Jó estét/akármit mindenkinek!
(Én vagyok az a srác, aki doki GSének új tulaja lettem)
Mivel a napokban van időm, kicsit szétszedem a motort, és segítség kéne a tank leszedésében...
Az ülés lent, és van két imbuszos csavar hátul. Ezeken kívül mi tartja a tankot? Ha esetleg valakinek van valami kézikönyv-féléje, vagy szerelési útmutatója, nagyra értékelném, ha megosztaná velem a tudását (természetesen autodidakta tudás is nagyon sokat segítene )!
A segítsége(ke)t előre is köszönöm!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Így hát én nagyon rendes, szófogadó kislány voltam és az összes karácsonyi sütihez a tésztát nem géppel dagasztottam hanem kézzel (és így lesz ez a következő adaghoz szilveszterre is)
miért szeded szét ?
benned van az ösztön ? babafej letépve, játékautó (mkp.) szétszedve jó !
Javaslom ezt az oldalt, itt sok minden fent van, robbantott rajzok is.
http://www.akmt.hu/
A tankot hátul két csavar tartja és elől egy gumibak szerűség, ami beleakad a vázba, csavard ki a csavarokat és finoman mozgatva húzd hátra a tankot.
(Én vagyok az a srác, aki doki GSének új tulaja lettem)
Mivel a napokban van időm, kicsit szétszedem a motort, és segítség kéne a tank leszedésében...
Az ülés lent, és van két imbuszos csavar hátul. Ezeken kívül mi tartja a tankot? Ha esetleg valakinek van valami kézikönyv-féléje, vagy szerelési útmutatója, nagyra értékelném, ha megosztaná velem a tudását (természetesen autodidakta tudás is nagyon sokat segítene )!
A segítsége(ke)t előre is köszönöm!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
A gyógytornán közölték nekem is, hogy gyúrjak sok tésztát az jót tesz az ujjamnak.
Lassúhoz meg még több
Nem gond, nem piszkálom inkább, végül is, én kérdeztem