Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merre mentetek még Üllő után? Amerre én mentem, az is kb. 120 lett... pedig nagyon cidriztél az eleje miatt 60 km után, erre rádupláztatok?
Mondtam, hogy nem sietek, de láttad is hogy miért...akartam is kérdezni nem-e volt túl lassú a tempó.
Azért akár hogy is kicsit szélvédettebb vagy most már bármelyikünknél, nem is csodálom, hogy te nem fáztál!
Kocsival voltál?
Tanúsítom, volt rajta valami tépőzáras vesevédőszerűség, meg teljes cordura, meg maszk a sisak alatt, sál a nyakon... nem is értem, miért fázott, pedig szinte lépésben haladtunk (mármint az ő átlagtempójához képest)
hahaha...fel voltam öltözve, de mond csak nyugodtan...
Én meg még elmentem Pilisre, visszafelé Pánd és Gomba irányába, és a végére szabályosan izzadtam
De szuper lesz nyáron...
Főnök nekem ma majd lesült a fülem olyan melegem vót.
Még -6 fokban is.
Nekem mindegy, én elgurulok 150-et is, mert ÉN nem fázok a motoron Csak gondoltam, ha ilyen távot lövünk be, legalább lehet tudni, hogy kb. merre menjünk.
Nem mondták még neked hogy ilyenkor már fel kell öltözni ha motorozni mész?
120 Km-t lett a vége, de már nagyon fáztam mire hazaértem.
Szerencsétlen, hányszor kaphatott a pofájára "te szemét sanyi" felkiáltással? ....és még mindig nem tudja ki a f@sz helyett kap...
Mert az adatlapodon nincs rólad kép! Csak egy bajuszos csóka van a háttérben , aki nem Te vagy, mégis azt hiszik!
A francba...pont ma kell dolgoznom, ebben a szép időben biztosan nem tudnám megállni, hogy ne pattanjak rá ...persze előtte kicsit össze is kellene rakni.
értem én, hogy kacsingatós szmájli, de nem mindegy? 48 v. 102- nél el se indulsz ? minden bömös tulaj ilyen aggályoskodó vagy csak nálad "helyi" specialitás ?
Az a nemsok milyen távot jelent, 50-100 km?
Nem akarok olyan nagyon sokat menni, ha erre jössz akkor megbeszélhetjük esetleg merre.
Valószínűleg én is, nem várok délig a válaszra. Legföljebb holnap is kerülök egyet
Van valami terved, vagy csak úgy, neki az útnak?
Oksi, akkor én azért ma megyek vmerre.
Egyelőre nem jelzett vissza az, aki tegnap benne volt a mai vagy holnapi gurulásban, én is egy kicsit "gyerekbetegségbe" kerültem, de attól most már el tudnék indulni. Valószínűbb szerintem a holnapi nap, de ha ma délig változik valami, szólok.
Doki mi lesz ma?

Na igen, mi is meglepődtünk nyáron Istinél...ki ez az alak...
Jájj már eszembe jutott, az első képen az a magas faszi, azt sem tudom kicsoda, az a kép a japán motoros akinek ellopták a gépét, búcsúztatóján készült, de én csináltam a képet....
Nem emlékszem, faternak volt hitlerbajsza, pont úgy is nézett ki lehet, hogy ezért nem növesztettem magamnak....