Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudom hogy a sor2, illetve V2 az nagyon fekszik nekem. Sor4-el még nem mentem olyan sokat, mindig csak rövid próbakörök voltak. Ráadásul ilyenkor én óvatos vagyok, nehogy Kopasz szindrómás befejezés legyen.
nagyon szépen köszönöm a válaszodat. szeretem az ilyen hasznos tippeket, még 1x köszi
Ma volt nálam Doki, megmutatta a BMW-t. Mondtam is neki hogy átugorhatnánk hozzád, mert nem laksz messze
Az a drágább...tudod mint az IMF hitel. Látszólag alacsonyabb kamat, de rengeteg elvárás, szolgasors...
Keversz ataa val.ennyire kiskobcentis nincs nekik.675 tol felfele van.
Ennél hova legyenek már olcsóbbak? Ha nagy átlagban nézem, olcsóbbak már mint bárhol nyugaton...
Már nem árulják,mindenki 1250-est vett!
Szólj, és csatlakozom...

ataaa: Nekem is javasolták az akár 1 napos bérlést, hogy hosszabb távon is kipróbáljak egy-egy kategóriát, én ugyanezt javaslom Neked. A pontos márka/típus/méret kiválasztásához már nem kell ennyi, de hogy eldöntsd sport, vagy sport-túra, vagy túra, ahhoz szerintem kötelező...

650-es gsxf meg nem véletlen nincs...
Minden egyszerre nem jöhet össze!
a Kolondrum arcára már nagyon pályázok
Gyalog is?
Igen profin feküdtem kinyúlva.
Lehet túrakormányt meg kényelmesebb ülést is ráfaragni,kérdés,hogy a sor4 vagy v2 stílus áll közelebb hozzád,pár tesztkör hasznos lesz.
Mindent csak és kizárólag az alapokról érdemes kezdeni!
Hajdanán próbáltam..................de kiderült hogy valami amatőr boxbajnok vagy mi.

Inkább szelídgesztenye lettem azóta.

Csak a gyerkőcöket sokkolom.
ehh..nem fizetős hajtányról beszéltem...hanem egy hálás,lelkes házi munkagépről
ha nincs motorozás...valahonnan be kell szerezni a napi adrenalint
Nem mindig olyan olcsó az.
Valakit zúzzál le te is az utcán!
..tarts otthon egy puncit...az olcsóból megoldja
Nekem még van negyed órám..................aztán GO haza................bevásárlás,mosás,főzés,vasalás.
Nyahh..lemegyek az utcára...valakit megverek...mostanában ráálltam a nálam jóval nagyobbakra
nyugi...bizonyos kor után..valakiknek azért lesz...azaz nő "tekintélye"
Minden évben van.Ha lesz én kipróbálom a daytonát.
Hétköznap.Írok nekik és viszem félórára.
Addig beáll a derekam,térdem,könyököm és úgy kell pajszerrel lefeszegetni róla.
Tőlem biztos ,hogy nem
Lesz idén Suzi nyílt nap Bicskén?