Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt imádom!
üdv !
miért szeded szét ?
benned van az ösztön ? babafej letépve, játékautó (mkp.) szétszedve jó !
Hali!
Javaslom ezt az oldalt, itt sok minden fent van, robbantott rajzok is.

http://www.akmt.hu/

A tankot hátul két csavar tartja és elől egy gumibak szerűség, ami beleakad a vázba, csavard ki a csavarokat és finoman mozgatva húzd hátra a tankot.
Jó estét/akármit mindenkinek!
(Én vagyok az a srác, aki doki GSének új tulaja lettem)
Mivel a napokban van időm, kicsit szétszedem a motort, és segítség kéne a tank leszedésében...
Az ülés lent, és van két imbuszos csavar hátul. Ezeken kívül mi tartja a tankot? Ha esetleg valakinek van valami kézikönyv-féléje, vagy szerelési útmutatója, nagyra értékelném, ha megosztaná velem a tudását (természetesen autodidakta tudás is nagyon sokat segítene )!
A segítsége(ke)t előre is köszönöm!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
simán sütőben !
Viszont igen nagy gyereket hozott a világra
Ez a cucc csak kemencében jó, vagy sütőben is?
Süsd meg... ööö... akkor süssél sokat
ne is...nagyon fáj még mindig és nem igazán mutat javuló tendenciát
Elgondolkodtattál... de nem, nem, inkább mégsem ficamítom ki a Zasszony ujjait
csak a feltéteket variálom. géppel meg nem jó gyúrni !
Ez fincsi, ezt készítetted múltkor is ha jól emlékszem
Így hát én nagyon rendes, szófogadó kislány voltam és az összes karácsonyi sütihez a tésztát nem géppel dagasztottam hanem kézzel (és így lesz ez a következő adaghoz szilveszterre is)
Mi finom készül?
A gyógytornán közölték nekem is, hogy gyúrjak sok tésztát az jót tesz az ujjamnak.
ha tudnád, hogy közben tésztát gyúrok
nehéz szülés volt...
Ezt kikérem magamnak!
Egyérteműen..................csak a beteg motormániás száguldozók mennek ilyenkor.
Jó munkához idő kell
Lassúhoz meg még több
Nem gond, nem piszkálom inkább, végül is, én kérdeztem
kicsit lassan megy...
épp most pötyögök, ...
A "máshol" feltett kérdésemre nem szeretnél válaszolni, ahelyett, hogy itt nyektetsz?
Nekem ez teljesen jó volt, amíg ilyen nyirkos az út, nem próbálgatom a határokat. Majd ha tréningeztem tavasszal, esetleg.