Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan 6-6,5-et.Naked.
Visszatérve az SV650-re-- megjelent egy cikk a motorrevűben az új DL650-ről amiben a legtakarékosabb SV motor van. Azt írja a hivatalos teszt, hogy tartós 160-nál 7,5 l-t fogyaszt .... szóval a régi SV-ék ennél kevesebbet biztos nem fogyaszthatnak, legfeljebb többet.

Persze nem a 160-as tempó a mérvadó, de azért elgondolkoztató. Mindenesetre azt tudom, hogy az FZ6 150-nél elment 5-5,5 l-el.
...én szeretek bunyózni...az olyan vicces játék.
..és nem mellesleg rengeteg adrenalin bukkan elő a semmiből!
Király érzés!
Senki nem mondta, hogy hülye vagy...tapasztalat mindkettőről van....még csak azt sem mondom, hogy nincs igazad mert olyanod isis van.....mint mindenkinek...
Maradj má, vasággyal együtt vagy 40 kiló.
Mit csinálsz ilyenkor?
Nekem egy hónap salátaevés kell de eléggé rühellem a zöld füvet zabálni.
Mozogni meg nem fogok.
Eleget súlyzózom melóban.
Én tudom
Hagynám a fenébe de olyan paraszt hogy kicsit húzom.
Emmá baj.
Lehet nem síelni kéne hanem futni.
Esetleg a síliftet kéne kihagyni.
A gond hogy a Z idommal tutironda (ez még a te véleményed is) viszont az enyém meg szerintem nagyon szép.
Én rám már idén se jött fel a felső.
Részemről dettó szal pofázhatsz nyugodtan!
Te meg ugyanúgy ugrasz rá.
Tudod milyen szar tavasszal felvenni a bőrruhát?
Jah persze mert nem te kezdted ezt se? Mi bajod a fejidomos Zével,,az hogy legalább kb ugyanolyan ronda mint a gülü szemű triuphod? Ennyi csak? Ne másra kend a szart!
Tesóm bammeg csak ma csinált vagy 4 félét, mert holnap ugye vendégek jönnek + anyám vagy 2-3 félét.

Botrány, még jó h elhúzok, mert legurulnék a motorról, ha januárban mégis lehetne 1-t kanyarodni.
Szólj a moderátornak.
Ő jön kötözködni.
Kéne már egy új topicot nyitni, GS kontra ER-5 fórum.
nem azt azért nem
Itthon mákos,diós,almás bejgli volt és lipcsei.
Hát nem mindenki nyávog hogy túl rövid a motorja ezért nem megy annyira jól a hosszú és egyenes úton amit talált neki.
Hát én meg a szlovénokhoz síelni, bár ahogy a webcamerákat nézegetem lehet vízisí lesz belőle.

Simán motoros idő volt ma is, ha otthon lettem volna, tuti kerülök egyet.

Mi az Móni, cukrászdát nyitsz ennyi sütivel?
Igazából hál istennek annyira leszarom a véleményed mint még egy emberét sem eddig.
Szal nekem fikázhatsz bármit.
Maximum majd jól nem találkozunk semmilyen motoros talin.
Ilyen emberek mint te nem is valók oda, szal ne aggódj költsd nyugodtan a pénzikédet a kanyargós túrákra, hogy elmondhasd az a nagy legény aki minden kanyart lapra téve vesz be. Ez kb. annyira érdekel bárkit is, mint téged a más véleménye, szal ennyi...
hát lássuk csak...bejglit, horti lepényt, diós kosárkát és az általatok is már jól ismer pogit