de ez a rendőr nagyon jó fej volt. ő is motoros, kicsit még szerintem fogta is a pártomat. mondta is, hogy ha majd a rendőrségi ügy lezajlik, akkor jöhet a csata a biztosítóval.
hát miután felvilágoítottam, hogy nem igazán én tehetek róla, rendes volt. jöt a rendőr,nekiálltunk egyezkedni, odaadtuk a papírokat, aztán jött a mentő.. és erősködtek, hogy el kell vigyenek, mert abból nekik bajuk lessz, ha kijöttek, de nem visznek be. és a korház után mentem a rendőrségre, és ott már csak a helyszínelő rendőr volt.
Nálunk még az is lehet ok a gyorsaságra mert nem sérültem meg, csak bicegtem, de már csak otthon amikor peace volt. Meg mindenki korrekt volt. Az autós, a rendőrök is. Másnap már mindkettőnk bejelentette a dolgot és hétfőn délelőtt már csörögtek is a telók, autó pár napra rá ment szervizbe.
nekem végülis semmi bajom nem lett. én nem akrtam elmenni a mentővel, meg saját lábamon is száltam be. de mire beértünk a balesetire kifogyot az adrenalin :) kellett a kerekesszék.... decsak zúzódott a bal lábam. azt is eltalálta az autó. a doki szerint a csizma mentette meg a lábam a biztos töésektől.
a 4. e-mailom után a rendőrség felé, hogy már elküldték az ügyet az intézkedő szervekhez. de azon kívül semmi...... de ilyenkor a motoron kívül más káromat is ki kell fizetniük ami a balesetből adódoan kelekezett?
fogalmam sincs mit csinál a biztosító. az a legnagyobb baj, hogy engem elvitt a mentő. a papírjaimért ís gipszes lábbal kellett visszvadásszam a rendőrségen :) arra nem hagytak időt, hogy a nő nevét megkérdezzen. a motornak z eleje ment oda, a kormány de úgy mindenesstül, a plexi, index stb. a bal oldala megnyúzva. december közepe fele küldtek egy levelet..
Légy szíves használd a válasz gombot, így kapok mailt. Hagy kérdezzem már meg, hogy akkor neked azóta üzemképtelen a motor? Mi sérült és miért ül a biztosító rajta?
Nálunk nov elején volt kocc és dec 18.-án írt az autós, hogy kellemes ünnepeket kész a kocsija.
5100, igazad van, bocsi félre írtam. de tényleg jó a váltója. ésnincs az se nálam, hogy 6000. kilóméter környékén már vesztene a faszaságából. tartja magát szépen. én 6000-nél cserélek olajat, de még nem fogyott időközben semmi a motulból.
ŐŐŐ az én esetemben a másik oldalon állok. Szabit vettem ki vártam a szemlést nem jött, telefon ide oda, hát meguntam. Mire ez a legutóbbi fazon ideér már a gumik is megváltoznak. Más az indexem, meg ezer dolog. A szemlés 2.-án azt fényképezte le ami nem is nálam keletkezett. Elugattam, hogy akkor jöjjenek ha otthon vagyok, nem így történt. Azt a birkája nem érti miért nem stimmel a kocsin a sérülés meg a magasságok. Mondom barátom, az a motor ha dől már bukik a méregetésed és nem minden sérülés ide tartozik. De hogyan lehet a kocsi felé lebontani ha a motor ennyire hibátlan? Mondom nem kell a másik felet bántani, azt én bontottam le. Addig ment minden jól még nem került szóba pénz.
én a motul 5200-ast használom, nekem nagyon bejön. szerintem tökéletes. ezelőtt egy 125-ös v blokkos motorom volt, a castrol után a motul v blokkokba való olaj egy csoda volt a váltóval, alapjárattal, mindennel. na azóta csak mtult veszek. kakaópor helyett is azt teszek a tejbe.
hát ez eléggé szomorú....... ebben az országban nincs igazság.... mi a fasznakfizetem a biztosítást, hogyha esetleg történik valami, benyelik a pénzt...... deha te okozol valamit, életed végéig fizetsz.
Az olaj miatt kérdezem. Én meg ezek felett olyan 2000-el és csipegeti, legalábbis a korábbi olajat ette, a motul ami benne van még kérdéses, csak 230km van benne, de valamit tud mivel máshogy jár a motor, alapjárat, apróságok. Azonnal csere után éreztem, hogy ez más.
Én most egy magánnyomozót várok, mert az a gyanúm nem hiszi el a biztosító a baleset tényét. Ez már nem az első ember aki megnézi a hibátlan motoromat. Vártam nem jöttek, kijavítottam. Én már annyit rajzoltam, írtam, mondtam, telefonáltam. Ha ők szarnak rám én is rájuk.
hát legtöbbször 4500, és 6000 között. deha olyan az út, meg nincs rajtam kívül senki, akkor elő fordul a 7000-9000-ig is akár. de ez ritkán van, mert mindig forgalmasak az utak
hát ja..... a szívem majd meg is szakadt. nagynehezen összekaparja az ember egy kis pénzt, hogy vegyen egy motort, erre egy vezetni nem tudó bedarál a körforgalombn, de úgy, hogy én már kifelé mentem, de ő nem vett észre. aztán még majdnem neki állt feljebb, hogy miért mentem ki elé
hát olajcseréknél nem hiányzott belőle olaj, de mondjuk annyira nem értek én a dologhoz, csak még novemberben belémjötek, áll a motor,rajta ül a biztosító, aztán most majd ha kezdenek vele valamt, énisszeretném egy kicsit generáloztatni,ha vannak hibái. még szeretném, ha pár évig motor lenne
Sajnos nem tudom mit kell fizetni. Mi írtunk bejelentő lapot 4 rendőr társaságában. Én hívtam ki őket mégha pénzbe is került.
A te baleseted olvasva is nagyon durva. :S
Nálunk nov elején volt kocc és dec 18.-án írt az autós, hogy kellemes ünnepeket kész a kocsija.
Motul 5100, nem 5200
http://www.kephost.com/images4...