DRZ-hez vettem sm szettet, amire GS lánckerék kellene. igazából csak próbálni kellene hogy milyen lesz 39-essel, ezért gondoltam hogy jó lenne egy használt is a próba erejéig. na valakinek mégis esetleg?
Hát egy napig nem nézek fel és mennyi a bepótolni való olvasás
Mindenkinek kívánok egy Békés Boldog Egészségben Szeretetben és Megtett KM-ben gazdag Új Évet.
B.U.É.K. A királylányoknak, trolloknak,törpéknek,ogréknak és minden egyéb lénynek aki motorral jár és nem dakota,tudálékos faszfej vagy kis csíra.
Fisi neked is BUÉK
Ebbe az iro is belegabalyodott.valami frappansan szellemeset akart irni de csak blod marhasag kerekedett ki belole irgalmatlan jo volt a 2005 os is de picit makrancos.ezt egy ranc felvarrassal kisimitottak jobb lett kezelhetobb KONNYEBB es mas lett a lampa.
Ha nem lenne draga mar zsakolnam is.
"Miután a Speed Triple imázsát 13 hosszú éven át alapvetően meghatározta a krómozott dupla fényszóró, az új alkatrész minden bizonnyal megosztja majd a rajongókat. De ennél sokkal lényegesebb az, ami a műanyag idomok alatt történt. A sokoldalú változások időszerűek is voltak, hiszen a Speed Triple igencsak benne járt már a korban. Ez mindenekelőtt a komótos menettulajdonságokra érvényes, innen már mindaz a harapósság hiányzott, amiből a háromhengeres erőforrásnak bőséggel jutott.
"
160- nal a Zé is kimegy a világból. Bár hogy fogyasztásban mi lenne a különbség a kettő közt ott, azt nem tudom.
De 160- nal a törpedipshit nagy batárja is kimegy, szal akkor nem huztál el a mezőnytől annyira...
Persze hogy dereng, de egy Mz- től egy Er-5 is már fényévekre van a Z meg még jobb. Nyomaték. Tudom mit mondasz de üss agyon nekem a Zé is elég nyomatékos még. Jobban akarom menjen jobban húzom, azt ennyi. Nem bonyolítom túl. Persze ráülve egy Triumphra biztos más lenne a feeling, de hogy ha lenne Z 1000 Sx- em hogy nem vágynék a gülüre az tuti, ilyenolyan nyomi görbe ide- vagy oda!
Na, akkor csak egy GS500-at fogok levadászni. Köszi szépen minden hozzászólást és segítséget! Még talán annyit, hogy ha valaki közületek szegedi, tudna egy helyet ajánlani, ahol átnézethetem?
Mert az tetszik.160 al kimegyek a vilagbol.affelett meg sok a buntetes.
Motorostalalkozon meg talan megkotozve leszek jelen.
Es igen kell hozza legalabb ketszaz km.Ez a jo.
Emberek vesznek korbe mindennap.sokan.
Egyedul jo lenni neha.
Szerintem a z nel erosebb a street ES meg jobb a tobbi resze is.
A nyomatekgorbe az akkor jo ha lapos.ez azt jellenti hogy mindegy mekkora a fordulat csn tolas.nem az alul semmi felul sok mint neked.de szerintem fingod nincs mit mondok.
Na meg ha a sulyrol nincs lovesed se az ok elfogadom.
De hogy egy vazrol se az vicces.
Mz......nyeklik-nyaklik csavarodik az dereng?
Na az a vaztol teszi.
No látod, leírsz nekem itt olyan dolgokat ami teljesen másodlagos dolog, ha az ember bebasszkurálva fekve kornyikál kifelé a sátorból egy holdfényes éjszakán... Meg hogy körülöttem vannak a régi jó barátok , akiknek a sorsára kiváncsi vagyok , és találkozom velük pár napra. ebben a bandában van nem egy kezdő, meg csaj is- szal a nyomatékgörbe helyett inkább arra figyelek hogy a következő kanyarban is meglegyenek még. És most nem egy orbitál Sirokról írok épp, mert hidd el oda se sokat járok, illetve ott még nem is voltam.
Innen Kalocsától ellátok Pestig szinte, szerinted mi a pék fa..át kezdjek a hiper szuper vázzal? Gyakorlatilag egy kanyargósabb szakaszért minimum el kell motorozzak 100- 150 km- et ..
Nekem ide olyan gép kell, ami ha úgy van szedi a lábát azt kész. Nem úgy megy be a kanyarba? Na bumm, beveszem lassabban, és két perccel később érek be mint te. Ha megvársz jó, ha nem? Akkor a következő megállónál. Ha ott se- hazatalálok egyedül is.
Versus én. Nagy , erős, van benne anyag, el lehessen férni rajta, ha ránézek akkor ne a lapos nyomatékgörbe jusson eszembe, mert nagyítóval kell nézegetni, hanem hogy érezzem van alattam valami. Pl, mint egy GTR 1400- vagy egy 1000 SX.
Este meg valaki...
Neked ez fontos, másnak az
Mindenkinek kívánok egy Békés Boldog Egészségben Szeretetben és Megtett KM-ben gazdag Új Évet.
BUÉK Evribugyi!
Meglesz az, épp ma kezdem az ejszakas muszakot...... Tökéletes....
Én most nem sorolok fel akkor már senkit Ganja megtette ezt
Köszönöm, hogy "befogadtatok" és a társaság része lehetek!
Kívánok mindenkinek Boldog Új Évet...remélem jövőre még többet tudunk együtt gurulni!
Puszilok mindenkit
Fisi neked is BUÉK
Ha nem lenne draga mar zsakolnam is.
"
Erről mi a véleményed?
De 160- nal a törpedipshit nagy batárja is kimegy, szal akkor nem huztál el a mezőnytől annyira...
Motorostalalkozon meg talan megkotozve leszek jelen.
Es igen kell hozza legalabb ketszaz km.Ez a jo.
Emberek vesznek korbe mindennap.sokan.
Egyedul jo lenni neha.
Szerintem a z nel erosebb a street ES meg jobb a tobbi resze is.
A nyomatekgorbe az akkor jo ha lapos.ez azt jellenti hogy mindegy mekkora a fordulat csn tolas.nem az alul semmi felul sok mint neked.de szerintem fingod nincs mit mondok.
Na meg ha a sulyrol nincs lovesed se az ok elfogadom.
De hogy egy vazrol se az vicces.
Mz......nyeklik-nyaklik csavarodik az dereng?
Na az a vaztol teszi.
Innen Kalocsától ellátok Pestig szinte, szerinted mi a pék fa..át kezdjek a hiper szuper vázzal? Gyakorlatilag egy kanyargósabb szakaszért minimum el kell motorozzak 100- 150 km- et ..
Nekem ide olyan gép kell, ami ha úgy van szedi a lábát azt kész. Nem úgy megy be a kanyarba? Na bumm, beveszem lassabban, és két perccel később érek be mint te. Ha megvársz jó, ha nem? Akkor a következő megállónál. Ha ott se- hazatalálok egyedül is.
Versus én. Nagy , erős, van benne anyag, el lehessen férni rajta, ha ránézek akkor ne a lapos nyomatékgörbe jusson eszembe, mert nagyítóval kell nézegetni, hanem hogy érezzem van alattam valami. Pl, mint egy GTR 1400- vagy egy 1000 SX.
Este meg valaki...
Neked ez fontos, másnak az