Az a gumibak konkrétan hiányzik, úgyhogy nem hogy nem tart jól, de konkrétan nincs is fenn, csak egy SK pótlás, ami elfáradt Illetve, ha már nekiláttok a tank leszedésének, javaslom a másik apróságot: a benzin-túlfolyó csövének pótlását is, az is gyári pótlást igényel
irigykedtem tegnap rátok (ill. aki tudott gurulni)
tegnap elkoboztam a rokon szerszámkészletét, jó idő van, mit veszthetek ? a megmaradt két csavar már kilazítva, alul meg nem szeretném kicsavarni. oszt meglátjuk mekkora a csavarcsonk, mit tudok kezdeni vele...
Ó, azt nem mondtam, hogy a banzin leengedhető része le van engedve, a - szerintem 3 db - benzinvezeték be van dugaszolva, a benzincsapot meg már tegnap kitisztogattam
A szétszedés oka a megismerésen túl pedig: Herr Doktor ajánlotta, hogy a bakot nézzem/nézzük meg, mert nem tart valami jól (ha rosszul idéztelek, bocsi), de természetesen a tollszétszerelős embertípus vagyok...
Köszönöm a segítségeket!
Azért a benzincsöveket a tank kb 5-10 cm megemelése után ne felejtsd el lecsatlakoztatni. Kell hozzá egy hosszú csavarhúzó. Van fent róla a Youtube-on egy video.
Keresni kell, google a jóbarát, az elsőt amit találtam, belinkelem:
http://motostyling.hu/webshop/...
Ez a fajta:
http://www.puig.tv/tuning-bike...
Amúgy személyes mániám, hogy töltsd ki a reglapod , hogy tudjuk kiféle-miféle vagy, úgy szívesebben segítünk ám!
Srácok, bocsi, ma jó napom van
Mára is terveztem egy kis karikát....erre totál tejföl köd van :(
egy olyan kérdésem lenne hogy nem olyan rég vettem egy gs500 f-t és időm védelem céljából melyik lenne a jobb a bukógomba vagy a bukócső?
köszönöm a válaszokat
tegnap elkoboztam a rokon szerszámkészletét, jó idő van, mit veszthetek ? a megmaradt két csavar már kilazítva, alul meg nem szeretném kicsavarni. oszt meglátjuk mekkora a csavarcsonk, mit tudok kezdeni vele...
A szétszedés oka a megismerésen túl pedig: Herr Doktor ajánlotta, hogy a bakot nézzem/nézzük meg, mert nem tart valami jól (ha rosszul idéztelek, bocsi), de természetesen a tollszétszerelős embertípus vagyok...
Köszönöm a segítségeket!