Mondtam, hogy nem sietek, de láttad is hogy miért...akartam is kérdezni nem-e volt túl lassú a tempó.
Azért akár hogy is kicsit szélvédettebb vagy most már bármelyikünknél, nem is csodálom, hogy te nem fáztál!
Tanúsítom, volt rajta valami tépőzáras vesevédőszerűség, meg teljes cordura, meg maszk a sisak alatt, sál a nyakon... nem is értem, miért fázott, pedig szinte lépésben haladtunk (mármint az ő átlagtempójához képest)
Nekem mindegy, én elgurulok 150-et is, mert ÉN nem fázok a motoron Csak gondoltam, ha ilyen távot lövünk be, legalább lehet tudni, hogy kb. merre menjünk.
A francba...pont ma kell dolgoznom, ebben a szép időben biztosan nem tudnám megállni, hogy ne pattanjak rá ...persze előtte kicsit össze is kellene rakni.
értem én, hogy kacsingatós szmájli, de nem mindegy? 48 v. 102- nél el se indulsz ? minden bömös tulaj ilyen aggályoskodó vagy csak nálad "helyi" specialitás ?
Egyelőre nem jelzett vissza az, aki tegnap benne volt a mai vagy holnapi gurulásban, én is egy kicsit "gyerekbetegségbe" kerültem, de attól most már el tudnék indulni. Valószínűbb szerintem a holnapi nap, de ha ma délig változik valami, szólok.
Jájj már eszembe jutott, az első képen az a magas faszi, azt sem tudom kicsoda, az a kép a japán motoros akinek ellopták a gépét, búcsúztatóján készült, de én csináltam a képet....
Azért akár hogy is kicsit szélvédettebb vagy most már bármelyikünknél, nem is csodálom, hogy te nem fáztál!
De szuper lesz nyáron...
Még -6 fokban is.
Van valami terved, vagy csak úgy, neki az útnak?
Na igen, mi is meglepődtünk nyáron Istinél...ki ez az alak...