Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nehogy magadra vedd, nem kötekedni akartam....
Viszont akkor az újabb stift meg a gazdagoké....azt nehéz 8 alá vinni 140-nél....a régi kevesebbet eszik...
Az van..legalább fényt tudjunk enni... ....
De van tetoablak is.
No igen, nekünk ruppótlanként 3-ra is szükségünk van.
Egy futárnak vagy rupótlanoknak jó választás lehet.
bizony...
És akkor az ezres 3 hengeres csodagép mégkevesebb.
Az 1.3 is eljár 6-tal...klímával 120-as tempóval 6.5, de amikor északon voltunk vele futóval akkor is 6.5 volt...
Tudom, tudom.
Könnyű szinte bármennyit elérni9 ha állandóan előzgetve és fékezve tartunk egy 160-as átlagot pályán....A tesztelő nyilván így tett, evett nekem 10-et is ha szemét módon mentem...., de az átlag normálisan 140-es átlaggal 6.5 körül van...az ezressel...
A swift 1,0 szerintem eljár 4-5 literrel.
Na ez jó hír, mert amikor olvastam a hírt a spórolósnak kikiáltott új DL-ről, hogy 7,5l-t zabál... bevallom abba belesápadtam, és csillagokat is láttam Tudom kicsit spur vagyok, de nem von Haus aus, hanem egyenlőre ilyen az anyagi helyzetem.
A előző naked ezresem sportdobokkal pályán ahol óra szerint általában ennyivel mentünk 8 alatt kicsivel gyári dobbal 6.5 körül....a mostani is hasonlóképp....
De azt is írtam, 160-nál pályán az ezres eszik talán annyit, a 650- 6 alatt marad még előzgetéseknél is...
Fárasztóbb és unalmasabb.
Karlovac-budapest.neha megalltam tankolni.farasztobb mint 700 at lenyomni masodrendu utakon.
Tartós 160-nál?
A hivatalos tesztnél bizonyára 6.ban volt a motor, úgy hiteles. Valószínűleg ami átlagokat te írsz, nem 160-as tempóra vonatkoznak. Egyébként a tiéd akkor miért fogyasztott 7 fölött?
Jah.
Bár ez inkább autópályás fogyasztás.
Neked sem a súly miatt hanem mert forgattad.....van aki csak évek alatt találta meg a hatodikat a gépén és sokat is evett pedig ritkán ment gyorsan...
Valóban ennyit ehet amennyiben 3.-ban akar 160-nal menni....ennyit talán az ezres eszik vagy még az sem hatodikban.....jó pár gurulás van mögöttünk sok SV-sel....a legkevesebb fogyasztást normál szlovák gurigán 3.9 volt az egyik kollégánál miközben a többieknek 5 körül, jobban vezetett kevesebb pörgetéssel vagy a fene tudja.....az új kétgyertyásoknál meg igencsak 5 alatt van az átlag, talán tartós 160-nál mehet fölé....a legutóbbi horvát gurigán Laller ezrese 6 körül járt el míg az enyém 7 fölött, de annak oka volt, nekem is volt már 6 alatt ha nem hajtottam...
Hát ha egy comfort ágyas Dream-et felviszel a 9.-re akkor megemelem a süvegem.
Szintén zöldségen élek egy ideig előtte, na meg én azért mozgok is.
Attól még az a kibasz...bőrruha nem jön fel, ha nem figyelek oda és felszedek pár plusz kilót