Tényleg faszsagot beszélsz, de a szörnyű, hogy te is tudod, hiszen mar rendes futóművel van neked is.
Na jó motorozast es mindenkinek boldog új évet!
Ma gurultam egy karikát a Mecsek Burger környékén, igaz 4 kereken, de így is vad volt, kurva jókat lehet csapatni, pedig most XJ900 egyik autójával voltam, de a feeling megvolt
Na majd tavasszal jövünk remélem.
BAD-- GET AWAY ----- neked most egy chopper súlyú nakeded van, szar futóművel, kényelmetlen üléssel, nyihaházó kuplunggal stb. Foglalkozz azzal, ne az ER5-el. Legyél már következetes magadhoz. Te vetted, nem , az ER5 után? Akkor menj az Z750 fórumra, ott boldogítsd a többieket. Az ER5-t eladtad, az már a múlt neked és a GS500-al való összehasonlítása is. Mégegyszer mondom: rossz helyen vagy, ERROR, menj el! BUÉK neked is szegény ördög , de igérd meg többet ide nem jössz.
Maradjunk abban, hogy a dobfek természetesen nem olyan teljesítmenyű konstrukció mint a tárcsa, a dupla hátsó rugostag meg kb van olyan jó mint a senyvedő központi rugotok.
Srácnak őszinte reszvetem , amúgy lesz.. om, havernek tegnap hoztunk egy Ér5-ot, szal kit érdekel!?
Környékbeli motorosoknal egyre több régi Z 750, rezgi be magát az utakra, lassan Kawa paradicsom lesz haveri körökben.
Ez az igazi BUÉK!
No - BUÉK!
Jelzem mindazoknak,akik 2013-ra a legjobbakat kívánták nekem,hogy sz@r sem teljesült belőle!
2014-re jókívánságként kízárólag kézpénzt,alkoholt,vagy űzemanyag utalványt küldjön!
Köszi! Ja még valami.......
Kezdődik az új év és véget ér a régi,mindenkinek a sok jót és szépet ígéri!
Én kívánok könnyeket,verejtéket,bánatot,ídegeskedést és gyalázatot.
Kívánom hogy könnyezz ha a tengerparton tequila mellöl só megy a szemedbe.
Kívánom hogy a hídeg verejték csurogjon a szádba,mikor a medencéből átmész a szaunába.
Kívánom hogy a szívedet járja át bánat,mert 10 Merciből elloptak vagy 3-at.
Kívánom hogy légy ídeges,mert 1 rossz döntésed okán csak a 101-ik vagy a leggazdagabb 100-után.
Kívánom hogy a most kezdődő évben érjen az a gyalázat,hogy napi 3 szex után már nem bírsz újabb 3-at.
Ennyi rossz elég lesz 1 évre,ne légy telhetetlen,ez legyen a vége!
B.Ú.É.K!
gyerekek,nincs jobb dolgotok,mint szilveszterkor a gép előtt baxakodni?Tudjátok mit?Mind2 fos,Yamaha a király.Üssetek Én röhögök.na nyomok egy páleszt
Ja,BUÉK mindenkinek!
Ok, akkor csak szarabb, kiegyeztunk.
Jó, akkor összeül, legyen, mindannyiunknak össze van ülve, ezt szeretjük, faszom....
A srác végigolvassa és GS-t fog venni es ezt szerintem neked is köszönheti, szóval köszönöm a nevében is, Thx!
Na fuss neki te újra inkább. Vagy tanulj meg olvasni, de inkább szöveget értelmezni. Nem azt mondtam hogy jobb, hanem hogy nem rosszabb annyival amit pl. Te allitasz...
Főleg nem ül össze mint a Gs szépséges központi rugoja. No ennyi.
Mar leírtam, aki nem vallja be, hogy a tárcsa jobb, az egy fasz, ezen nincs mit szépíteni.
A központi teló szinten jobb, lehet pampogni, de ezek tények, amin nem változtat 10 oldalnyi komment sem.
Kűzdhetsz, de felesleges.
