Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendőr akadémiába illő jelenet:
http://www.tesztmotor.hu/felhasznalok_filmjei/_motorcycle_cop
_police_speed_bump_fail
Ja, egy kicsit. Első megnézésre félreérthető.
Azért amikor a haját vágta az elég bizarra sikerült
Ahogy nézem ezután a Pirellit nem kell magyaráznom...
Tény. Kibírta a vas.
Majd üzenek neki hogy ne magyarnak adja el -ha eladja-mert
akkor megint lesz egy orvos által használt,megkímélt, keveset futott,stb motor az apróba.
Na akkor is jól esett a májamnak, hogy egy Er-5 van benne- ennyi!
Kösz a vidit átdobtam az Er-5 fórumra.
Itt a lényeg nem a típus hanem hogy kisebb motorral(mindegy hogy er-5 v. gs500) is lehet faszát túrázni.
Egy Er- 5- el? Gs fórumban? Na nee!
Ezt most nem kis élccel, de ellopom oda! THX!
Üdv.
Ez az úriember mi felénk is megszállt,egy éjszakára,kanapészörfösként.
Ezt a videót rakta fel.

http://youtu.be/bAQYPGtjKSo
De csak már valaki elhagyta......inkább a tűszelep enged át, de a fene tudja így látatlanban....
Bolcsesz.
villanyszerelő
Mi a szakmád?
Szevasztok srácok ti már cseréltetek a motorotokban kormány illetve kerék csapágyat és ha igen magatok csináltátok vagy szervízbe vittétek
itt nem kellene lennie egy kis összekötő gumicsövecskének?
ezt a típust nem ismerem de sok dupla karbin vannak ilyesmi összekötő részek, van ahol több is
esetleg valamelyik szellőzőcső eltömődött? akkor is szoktak ereszteni
Szia,
mi még nem is ismerjük egymást, pedig közel is lakunk egymáshoz...de te előnyben vagy ezek szerint többször láttál már
És igazad van nagyon jó kis csapatra leltem , szeretem a bandát nagyon
Sziasztok!
Megtörném a csendet ha már beleolvastam, ugyan már egy éve nem írtam ide, de azért mindig bekukkantok hozzátok, mi a helyzet veletek!
Lakásfelújítás pörög nálunk ezerrel (inkább újjáépítés ez), így a 2013-as évben a mociban belecsurgott kemény 1 500 km! A biztonság kedvéért azért vettem rá egy évvel ezelőtt gumikat,láncszettet,fékbetéteket, és az olajcsere is megvolt szűrővel. Az aksim közben tönkremegy az állástól! No nem sír a szám tovább, üdvözlök mindenkit és mindenkinek klassz, motorostúrákban gazdag 2014-et!
U.i.: Ganjaninja, remélem jól megy a sorod, és a trombita alakú kipuffod is meglesz idén a gépállatodra!
Zoli32, a motorod még brutálabb ebben a kolbászzsírmetálban, még csak most láttam!
Dipshit, elmehetnél már egy fasza európai körútra az xj-vel, hogy a képeidre csorgathassam a nyálam!
Móni, töbször láttalak már a nagyváradtér közelében (gyorsforgalmin) csapatni, a legjobb csapatba sikerült beilleszkedned!
Doktorúrnak nem tudom hogy tittingel mostanába a gép, remélem jól van!
Fisi, (inkább nem emlegetem sokat nehogy megjelenjen itt ) remélem a te Kawáddal is minden szuperál!
Mindenki keresi a pénzt szezonra!
Itt már senki.
Az utolsó ne felejtse el lekapcsolni a lámpát
Tényleg durva kuss van...

Hahóóóó! Lakik még itt valaki? :D