Könnyű szinte bármennyit elérni9 ha állandóan előzgetve és fékezve tartunk egy 160-as átlagot pályán....A tesztelő nyilván így tett, evett nekem 10-et is ha szemét módon mentem...., de az átlag normálisan 140-es átlaggal 6.5 körül van...az ezressel...
Na ez jó hír, mert amikor olvastam a hírt a spórolósnak kikiáltott új DL-ről, hogy 7,5l-t zabál... bevallom abba belesápadtam, és csillagokat is láttam Tudom kicsit spur vagyok, de nem von Haus aus, hanem egyenlőre ilyen az anyagi helyzetem.
A előző naked ezresem sportdobokkal pályán ahol óra szerint általában ennyivel mentünk 8 alatt kicsivel gyári dobbal 6.5 körül....a mostani is hasonlóképp....
A hivatalos tesztnél bizonyára 6.ban volt a motor, úgy hiteles. Valószínűleg ami átlagokat te írsz, nem 160-as tempóra vonatkoznak. Egyébként a tiéd akkor miért fogyasztott 7 fölött?
Valóban ennyit ehet amennyiben 3.-ban akar 160-nal menni....ennyit talán az ezres eszik vagy még az sem hatodikban.....jó pár gurulás van mögöttünk sok SV-sel....a legkevesebb fogyasztást normál szlovák gurigán 3.9 volt az egyik kollégánál miközben a többieknek 5 körül, jobban vezetett kevesebb pörgetéssel vagy a fene tudja.....az új kétgyertyásoknál meg igencsak 5 alatt van az átlag, talán tartós 160-nál mehet fölé....a legutóbbi horvát gurigán Laller ezrese 6 körül járt el míg az enyém 7 fölött, de annak oka volt, nekem is volt már 6 alatt ha nem hajtottam...
Bár ez inkább autópályás fogyasztás.