangja van ezeknel. Nem azt szeretnem, h hangos legyen, hanem kicsit porgosebb. Egyenlore csak tervezgetek, elso dolog tavasszal ugyis az lesz, h a korrodalt kipufogo cso kapjon egy rozsdamentesitest es egy fekete festest.
Nyar elejen szeretnem kicsit vadabba tenni kinezetre es motorikusan is. Milyen otleteitek vannak?
A SV-sek meg a 650-et 2, az 1000-est meg 1 kipuffosra alakítják át...és mindkettőre esküsznek...
Ha az a cél hogy hangos legyen akkor igen. Azt hittem azért érdekel a dupla kipufogó, mert feldobja a motor összképét.
Ebben erőse eltérnek a vélemények, szerintem egy faszság a sportkipufogó a GS-re, így is tud hangos lenni, ha ráállsz a pályán a 130-ra...
Akkor mar inkabb megeri egy fasza sportkipufogot
radobni nem?
Ennyit sem ér.
Szép Megveszed?
Szebb hangja lesz alapjáraton. Mivel a GS450 és a GS500 motorikusan szinte teljesen megegyezik, szerintem nagyjából ugyan olyan hangja lesz mint a gyárilag is dupla kipufogós 450-esekek. A 450-en két leömlő van, ami a motor alatt össze van kötve (valószínű van valami áramlástani szerepe), egyébként más truváj nincs.

Szerintem kb ilyen vagy ilyen hangra számíthatsz.
Udv!
Lehet nagy hulyeseget kerdezek, de erdekel a dolog.
Gs 500ra megvalosithato dupla kipufogo felszerelese?
Ez negativan hogyan hat? Esetleg hangban van kulonbseg?
Valaki csinalt mar ilyet?

talán ha homeless-be lettem volna...
Ne sírj Isti vhogy ezt is megoldjuk
a hiba az én készülékemben van
ahaaa
neked is kicsibe van ?
első kis lépések a fotózásban,= kis fotók. ezekből már nem lesz nagyobb.
de dolgozunk a következő szérián...