Nem, igazad van, többet vásárolnak, mert elegük lett, hogy 2-3 éve szopnak, elköltik a spórolt pénzeket, vagy megint hitelt vesznek fel. Nem a gazdaság dübörög sajnos, csak eddig bírtak.
Osztom! Persze az ilyen találkozzunk verekedni bulik vége mindig az volt, hogy a szia mellé kaptam egy ingyen sört =) A személyes varázsom..., vagy csak az XXL méret teszi? =))) Ki tudja?! =)))
Regen minden jobb volt.Most meg most van.Atertekeli mindenki a helyzetet.mas hatarokat huz meg.
En speciel nem voltam vitorlazni meg sielni 98 ban sem.
Tévedés, nem vagyok pesszimista, csak tudom h mennyi pénzzel gazdálkodtam régebben és mennyivel mostanában, de ez nem sírás pusztán kijelentés. Bár hozzáteszem, soha nem hajszoltam a lovét, ill. kussolok is, mert tudom, h vannak nálam szarabb helyzetben is.
Lehet nem leszek népszerű de látszik hogy többet vásárolnak az emberek egy picivel.
Szóval lehet pesszimistán állni hozzá de a számok mást mondanak.
Tény hogy 2x többet melózom emiatt.
Mióta dübörög a gazdaság, azóta én is döntögetem a negatív km csúcsokat. Meg ugye ráálltam a bringával melóba járásra, persze csak megfelelő időjárás mellett.
Pályára is ki kéne jövőre menni, jót tesz az ember lelkének, túrázni is kéne többet stb. Asszem több együtt gurgulázást kell majd abszolválni.
..á, dehogy. Kormányzati propagandában ez nem így hangzana... mi az hogy alig használják? Ez úgy hangzik mintha nem lenne rá pénz...
Szóval a hivatalos álláspont az valami ilyesmi lehet: Az ország jobban teljesít, éppen ezért a gépjárműállomány több mint felét a hobbiautók teszik ki, amit a tulajdonosaik csak kitüntetett alkalmakkor használnak.
Szaladgálós autónak jó. Sokaknak megvan a kocsi, de alig használják. Akkor meg nem mindegy, hogy mi áll a parkolóban?
Drágább motort is valójában akkor érdemes venni, ha az ember megy is vele... csak arra, hogy elmondhassa, olyanja van... ... majdnem felesleges.
Tokegyszeru.pillekonnyu.semmi extra nincs benne.azota valtozott a piac.sok biztonsagi erosites,kenyelmi extra kerult bele.nem veletlen a fogyasztas novekedese.
Bocs, idénre ez volt az utolsó, jövőre már ez se lesz poén.
Bezabáltál már bejgliből meg a finomságokból, nem ám éhezel, mert akkor morcos vagy.
Nezz elore mint Lenin.
Én is azt mondom, h a mindig az adott szituhoz kell alkalmazkodni, de attól még lehet vissza is tekintgetni.
En speciel nem voltam vitorlazni meg sielni 98 ban sem.
Szóval lehet pesszimistán állni hozzá de a számok mást mondanak.
Tény hogy 2x többet melózom emiatt.
Pályára is ki kéne jövőre menni, jót tesz az ember lelkének, túrázni is kéne többet stb. Asszem több együtt gurgulázást kell majd abszolválni.
Tervek, tervek, tervek...
Most komoly 8000 sikerült.
Szóval a hivatalos álláspont az valami ilyesmi lehet: Az ország jobban teljesít, éppen ezért a gépjárműállomány több mint felét a hobbiautók teszik ki, amit a tulajdonosaik csak kitüntetett alkalmakkor használnak.
Drágább motort is valójában akkor érdemes venni, ha az ember megy is vele... csak arra, hogy elmondhassa, olyanja van... ... majdnem felesleges.