Tudom díjjazni az MZ-t a Pancsikat, Simsonokat, mind volt is es élvezettel motoroztak velük, igaz szereltuk is őket örökké, közel nem örök darabok, szar fesszabalyzo, csavarodo blokk tartó, szar minőségű anyagok, stb... Nem akarok vitázni róla, megvolt minden, sok tapasztalatom van velük es köszi nem. Ezek a vasak veteránok es oda is valók, ebben a forgalomban veszélyesek. Ha mint motort kérdezed, akkor bizony szarok egy mostanihoz képest, ez nem kérdés.
Volt kolleganőm apjának a fészerben állt még tavasszal egy ilyesmi, csak pirosban... első tulaj, 80.000 km, vagy mi, garázsban tartott, igaz, műszaki nincs rajta, de egy csomó egyéb cucc igen.
Mármint mindenféle, amit a fészerbe hajigáltak évek alatt
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Absolute elszálltunk a mértékekkel mindig mindenből über kell és még annál is nagyobb, visszafelé pedig nem....... akkor már inkább a halál. Ettől is beteg a mai társadalom. Egy jó veterán motor nagy élmény tud lenni. A híres agysebész pár éve még ilyen géppel járt dolgozni, olyan szar nem lehet.
Ne szopásd mar, te sem gondolod komolyan, hogy egy GS után elégedett lesz egy MZ-vel... Fura srác vagy te. 20 evvel ezelőtt nem volt más, toltam trophy-val, MZ, Etz, de soha többet, köszönöm szépen. Akkor nagyon jó volt, de most... Aki rajongója, használja, de ne büntessék vele mást. Azért vicces ötlet volt
Ha olcsó motort akarsz, akkor vegyél egy 125 TS-t. Élvezetes motor 80km/h utazóval 2,3-3,5l közötti fogyasztással, 105 végsebességgel. Gyakorlatilag csak benzint veszel bele, azt is alig, nincs szelepállítás, olajcsere, filléres biztosítási tétel stb. És mégis motor, nem robogó. És továbbra is mehetsz motorral a munkahelyre, veteránosokkal a hegyekbe, egy-két türelmesebb GS-el is mi pl. Doktor úr. Kiforrott, bevált konstrukció.
Tavasszal ugyanaz a GS, amit megint venni akarsz, valószínűleg drágább lesz, plusz megint a nevedre írni az is csomó pénz. Azért a pár hónapért? Nem jó üzlet ez. Egy másik használt motor mindig lutri lehet, hogy helyből megint költhetsz rá. Egyébként bevallom, én nem tudnék pár hónap alatt még egy használt GS-re sem összegyűjteni. Sztem ennél a projektnél már az is jobb, ha kamatra hitelt veszel fel. Innen ez úgy tűnik, hogy most éppen a vesztedbe rohansz.
Doboz nem motorfüggő, sőt a platni sem, max a konzol. De most mennyit kérjen érte, asszem én a konzolt 10 ropiért vettem vaterán, azt meg ráér eladni akkor, ha nem gs lesz a következő. Igaz Mónyika?
Ha most ennyire égetően fontos eladni (megjegyzem nem biztos hogy tavaszig elmegy) akkor nem biztos hogy tavaszra összejön egy egy másik.
3-4 hónap.
Egyszerűbb lenne jelzálog rá vagy zaciba csapni.
Nem kéne átírás és ellenőrizetlen gép vételvel egy százast bukni minimum.
http://youtu.be/rZ7Lg-pnrtc