Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

z750 s-t?
Yamaha ER-5-öt vennék....esetleg van eladó.
..jahh az R1....bocsánanat..
Szóval Fisi féle motort vennék!
jaja...
Basszus Tby...most miért buktatsz le...tegnap már ezt megbeszéltük
Az is lehet, hogy szándékosan írt oda hogy minket rakoncátlan , elcsavargó gyerekeket hazatereljen......bünti lesz?
Mónit most már figyelem mert már átírogat .......lehet ő akar er-t venni?
Persze ez is a te hibád
Gondoltam elolvasom már miből robbant ki megint a vita. Menet közben volt egy telefonom azt utána elfelejtettem, hogy nem ott vagyok ahol szoktam lenni a neved meg láttam...így hát írtam
Én nem irkálok át...megvárom míg te átjössz.
A tesztekről annyit, hogy azt hozunk ki belőle amit akarunk....régi is meg vicces is a trabant-porshe teszt végkifejlete:
Mindkét jármű alkalmas helyváltoztatásra, csak a trabi csomagtartója nagyobb
Akkor abba lehet hagyni az atirkalast is, ennyi.

Tby, a gyertya cserehez ki kell tekerni a Gs -en gyújtógyertyàt a blokkbol!? Kb, ez egy ilyen kérdés volt.. Hogy minek kell oda!? Írj Kobeba japánul, aztán kérdezd meg tőlük. Ja és mielőtt elkezdodik a fika... Nem, nincs vele baj, ne aggódj.
Megírtam erről a véleményem.
Légyszíves ne fikázd a GS-t az oldalunkon.
Röhögtem is, de hát neked mindent lehet
Huha!
És leírt olyan dolgokat, amit mai napig nem értettem hogy fordulhattak elő. Múltkori Er5 nezoben már rájöttem, miért írta amit írt. Egyszerüen atvertek ennyi.
De amiket leírt... hagyjuk.
A lényeg és téma lezárva, mindegyik motorra lehet rosszat mondani. Mindegyik rendelkezhet kisebb nagyobb típus hibával.
Leszarom milyen hülyeséget hazudoztok itt össze egy olyannak aki egyik típust sem ismeri. De az, hogy megjelenik egy ember túl, aztán innen rögtön rohan 3ember baromsagokat irkalni, meg hogy Gs-t vegyél ne Er 5- öt, aztán ugyanezek az emberek le merik írni az összes tesztutolso Gs 500- ról hogy nincs jellegzetes hibája stb.
Na az már meredek. Ez az ami miatt egybol nyílik a bicska a zsebemben.
Komolyan respect Dipshitnek, amit degradalodott itt némely ember, annyit szedett fel értelemben a törpe mostanában..
A motorozz. hu-n pettya89 kínálgat GS bukócsövet.
Basszus...rossz helyre írtam!
Gondolom jobbat akartál, vagy untad, nem egy asztrofizika.
Ez bizony igaz, és nem bántam meg.
Igaz az a rémhír, hogy primer lánc cseréjéhez szét kll húzni a blokkot?.....eleve minek kell az egy mai motorba?
Az a baj, kurvára nem tudod miert adtam el, úgyhogy erről ennyit. De ha érdekel, nagyon nehezen szántam rá magam...
Hát de, Csaba 600 adta el és vett GS500-at.
És aki az Er t eladta, az se akar Gs 500-at,jééé...
Suzuki detto és ki tudja ki vetette fel az ötletet előbb!?
És azt tudtad, hogy a 2005-os M1600 Intrudernek meg az hogy Kawasaki!?
Jellemző rád hogy a múltkor leírtam ezt de te annyira tájékozott vagy, hogy ennek nem neztel utána azóta se.. Szóval inkább csendben kéne maradnod a helyett hogy a saját butasagod szajkozod....
Mert az is! Kawáék tettek a Suzu matrica helyett egy Kawásat - ez volt a fejlesztés.