Elseje...babona....pedig megvetem a babonákat, pl. ha kéményseprőt látok behunyom a szemem, mélyről felhúzok egy emberes turhát és nyakon köpöm vele....
Akkor úgy írtam volna, hogy "MÁR nem egy sebességtartomány" Az útviszonyokról meg... ha nyirkos az aszfalt, most sem szívesen indulnék el. Mégis csak egy gumitehénen ülök, nincs kedvem táncolni vele
De most nem ugyan olyanok az útviszonyok, mint nyáron, így én sem sietek sehova...vagy most arra célzol, hogy az új mocival szemben már én vagyok hátrányban?
Elvileg csak egy kisebb 100-150 km-es karikát gurulnék a magam feje után, de lehet, hogy egy másik BMW-s is csatlakozik. Azzal gondolom, tisztában vagy, hogy lecseréltem a motoromat Ez annyit jelent, hogy a két év alatt esetlegesen összeszedett ún. "gyorsulásomat" sikeresen lenulláztam, tehát megint "nem sietek sehova"
Hogy van az hogy van olyan GS500 aminek van elöl olajhűtője meg van amelyiknek nincs. Pl. a nyitott legerősebbnek amit nálunk lehetett kapni annak sincs pedig a legerősebb kivitel.
Egyébként hogyan alakul idén az otthon-léted? Holnap vagy holnapután megint gurulok egyet a tervek szerint, lehet, hogy becsöngetek... már ha találok megfelelő nevet a gomboknál
Már nem akarok ebbe belemenni mert ez már irreleváns mármint a leírt vélemények....mindenki úgy gondolkodik erről ahogy saját maga és a környezete érzi....mindegy mit irkálunk akár, hogy jobban akár, hogy rosszabbul teljesít akármi.... ...egymás mellett elbeszélős értelmetlen polémia lenne hosszabban témázni erről mert már mindenkinek megvan a meggyőződése hisz elég idő eltelt hozzá...
Mint mondtam a nyugdíjasoknak adják a legkönnyebben a hitelt.
És mégsem.
Nekik nem tünik el a nyugdíjuk.
Ez is fix.
Ha kisbaltás cigánygyerekek esnek az égből a nyugdíj akkoris jönni fog.
Úgyhogy ez a duma nem ül hogy nem tudom mi lesz a melóval.
Megrősíti az is hogy évek óta egy kis plusz törlesztőért el lehet érni olyan biztosítást ami meló elvesztése,hosszű betegség,visznajor esetén átvállalja a teljes törlesztést.
és csak egy aláírás kell nem kell semmit tenni.
Ha csak említek hitelt mindenki jajong hogy azt már nem.Köszönhető a média által gerjesztett hisztériának.
És most már a bankok is eszméletlen szigorítással adnak hitelt.
Még a seggébe is bevilágítanak mindenkinek.
nem hiányzik nekik sem a bedőlt hitel.Az macera.
Ami tény hogy az autószektor (ez állt be legjobban a bútor mellett) és a bútor is pici növekedésnek indult.
És ez nem a költjük a spórolt pénzt felfogásnak lehet betudni.
Mert hisz előtte egy Hsz-el volt hogy nincs meló,nincs pénz.
Mostmeg van?
Nem akarom tetézni, de ez már a következmény és nem az ok....amiért hitelt nem vesz fel szinte senki az a bizonytalanság, ki tudja meddig lesz melója az átlagpóginak?....ezt sikerült megtanulni a zemút valós nyócévben (2008-tól).....az viszont tény, hogy most többet költöttünk mint tavaly....ennek nem tudom az okát, most sincs többünk mint akkor... ....,de tán hagyjuk ezt......
Hitelt nem.
Ez biztos.
2008-ig nem sok csak havi 6-10 áruhitelt csináltam.
Most ha évi 3 van akkor sokat mondok.
Áttolódott a hitelkártyákra és úgy jött be a hitel hogy az ördögtől való gonosz dolog.
És most igen divatos dolog mindent autómatikusan a szarul élünkre fogni.
Inkább ugyanaz a pénz jóval több melóval jön be.
Vagy ugyanazért a melóért kevesebbet kapsz.
Szerintem most normalizálódott a rendszerváltás utáni habzsidőzsihez képest.
És még mindíg úgy veszik a lapostévét 150ért mintha ingyen lenne.
Illetve, még pontosítsunk: mikor indulnál kb.?