Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker...mennyi "Ha"...HaHaHa...bár erre a spongya fogalmazásra nem magyarázat ,hogy lassan 48 órája nem aludtam
Amúgy ki az a Jánosh?
Itt már azt sem tudom ,hogy ki...kivel van...meg ,hogy merre hány méter?
Vissza boltoltad a hibás új szabadonfutót?

Ha igen.....akkor átadtad nekik az üzenetemet ,hogy bő vazelinnel mire használják?
Bevallom,hogy én Krissal motorjáról kunyiztam le...Ő pedig ezzel vette.
Egyébként normál univerzális "plexi" E-bay-on is sokat láttam.
Ha jól emlékszem "alien" fantázia névvel illették.
Ha mondjuk szélvédelem gyanánt vásárolnád.....háááát arra tökéletesen alkalmatlan..
Ha megmarad a szarom...akkor télen megy föl egy pannonia "tök" lámpa...és ez okafogyottá válik.....elsőként Krissalnak adnám vissza...de ha Ő marad az én régi pleximnél (elfér mögötte)...akkor esetleg ha nagyon vágysz rá........stb stb stb..
egymásnak
...mint a példa bizonyítja a problémamegoldó titulus itt jó néhány fórumtársunknak kijár.....helyből tudnék említeni legalább 4-et...és ez így van rendjén, hogy segítünk egy másnak.
Ebbe a helyből négybe janika is beletartozik
A megemlítés és a hiányolás nem ugyanaz......én jól elvagyok nélküle
Igen és a robi azóta pöc-röf. Minden nap használom, tökéletes.
Jó reggelt! @ganjaninja erre a kérdésre tudnál válaszolni?Előre is köszönöm!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Látnok?...á dehogy...én még éppen hogy csak látok
Szép jó reggelt Neked és Mindenkinek!
Jaja...
Pálinkásködösjóreggeltkiáltok!:)
De hát ki a bánatos szerencsétlenség ez a Kolondrum?
Tby pedig nem csak problémamegoldó....látnok is!
Látom szépen indul a ma reggel is! Kész kabaré!
Ha éppen nem Fisivel marja a társaság egymást, akkor Kolondrummal!

(Tby épp tegnap hiányoltad már Ganja-Kolondrum "marakodását"" )
János helyett válaszolok!:)
Figyi ...barátkozz a dokival...nagyon passzoltok egymáshoz!
Két tehetetlen ,töketlen energiavámpír.....még sokra vihetitek!:)
Jahh ha majd sikerül egyedül kitörölnöd a seggedet...majd szólj..mert az arra érdemeseknek szívesen segítünk.
..de látom máshol is szeretnek téged te kis pöcs! (és most olyan kedves voltam)
..úgyhogy húzz a búsba és próbálj felnőtté válni...talán még van remény. (lehet ,hogy most túl optimista voltam?)
A kormány és szerelő tippet viszont nagyon köszönöm a többieknek!
janika! Tudom, hogy nekem címezted amit, csak a hátterét nem látod. Tudod nekem sem anyagi sem eszközi hátterem nincs a jelen hiba megoldásához és ha már ezekkel nem rendelkezem legalább csökkenteni próbálom az anyagi részét a történetnek azzal, hogy bontom amit lehet amilyen gyorsan csak tudom, a lakatos munkát meg majd megcsinálja aki ért hozzá.
Szoktam mondani, hogy 1x kapok eszközt, hogy a magam módján rendezzem a dolgaimat. Tépd nyugodtan a szádat, vegyél bele a nagyon értelmes tárág mondataidba. Elmehetsz a picsába tudod oda te is meg a másik fórumról az a két faszkalap!
Madár, ez nem a Facebook...
A fehér holló is ritka?
You do not have original language?
Ez egy magyar fórum! A faszért játszod az agyadat!
Jahh véletlenek nincsenek...de véletlennek látszó történések vannak!
leírjam angolul is ,hogy megértsd?
Látod..ezért nem a pasik szülnek.....mi belehalnánk!
Ti csajok sokkal szívósabbak vagytok..a fájdalom küszöbötök akár a pit bull....nem fáztok annyira...türelmesebbek is vagytok. (itt nagy respekt a doki feleségének...de szerintem inkább mazo)
Megérdemlitek a nőnapot!
a történelem ritka nagy találkozásai : ganja és a humor.
Egyre valószínűbb, hogy ez nem lesz a beginning of a beautiful friendship... és mivel nem tervezem, hogy taxiba üljek, sem azt, hogy veled motorozzak (vagy találkozzak), így maradt volna a verbális kifejtés. Ha nem, hát nem... Így vagy elviseled a hülyeségeimet, vagy simán csak átsiklasz fölöttük. Részemről befejeztem a válaszolgatást.
Ja egyébként simán
Ezt ne negatívnak vedd, hisz nem elküldtelek a melegebb éghajlatra...én tényleg bírlak, mert olyan vagy amilyen