Mondhatod, hogy az ER miért fasza, de akkor keress valós indokot, ne faszsagot szajkózz, mert ez ciki. Maradj a nyomaték görbe es hasonlóknak, abban van ráció, de ne a szar dob, vagy elbaszott ronda ős kövület hátsó futóművel gyere, mert az vicc.
Na ugorjunk neki ujra, vagy engedd el. BUÉK.
Ha még csak Fini lenne.... Nem akarom bántani szegényt, de azt az ámokfutást, amit itt legutóbb lezavart... .hát,... egy pszichiáter elcsemegézne rajta rendesen. Teljes káoszban van ebben az ER5-Z750- GS500 háromszögben. De ha neki így jó, hát legyen..... csak minket kíméljen az őskori emlékeitől, idézeteitől, és elmés lényeglátásától,....beterpeszkedik hivatlanul a nappalinkba, de itt még nem áll meg, hanem még kritizálja a bútorainkat is, teleszellenti a légkört és nem veszi észre, hogy már álmosak a házigazdák, ideje volna hazamenni.
BUÉK azért talán neki is, de elsősorban a GS500 fórum lakóinak: BUÉK.
Fisi, jövőre (akarom mondani idén) csapass velünk ha megyünk a Mecsekbe...megyünk.
A Ze fórumon mintha nem lettél volna ennyire következetes...
Na jó motorozast es mindenkinek boldog új évet!
Ma gurultam egy karikát a Mecsek Burger környékén, igaz 4 kereken, de így is vad volt, kurva jókat lehet csapatni, pedig most XJ900 egyik autójával voltam, de a feeling megvolt
Na majd tavasszal jövünk remélem.
Amugy kellemes augusztus 20.at mindenkinek.
Srácnak őszinte reszvetem , amúgy lesz.. om, havernek tegnap hoztunk egy Ér5-ot, szal kit érdekel!?
Környékbeli motorosoknal egyre több régi Z 750, rezgi be magát az utakra, lassan Kawa paradicsom lesz haveri körökben.
Ez az igazi BUÉK!
No - BUÉK!
2014-re jókívánságként kízárólag kézpénzt,alkoholt,vagy űzemanyag utalványt küldjön!
Köszi! Ja még valami.......
Kezdődik az új év és véget ér a régi,mindenkinek a sok jót és szépet ígéri!
Én kívánok könnyeket,verejtéket,bánatot,ídegeskedést és gyalázatot.
Kívánom hogy könnyezz ha a tengerparton tequila mellöl só megy a szemedbe.
Kívánom hogy a hídeg verejték csurogjon a szádba,mikor a medencéből átmész a szaunába.
Kívánom hogy a szívedet járja át bánat,mert 10 Merciből elloptak vagy 3-at.
Kívánom hogy légy ídeges,mert 1 rossz döntésed okán csak a 101-ik vagy a leggazdagabb 100-után.
Kívánom hogy a most kezdődő évben érjen az a gyalázat,hogy napi 3 szex után már nem bírsz újabb 3-at.
Ennyi rossz elég lesz 1 évre,ne légy telhetetlen,ez legyen a vége!
B.Ú.É.K!
Ja,BUÉK mindenkinek!
Jó, akkor összeül, legyen, mindannyiunknak össze van ülve, ezt szeretjük, faszom....
A srác végigolvassa és GS-t fog venni es ezt szerintem neked is köszönheti, szóval köszönöm a nevében is, Thx!
Főleg nem ül össze mint a Gs szépséges központi rugoja. No ennyi.
A központi teló szinten jobb, lehet pampogni, de ezek tények, amin nem változtat 10 oldalnyi komment sem.
Kűzdhetsz, de felesleges.
Mondhatod, hogy az ER miért fasza, de akkor keress valós indokot, ne faszsagot szajkózz, mert ez ciki. Maradj a nyomaték görbe es hasonlóknak, abban van ráció, de ne a szar dob, vagy elbaszott ronda ős kövület hátsó futóművel gyere, mert az vicc.
Na ugorjunk neki ujra, vagy engedd el. BUÉK.
BUÉK azért talán neki is, de elsősorban a GS500 fórum lakóinak: BUÉK.
Kicsi szívem-kicsi szám mindenkinek kilométerekben gazdag új évet kíván!
B.Ú.É.K.