Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé sose vót bajszod?
Legalább lesz kinek integetni.
Má megint ez!...vazz Istiéknél is ezt mondta mindenki, hogy nem is én mentem oda.....milyen bajszos figura?...
...szerintem én ma még gurulok egyet utoljára.
Szilveszterkor nagyüzem lesz..:(
"odaát" biztos választ kapsz !
Ezt legalább feltehetnéd az adatlapodra! Egész jó kép!
Ha még szabad értékelnem: lányok nagyon jól sikerültek, büszke lehetsz rájuk.
Jó cuccok kellenek és akkor teljesíthető a feladat.
Mindig azt hittem, hogy az a bajuszos figura vagy az adatlapodon, igazi szakis feje van.... mondom akkor stimmel. Erre most meg kiderül, hogy mégsem. Aki mellette áll, az sem nagyon hasonlít a mostani képre, vagy csak talán.
Milyen peckesen ülsz a motoron Döntögetésről meg még halvány gondolatfoszlány szintjén sem volt szó, ha jól sejtem
Ááá, inkább hülye. itt a vidi is a haladásról odáig...de rég láttam már, tán' igaz se vót... link
Kemény vagy
Ez meg a 2009-es volt, akkor volt valóban hűvös és némi hó.:
Itt van a 2 évvel ezelőtti kép, akkor hűvösebb volt. :
Addig még finomítunk az időponton....nem lesz nagy buli nálunk így valószínűleg 2 körül fekvés lesz így 9-kor simán kelés lehetséges, de majd meglátjuk.
Jó, én meg még sose voltam az Üvegtigrisnél, de ahogy nézem a térképen, nem egy nagy kunszt odatalálni, szóval felőlem ott is találkozhatunk (bár akkor az már inkább dél, gondolom - vagy ez is még 11 óra legyen?)
ja, a dudli mi?
Nekem a fejemben van az egész dudli térképestől útvonalastól...csak nem kompatibilis a géppel a csatija így nem tudom letölteni.
Akkor csinálj egy útvonaltervet a guglin, hogy legyen választási lehetőségem
Csak Egomnál és kerülök egyet Párkánynál és vissza, illetve ha nagyon jó idő lesz akkor kicsit beljebb is mehetünk.
Akkor előbb találkozni kéne valahol, én az üvegtigris felé megyek és onnan tovább a 10-es úton Egomig.
Hol szeretnéd átlépni a határt?
Bár az előrejelzések szerint a holnap-holnapután jobb idő lenne motorozáshoz, mint Újév napja, de elképzelhető, hogy 11 óra körül ott leszek. Vagy előbb egy kicsivel.
Ez tény...pontosan így tervezem. Nem is tudom, nem túl korán, de nem is későn....11 óra körül gondolom...