Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és tuti fúrni kell az idomot hozzá.
Szia!

Keresni kell, google a jóbarát, az elsőt amit találtam, belinkelem:

http://motostyling.hu/webshop/...

Ez a fajta:

http://www.puig.tv/tuning-bike...

Amúgy személyes mániám, hogy töltsd ki a reglapod , hogy tudjuk kiféle-miféle vagy, úgy szívesebben segítünk ám!

Srácok, bocsi, ma jó napom van
és az F-re hol lehet venni bukógombát mert nem találtam, vagy teljesen mind1 milyet vesz az embeR?
Ja, én is készültem de itt az ország középső sávjában megragadt a köd. :(
Bukócsövet ne az szart sem ér és rohadt ronda. Gomba az pont elég, a nagyokon is csak az van.
Felénk ezerrel süt már a nap és elég messzire ellátni.
Bakker!
Mára is terveztem egy kis karikát....erre totál tejföl köd van :(
Nem kell leengedni! De egy edényt tegyél alá, mert ugyis kifolyik.
Hello all

egy olyan kérdésem lenne hogy nem olyan rég vettem egy gs500 f-t és időm védelem céljából melyik lenne a jobb a bukógomba vagy a bukócső?

köszönöm a válaszokat
mikor jársz
nem bánnám, ha egy tapasztalt szem fevigyázna rám ! mior jász erre , egésznap itthon vagyok .
ha gondolod segítek ....én most arrafelé fogok járni...igaz autóval
Az a gumibak konkrétan hiányzik, úgyhogy nem hogy nem tart jól, de konkrétan nincs is fenn, csak egy SK pótlás, ami elfáradt Illetve, ha már nekiláttok a tank leszedésének, javaslom a másik apróságot: a benzin-túlfolyó csövének pótlását is, az is gyári pótlást igényel
irigykedtem tegnap rátok (ill. aki tudott gurulni)
tegnap elkoboztam a rokon szerszámkészletét, jó idő van, mit veszthetek ? a megmaradt két csavar már kilazítva, alul meg nem szeretném kicsavarni. oszt meglátjuk mekkora a csavarcsonk, mit tudok kezdeni vele...
Csak nem megpróbálkozol vele ismételten?
Szia!
kérdésem lenne: le kell ereszteni az olajat, ha csak az olajszűrő fedelet szedem le ? ( tréfás kedvű segítségnyújtónak: normál középállványon ! )
Ó, azt nem mondtam, hogy a banzin leengedhető része le van engedve, a - szerintem 3 db - benzinvezeték be van dugaszolva, a benzincsapot meg már tegnap kitisztogattam
A szétszedés oka a megismerésen túl pedig: Herr Doktor ajánlotta, hogy a bakot nézzem/nézzük meg, mert nem tart valami jól (ha rosszul idéztelek, bocsi), de természetesen a tollszétszerelős embertípus vagyok...
Köszönöm a segítségeket!
Szia Tby...te is már itt? Láttad nekem tegnap sikerült belecsavarnom egy keveset a kicsikébe!
Szia Móóni!
....ráadásul a tank alján lévő csapot kell elzárni.....jobb oldalról átnyúlva hosszú szárú csavarhúzóval, kicsit megemelve a tankot.
Jóóó reggelt mindenkinek!
Ja tényleg most már emlékszem. Az elzáráshoz kell a csavarhúzó.
....de előtte elzárni.
Azért a benzincsöveket a tank kb 5-10 cm megemelése után ne felejtsd el lecsatlakoztatni. Kell hozzá egy hosszú csavarhúzó. Van fent róla a Youtube-on egy video.