Vissza vittem, üzenetet átadtam. Mondták, hogy visszaküldik a nagykernek és majd értesítenek, persze én vitatkoztam. Asszem a tettlegesség előtt 1 mp-vel húztam ki a boltból.
Ez így van, ha Er 5-ot vesz sehol se lesz a Gs -től csak 50km-el, és 20 fenyevvel előrébb.
Dobfek!
Kontra-Osszeulo hátsó rugóstag, szar futomu, dieselt megszegyenito olajfogyasztasu nyomaték szegény blokk, ez mind jellemző a Gs -re, szintén a korrekt tajekoztatas végett. Ja és nem egy ismerősnek újonnan véve már 2 hónaposan rozsdasodott...
Csaba!
Láttam én olyan garantált 45 ezret futott kitűnő állapotú Ért mostanában, hogy még egy Gs 500-at is lehet hamarabb megvettem volna, ne altalanosits!
Ez telitalálat! Lenyűgöző lényeglátás! Azt hittem, hogy Fisi kiszáll a ringből, mert az eladás után okafogyottá válik a dolog és kevésbé hiteles már részéről az ER5 fan kultusz mellécsomagolva mindig a GS-t, hogy az szarabb... hiszen eladta. Nekem megvan a véleményem mindkét motorról és, ha valaki tudja, milyen a két motor, akkor az én vagyok, mivel mindkettő volt nekem. Nagyon visszafogom magam az ER5 fikázásban, pedig meg van róla a véleményem, mert sok gondot okozott a garantáltan húszezret futott motorom. Az ő oldalukon pedig pláne nem teszek megjegyzéseket, mert tiszteletben tartom, hogy nekik az tetszik. Ha egyszer eladom a GS-t, akkor pedig pláne kiszállok a témából.
Na mi van itt, Ganja dolgozott, nem alszik, Kolondrum drogozik (milyen Janika baszki? Mit tolsz? ).
Doki, ne menj bele olyan csatába, amit nem tudsz megnyerni... Vagy de, mert röhögni akarok, de akkor rántsd be Kolondrogot és Fisit is
Dobfek!
Kontra-Osszeulo hátsó rugóstag, szar futomu, dieselt megszegyenito olajfogyasztasu nyomaték szegény blokk, ez mind jellemző a Gs -re, szintén a korrekt tajekoztatas végett. Ja és nem egy ismerősnek újonnan véve már 2 hónaposan rozsdasodott...
Csaba!
Láttam én olyan garantált 45 ezret futott kitűnő állapotú Ért mostanában, hogy még egy Gs 500-at is lehet hamarabb megvettem volna, ne altalanosits!
Na mi van itt, Ganja dolgozott, nem alszik, Kolondrum drogozik (milyen Janika baszki? Mit tolsz? ).
Doki, ne menj bele olyan csatába, amit nem tudsz megnyerni... Vagy de, mert röhögni akarok, de akkor rántsd be Kolondrogot és Fisit is
Valami hasonlót akarok az enyémre is tavasszal...
Esküszöm én nem vagyok senkivel!